Baudouin Cornett

Châteaun 1600-luvulla elänyt kummitus.
Pelaajana Kata

Valvoja: Baudouin Cornett

Alueen säännöt
Tämä alue on tarkoitettu Baudouin Cornettia koskeville tiedoille ja kuvauksille.

Baudouin Cornett

ViestiKirjoittaja Baudouin Cornett » 04 Loka 2013, 17:15

Hahmon nimi: Baudouin Valère Cornett
Tyyppi: Kummitus, eläessään oli ihminen
Sukupuoli: Mies
Syntymäpäivä: 4.5.1601
Kuolinpäivä: 18.6.1627

Ulkonäkö

Kummitus on pukeutunut tyypillisiin 1620-30-luvun vaatteisiin. Niihin kuuluvat levetä,kuvioidut puserot, viitat ja tietenkin valkoiset polvisukat. Baudouinin tapauksessa nämä vaatteet ovat kummituksena olon takia enemmän tai vähemmän harmaanhohtoiset. Lisäksi ne näyttävät litimäriltä ja raskailta, vaikkei niistä tipukkaan vettä. Baudouin käyttää jatkuvasti kuolinpäivänsä vaatteita, eikä pysty vaihtamaan niitä.

Miehellä on lyhyet, tummat hiukset, jotka ovat liimautuneet päähän kuin ne olisivat märät tai erittäin rasvaiset. Lisäksi hänellä on tummat viikset ja leuassa hieman tummaa partaa. Hänen katseensa on väsyneen näköinen. Vaikka mies olisi kuinka iloinen tai pirteällä päällä tahansa, osa väsymyksestä ei häivy kummituksen kasvoilta silloinkaan.

Baudouin on 167 cm pitkä ja aika lihaksikas. Kuollessaan hän oli muihin verrattuna pitkä ja hyväkuntoinen mies. Vaikka hän siis nykystandardeilla onkin lyhyemmästä päästä, kokee hän edelleen olevansa pitkä ja liikkuu pää pystyssä korostaakseen tätä. Tietenkin myös lattiapinnan yläpuolella leijuminen auttaa pituuden kompensoinnissa.

Jonkinnäköistä käsitystä kummituksen vaatetuksesta saa tästä kuvasta:
Kuva
Lähde: Wikimedia Commons, kuva on Public Domainin alaisuudessa, eli yleisesti käytettävissä.

Kasvojen piirteitä voi katsella tästä kuvasta: Ambassadors Dinteville (Wikimedia Commons). Kyseisestä kuvasta on myös leikattu osa hahmon profiilikuvaksi.

Luonne

Baudouin on usein hieman allapäin ja yksinäinen. Hän ei itsestään hakeudu muiden juttusille, mutta jos joku kysyy häneltä jotain, on hän erittäin mielellään vastaamassa ja selostamassa vaikka koko elämäntarinansa.

Mies tulkitsee toisten kysymykset yleensä hieman naiivinkin positiivisesti ja tuudittautuu helposti siihen, että joku yhtäkkiä olisi kiinnostunut hänen tarinastaan ja taustastaan. Ivalliset kommentit, sarkasmin ja muunlaisen kiusanteon hän yleensä sivuuttaa. Vaikka hän ymmärtäisikin, mistä on kyse, on hän tulkinnut parhaimmaksi puolustuksekseen esittää tyhmää ja vitsiä ymmärtämätöntä.

Varsinkin kesäkuussa kummitus on surullinen ja hänet saattaa bongata jostainpäin käytäviä itkemästä. Silloin hän muistelee kuolinpäiväänsä ja elämänsä rakkautta, jonka hän kuollessaan menetti. Myös muuhun aikaan vuodesta kummituksen voi saada itkemään esittämällä jotain rakkaushuoliaan tälle. Jotenkin mies ei ole onnistunut pääsemään yli tunteistaan edes vuosisatojen kuluessa.

Taustaa

Eläessään Baudouin toimi kirjojen painajana Etelä-Ranskassa. Hän peri jästivanhemmiltaan kirjapainon ollessaan 21-vuotias ja hoiti sitä parhaansa mukaan. Paino olikin aika menestyksekäs ja hän sai nopeasti asiakkaakseen paikallisen kreivi Bruillardin (Ranskaksi Compte Bruillard). Isältään taitonsa oppinut Baudouin oli nopeasti mukana aatelispiireissä ja hänelle harkittiin jopa aatelisarvoa.

Tapaaminen Charlotte Bruillardin kanssa käänsi kuitenkin miehen elämän ylösalaisin vuonna 1629. Baudouin rakastui vasta 14-vuotiaaseen Charlotteen ja yritti kaikin tavoin hurmata hänet ja kreivin, jotta saisi tämän vaimokseen. Charlotte oli kuitenkin luvattu toiselle, taikuutta harjoittavalle kreiville, eikä Baudouinin kosintayrityksiä saanut ottaa tosissaan. Baudouin ja Charlotte suunnittelivat karkaavansa kesän aikana, mutta kreivi sai suunnitelmista vihiä. Eräänä kesäkuisena yönä kreivin palkkaamat miehet heittivät Baudouinin Châteaun läheiseltä jyrkänteeltä rotkoon, missä hän putosi jokeen. Hän olisi selvinnyt pudotuksesta hengissä, jos vain olisi osannut uida.

Baudouin putosi surkeana jokeen ja itki Charlotten perään hukkuessaan. Hän päätti kuitenkin kostaa kreivi Bruillardille, eikä poistunut maankamaralta kokonaan. Ensitöikseen hän yritti tehdä kreivin elämästä mahdollisimman vaikeaa. Kreivin kuoltua hän kummittelikin reilun vuosisadan kreivin kartanossa, etsien Charlottea tai tämän jälkeläisiä.

Kun kartano 1900-luvulla myytiin, siirtyi Baudouin kuitenkin Alppien luontoon kummittelemaan. Ulkoilmassa hän ei kuitenkaan kohdannut juuri ketään ja hänestä tuli erittäin yksinäinen. Vuonna 2004 hän muutti Châteaun linnaan saadakseen kommunikoida edes jonkun ihmisen kanssa. Hän ei nimittäin ollut puhunut ihmisen kanssa yli vuosisataan.

Muuta

Roolipelillisesti Baudouin on ollut Châteaussa sen perustamisesta lähtien. Hän on kuitenkin sen verran syrjään vetäytyvää tyyppiä, ettei hän välttämättä ole kohdannut muita täällä pelaavia hahmoja ennen tätä syksyä.[/quote]
Sairaslomalla epämääräisen ajan. Tarkemmin perusteltu täällä.
Yksinäinen ja syrjään vetäytyvä kummitus, joka edelleen kaipaa rakasta Charlotteaan. Murhattu vuonna 1627.

Katan hahmot: rehtori Michael Evans, jatko-opiskelija Maurice Poulin ja kummitus Baudouin Cornett.
Avatar
Baudouin Cornett
Kummitus
 
Viestit: 8
Liittynyt: 03 Loka 2013, 08:42

Paluu Cornett, Baudouin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron