Pihamaat

Koulun pihamailta löytyy huispauskenttä, järvi, kasvihuoneet sekä alue taikaolennoille.
 • Keskustelualue
  Aiheet
  Viestit
  Uusin viesti
 • Huispauskenttä
  Huispauskenttä on soikea kenttä, jonka molemmissa päissä on maalialue, joissa kummassakin on kolme maalisalkoa. Siellä pidetään ohjattuja lentotunteja sekä huispausotteluja koulun tupien kesken. Myös vapaa lentäminen ja huispauksen harjoittelu on sallittua.
  1 Aiheet
  7 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Luol Crunel Näytä uusin viesti
  17 Kesä 2019, 22:40
 • Kasvihuoneet
  Châteaun pihamaalla on kolme kasvihuonetta, joihin taikakasvit on valittu niiden vaarallisuuden ja ympäristövaatimusten mukaan. Neljäs kasvihuone on raivattu luokkahuonetilaksi, josta löytyy pulpetit sekä liitutaulu. Osaan kasvihuoneista on vapaa pääsy myös oppituntien ulkopuolella, mutta olethan varovainen kasvien kanssa.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Järvi
  Châteaun pihamaat päättyy järveen, jonka rannalla saa viettää vapaasti aikaa ja jossa voi käydä pulahtamassa aina kesäisin. Järvessä asuu muutamia taikaolentoja, joita kannattaa kuitenkin varoa.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Taikaeläinalue & riistanvartijan mökki
  Pihamaan perällä, lähellä metsää, on pieni aitaus jossa voidaan väliaikaisesti pitää taikaolentoja opetustarkoitukseen. Taikaolentojen hoidon tunnit pidetään usein tämän aitauksen luona, mutta myös vapaa-ajalla voi käydä tervehtimässä olentoja. Vieressä sijaitsee riistanvartijan mökki.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Metsä
  Taikaeläinalueen takana sijaitsee Châteaun metsä, joka alkaa aluksi harvana, mutta tihenee ja synkkenee, mitä pidemmälle menee. Metsästä löytyy taikaolentoja laidasta laitaan, ja osa niistä on hyvin vaarallisia. Metsään meno on kiellettyä ilman lupaa!
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Aiheet
  Vastaukset
  Luettu
  Uusin viesti

Paluu Etusivu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

Keskustelualueen oikeudet

Voit kirjoittaa uusia viestejä
Voit vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

cron