Salakäytäviä hämärän jälkeen

Lukuvuoden 2018-19 asiat löytyvät arkistoituna täältä.

Salakäytäviä hämärän jälkeen

ViestiKirjoittaja Zoë Martinson » 10 Joulu 2018, 17:11

Mukana olevat hahmot: Zoë Martinson ja Rebecca Hope. Muita ei ainakaan näillä näkymin oteta mukaan.
Ajankohta: Eikös se ollut 21.12. ilta? :DDDD
Tapahtumapaikka: Châteaun käytävät
Juoni: Serdaiglen valvojaoppilaat partioivat illalla käytävillä ja vahtivaat ettei kukaan tee mitään kiellettyä. Jossain vaiheessa tytöt saattavat jopa eksyä salakäytävään...


Zoë nojaili seinään Serdaiglen tuvan oviaukon ulkopuolella ja näpräsi hermostuneena laukkunsa hihnaa. Hän oli menossa partiointikierrokselle tupansa toisen valvojaoppilaan Rebecca Hopen kanssa, ja vaikka homma ei enää ollut mitenkään uutta tytölle, oli yksin hämärässä käytävässä seisominen vähän pelottavaa. Varsinkin kun viime lukuvuoden tapahtumat olivat vielä tuoreena tytön mielessä. Toisaalta, oli Zoën oma vika että hän joutui odottelemaan yksin. Hän oli ollut yli-innokas ja valmistautunut niin vauhdilla että oli ollut valmis ennen kuin Rebecca oli ehtinyt edes ajatella partiointikierrokselle lähtemistä. Ja sen sijaan että hän olisi odottanut vanhemman tytön valmistautumista tuvassa sisällä, hän oli väkisinkin halunnut mennä käytävälle odottamaan. Se mitä hän oli ajatellut tämän päätöksen tehdessään ei ollut ollenkaan selvää nykyhetken Zoëlle.

Vaikka jokainen kolahdus saikin kylmät väreet kulkemaan Zoën selkäpiitä pitkin, oli hän kuitenkin myös innoissaan. Hän piti Rebeccasta; tyttö tuntui aina olevan ystävällinen ja hyvällä tuulella, ja tämä oli auttanut Zoëa paljon sen jälkeen kun hänet oltiin valittu valvojaoppilaaksi. Koulukin vaikutti jotenkin tuplasti tavallista maagisemmalta sen jälkeen kun kaikki päivän ohjelma oli loppunut, oppilaat olivat tuvissaan ja valaistus oli tavallista synkeämpi. Soihduin valaistut käytävät muistuttivat häntä vähän hänen kirkkonsa järjestämistä iltahartauksista, ja tämä samankaltaisuus teki tytön olon kotoisaksi. Hän oli kuitenkin osallistunut iltahartauksiin lähes joka viikko, tosin Châteaussa aloittamisen jälkeen luonnollisestikin harvemmin.

Kello löisi ihan kohta kymmenen ja Zoë vilkaisi tupansa ovelle. Heidän vuoronsa alkaisi siinä vaiheessa kun muiden oppilaiden tuvastapoistumiskielto tulisi voimaan, ja kestäisi pari tuntia. Zoëlla oli vielä muutamat muistiinpanot jotka hänen pitäisi käydä läpi, ja se varmasti venähtäisi pitkälle yöhön. Toisaalta huomenna oli lauantai ja hän voisi nukkua myöhään. Eikä hän halunnut valittaa; oli kunnia että juuri hänet oli valittu valvojaoppilaaksi, ja hän oli tiennyt ottaessaan tittelin vastaan että se tietäisi ekstratyömäärää. Mutta kyllä hän pärjäisi. Hän oli pärjännyt aina ennenkin.
Zoë Martinson on 5. luokkalainen Serdaigle. Tyttö on kunnianhimoinen tutkijaluonne ja välttelee konflikteja parhaansa mukaan.

(Muita hahmojani ovat Sonia Cartier, Michaël Rey, Léon Sauvage ja Delphine Daniau)
Avatar
Zoë Martinson
Oppilas
 
Viestit: 22
Liittynyt: 09 Touko 2018, 12:45
Tupa: Serdaigle

Re: Salakäytäviä hämärän jälkeen

ViestiKirjoittaja Mila Molina » 20 Elo 2019, 09:59

Peli lukitaan keskeneräisenä, kiitos!

Zoë Martinson, Serdaigle: 3 p
Mila Molina (59): Taikakoulu Châteaun rehtori ja ennustuksen professori. Ankara ja määrätietoinen tiukkapipo.
Muut hahmoni: Ronja Blomroos, London Morel & Michelangelo Pele
Avatar
Mila Molina
Rehtori
 
Viestit: 2142
Liittynyt: 11 Joulu 2011, 20:13
Opetettava aine: Ennustus


Paluu Lukuvuosi 2018-19

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron