Gwyn D'Cruze

Valvoja: Gwyn D'Cruze

Gwyn D'Cruze

ViestiKirjoittaja Gwyn D'Cruze » 09 Huhti 2017, 16:08

Kuva

NIMI
Gwyn D'Cruze
LAJI
Velho / osaveela (animaagi, rekisteröity)
VERISÄÄTY
Puoliverinen (¾ veela)
SUKUPUOLI
Mies
IKÄ
16-vuotias
SYNTYMÄPÄIVÄ JA –MAA
28.2.2001 Brasilia
ASUINPAIKKA
Ranska
SEKSUAALINEN SUUNTAUTUMINEN
Homoseksuaali
SAUVA
Vaahtera, hevoskotkan sulka, 11'', periksi antamaton
SUOJELIUS
Mayaketsaali, ei osaa luoda vielä hyvin

ANIMAAGIMUOTO
Puhtaanvalkea mayaketsaali, kuten suojeliuskin.

Kuva

LEMMIKKI
Gwynin mukana kulkee aina naaraspuolinen keltaharjaleijonatamariini (Leontopithecus chrysomelas), Amazon, joka on iältään vajaan vuoden. Tuo pieni otus on hyvin utelias, mutta myös yllättävän ujo ja piilotteleekin useimmiten Gwynin olkapäällä, osittain tuon hiusten peitossa.
Uhattuna ja nurkkaan ajettuna Amazon voi käyttäytyä yllättävänkin aggressiivisesti.

Amazon on hyvin lempeä otus, kun siihen tutustuu. Se pyrkii lohduttamaan niitä ystäviään, jotka ovat surullisia tai itkevät, taputtamalla näitä lohduttavasti päähän. Tuo voi jopa silittää hiuksia tai poskea, pyyhkiä kyyneleitä, halata ja tehdä muuta hyvinkin inhimillistä.

Väritys on lajille tyypillinen: lähes kokomusta, hieman siniseen vivahtava, turkki, mutta tuuhea harja / naama, jalat (varpaat), kädet ja hännän tyvi ovat kullankeltaiset, jopa tulenpunaiseen vivahtavaa. Naama on hyvin vaalea ja omaa vaaleansinertävän sävyn. Silmät ovat tummanruskeat, eivätkä ne näytä yleensä kuin tummilta napeilta.
Kokoa Amazonilta löytyy 23cm + paljon pidempi häntä.

Kuva

ÄÄNINÄYTTEET
Conchita Wurst
Conchita Wurst - Pure
Conchita Wurst - Unbreakable
TUNNUSBIISI(T)
Stratovarius – Hunting High and Low
Conchita Wurst - That's what I am

ULKONÄKÖ
Gwyn vetää katseita helposti puoleensa kauniin ulkonäkönsä vuoksi. Hän on normaalipainoinen, mutta suhteellisen lyhyt, 165cm, nuorukainen, jonka iho on helmenvaaleaa ja hiukset kuin vastasatanutta lunta.

Hiukset on annettu kasvaa lähes koko elämän ajan ja ne yltävätkin jo yli takamuksen. Hiukset, kuten kulmakarvat ja ripsetkin, ovat luonnostaan lumenvalkeat.
Hän pitää hiukset enimmikseen auki, yhdellä tai kahdella yksittäisellä letillä muuten avonaisissa hiuksissa. Muunlaista laittoa hän ei harrastakaan.
Hiukset on epätasaisesti leikattu ja suurimman osan ajasta näyttääkin olevan sekaisin, sojottaessaan joka suuntaan.

Iho on arveeton ja melko virheetön, muutamia luomia lukuunottamatta.

Valkoisten ripsien ympäröimät silmät tuntuvat vaihtavan väriä valon mukaan. Ne välillä vaikuttavat sinertäviltä vaaleanpunertavalla vivahteella, kun jossakin valossa ne vaikuttavat vain harmaan violetihtavilta. Silmissä ei tällä hetkellä tunnu olevan pahemmin vikaa, eikä silmälaseja tarvita (albiinoilla on yleensä silmiin ja näkemiseen liittyviä haittavaikutuksia).

Huulet omaavat vaaleanpunertavan värin, jolloin näyttäisi helposti, että jonkinlaista huulipunaa olisi käytetty. Väri korostaa muutenkin naisellisia huulia, eikä ne jää helposti huomaamatta.

LUONNE JA KÄYTTÄYTYMINEN
Voisi kuvitella, että menneisyys on mennyt ja pilannut tämän nuorukaisen, mutta niin ei suinkaan ole käynyt. Kyllä se on aiheuttanut jotain, mutta ei pysyviä vaurioita. Suurin "vaurio" on arkuus alkoholijuomia ja juopuneita henkilöitä kohtaan.
Gwyn ei tee päätöksiä heti, vaan hän harkitsee jokaista suurta päätöstä hetken, miettien mahdollisia syitä ja seurauksia ja muita mahdollisia polkuja. Kun hän on varasuunnitelmat kehittänyt, on aika tehdä päätös.
Seikkaillessa tai harhaillessa uuden löytämisen toivossa, hän helposti kuitenkin unohtaa suunnitella reittiään etukäteen. Hän vain menee sinne, minne nenä näyttää. Eksyminen on harvoin se päällimmäinen asia.

Ystävystyessään hän voi olla suhteellisen rauhallinen ja pohdiskeleva, mutta tietyllä tekemisellä saa häneenkin villeyttä. Hän osaa bilettää, heittää huulta, tehdä kiellettyjä asioita, leikkiä tyyny- tai lumisotaa, mutta niihin vain tarvitaan oikeanlaista seuraa ja tunnelmaa. Ei ole harvinaista sekään, että suurempi porukka saisi hänet myös mukaan, kutsuttiin hänet tai oli sitten tekeminen avoin. Ryhmätehtävät, pelit ja leikit eivät vaadi paljoa, kun hän on mukana.
Hän onkin avoin ja ystävällinen, hän ei paljoa piilottele asioita, vaan voi kertoa menneisyydestään helposti jo uudellekin tuttavalle, varsinkin, jos tuo vaikuttaa luotettavalta. Tämä onkin ehkä Gwynin suurin heikkous, sillä hän on naiivi ja luottaa helposti ihmisiin.

Vaikka hän onkin lempeähkö ja hymyilevä luonne, hän osaa suuttuakin. Hänellä tämä raja on aika korkealla, mutta tarpeeksi jos häntä ärsyttää, hän kyllä raivostumisensa näyttää. Yleensä tämä kuitenkin johtaa höyhenten ilmaantumiseen veelaverensä vuoksi, mutta hän pyrkii tyynnyttämään itsensä mahdollisimman nopeasti. Hän pelkää tätä muutosta yli kaiken, sillä pelkää vielä satuttavansa itseänsä ja muita. Ehkä hän pelkää myös sitä, millaiseksi muutos hänet tekee ulkoisesti.

Gwyn rakastaa seikkailuita ja uuden tutkimista. Jos ei ole mitään uutta mitä tutkia, hän etsii jostain vanhasta jotain uutta, jota lähteä kaluamaan läpi. Hän ei koskaan usko, että kaikki on kaikesta koskaan löydetty ja hän haluaa olla se, joka löytää jotain uutta. Tätä ajatellen hän on hyvinkin kunnianhimoinen ja haluaa tulla kuuluksi. Tämä ei ole kuitenkaan hänen tärkein päämääränsä. Hän haluaa vain nähdä kaiken maailmasta ja tuntea olevansa vapaa.

MENNEISYYS
Gwyn syntyi Brasiliassa ainoana lapsena. He olivat rakastava perhe ja vanhemmat olivat nuorelle pojalle tärkeitä. Tosin, vuosien mittaan äiti tuli ykköseksi. Hän ihaili äitiään yli kaiken ja sanoi kasvattavansa yhtä pitkät ja kauniit hiukset, mitä hänen äidillään oli. Tämä lupaus ei kaatunut, vaikka hänen äitinsä menehtyikin toisen lapsen syntymään Gwynin ollessa 14-vuotias.
He ehtivät kuitenkin perheenä tehdä parikin lomamatkaa Panamassa, josta isän isän isä (ja isän isän perintömökki) oli kotoisin. Noilla matkoilla Gwyn näki mayaketsaaleja, joihin tuntui heti kiintyvän. Tämä vaikutti hänen myöhempiin opiskeluihinsa, kun isänsä isän, Fiton, kanssa hän sai sysäyksen ja kiinnostuksen animaagiudesta. Tämän muodon oppiminen tapahtui 13-vuoden iässä, vuotta ennen onnellisen perheen kaatumista.

Äidin ja lapsen kuoleman jälkeen isä murtui täysin ja aloitti alkoholin suurkulutuksen. Ainoa poikakaan ei tuntunut merkitsevän hänelle enää mitään.
Hieman ennen 15-vuotis syntymäpäivää isästä tuli aggressiivisempi ja tuo saattoi käydä helposti poikansa kimppuun. Pahoinpitely ei ollut ainoastaan fyysistä, vaan myös henkistä, ja ulkonäkö oli yksi asia, jota isä tuntui halveksuvan.
Gwynin tilanne rauhoittui koululukukaudeksi, mutta kaikki se paha olo tuli pian takaisin kesäloman aikana. Isä ei ollut muuttunut yhtään.
Ennen toiseksi viimeistä vuotta koulussa, isän veli, André tuli käymään, tuoden mukanaan lahjan veljenpojalleen. Nuoren leijonatamariininaaraan. Tuolloin tietenkään Gwyn ei ollut ollenkaan ajatellut, miten ja mistä setä oli tuon harvinaisen kynsiapinan löytänyt, ainoa, mikä albinolle oli ollut tärkeää, oli ystävä.
Tuon viikon vierailun aikana André näki myös huonon tilanteen ja ehdotti, että Gwyn voisi muuttaa hänen luokseen. Tuo kun oli eronnut silloisesta tyttöystävästään, olisi talossa myös tilaa yhdelle uudelle asukkaalle.
Mutta Gwyn ei halunnut jäädä Brasiliaan enää yhtään pidemmäksi aikaa, se oli ihan liian lähellä isää ja kirpaisevia muistoja, että hän otti yhteyttä isänsä äitiin, Thalitaan, ja pyysi, jos voisi muuttaa tuon luokse. Yksinelävälle, mutta pirteälle naiselle tämä kävi paremmin kuin hyvin, ja seuraavana päivänä Gwyn lensi Ranskaan Andrén avulla.

SUHTEET
Äiti: Lowri D'Cruze (os. Sayer) [UK] - Veela - †
Isä: Nuno D'Cruze [BR] - Puoliveela

Äidin äiti: Lorelle Sayer [UK] - Veela - †
Äidin isä: Aldous Sayer (os. Bourne) [UK] - Veela - †
Isän isä: Fito D'Cruze [BR] - Velho (animaagi (oranki), rekisteröity) - †
Isän äiti: Thalita D'Cruze (os. Lyon) [FR] - Veela
Setä: André D’Cruze [BR] - Puoliveela (animaagi (koati), rekisteröity)
+ Muutama täti, joiden kanssa ei ole ollut kuitenkaan tekemisissä

Tavatut: -
Ihastukset: -
Rakastettu: -
Vihamiehet: -
Ystävät: -

NIPPELITIETOA
- Hän on eläinrakas ja arvostaa niin taikaotuksia kuin normaaleja eläimiäkin.
- Mörkö ottaisi raivostuneen, valkohöyhenisen veelan muodon, jolla olisi Gwynin piirteet.
- On perinyt veeloilta yllättävän kauneuden (mutta ei ole todistettavasti lumoavia voimia).
- Suuttuessaan hänen ylävartaloonsa alkaa kasvamaan valkoisia höyheniä, mutta ei ole tietoa kuinka pitkälle muodonmuutos menee, sillä höyhenten kasvu aiheuttaa Gwynille paniikin ja viha haihtuu. Tämä kuitenkin on erilaista kuin animaagimuotoonsa muuttuminen.
- Osaa sujuvasti portugalia (äidinkieli), englantia ja ranskaa

SUOSIKIT
- Lempiväri on sininen ja sen eri sävyt, valkoinen, vaaleanvioletti ja vaaleanpunainen
- Lempieläimiin lukeutuu erilaiset koreat ja värikkäät linnut, kynsiapinat ja sulavasti liikkuvat kissaeläimet.
- Lempiotukset ovat ukkoslintu, roc ja feeniks.
- Lempivuodenaika on kesä ja kevät.
- Lempiruoka on kreikkalainen salaatti.
- Lempiherkku on erilaiset hedelmät, hyönteiset (kuivatut, paistetut), mutta myös suklaa

INHOKIT

- Inhokkiväri on metsänvihreä.
- Inhokkiotus on peikko.
- Inhokkivuodenaika on (märkä) syksy.
- Inhokkiruoka on kana.

VALINNAISAINEET
- Muodonmuutokset
- Yrttitieto
- Taikaliemet ja -juomat
- Jästitieto
- Muinaiset Riimut
- Taikaeläinten hoito


BONUSKUVA


Kuvat ja tekstit (c) Xenomorphier, ellei toisin mainita


//EDIT: 2.11.17 : Luonnetta muokattu sopivammaksi
//EDIT: 13.11.17: Ulkonäkö muokattu, sillä edellinen ulkonäkö ei toiminnut Gwynin kanssa. Menneisyyttä muutettu arpien osalta (ei arpia).
16-vuotias albino osaveela, Gwyn D'Cruze, Gryffondorista. (ULKONÄKÖÄ MUOKATTU)
Muut hahmot:
Neofytos Spirosinpoika, lempeä mantikori
Ahanu Levesque, 18-vuotias jatko-opiskelija suurella salaisuudella
Avatar
Gwyn D'Cruze
Oppilas
 
Viestit: 24
Liittynyt: 09 Huhti 2017, 15:55
Tupa: Gryffondor

Re: Gwyn D'Cruze

ViestiKirjoittaja Gwyn D'Cruze » 27 Touko 2017, 00:38

HOROSKOOPPI

KALAT

Luonnekuvaus
Kalat ovat taipuvaisia haaveiluun. Heillä voi olla voimakas mielikuvitus ja heidät voikin usein löytää omista maailmoistaan. Heidän silmissään voi olla hieman utuisa katse, mutta toisaalta kun Kalat haluaa keskittyä, hän on siinä mestari.

Tietynlainen fantasianomainen suhtautuminen todellisuuteen seuraa merkkiä minne ikinä he menevätkään. He ovat usein pidettyjä. Vanhemmalla iällä he saattavat hautautua liiaksi mukaviin kotioloihin, jolloin heidän sosiaalinen elämänsä on vaakalaudalla.

Kalat on hyvin herkkä ja kuulosteleva tähtimerkki, joka ei juuri koskaan korosta itseään. Jos tällaista ilmenee, niin nouseva merkki voi olla hyvin itsetietoinen.

Vahvuudet:
Hyvin sopeutuvainen ja toisten tunteet huomioon ottava. Tämä tähtimerkki pitää yksinkertaisista asioista ja he ovat hyviä tunnelmanluojia. He ovat sekä rauhanomaisia että seurallisia.

Heikkoudet:
Yliherkkyys ja alttius kritiikille, jolloin Kalat voi toden teolla pahoittaa mielensä. Toisinaan Kalat salailevat todellisia ajatuksiaan tai tunteitaan, jolloin heistä on vaikea saada otetta.

Työ ja talous:
Kalat on tähtimerkki, jonka voisi helposti kuvitella taiteilijaksi. Tosin hän ei ehkä saisi aikaiseksi sitä, mitä hänen pitäisi tietyssä työpäivässä, joten on turvallisempaa valita jokin tavallinen työ. Se voi olla mitä tahansa liike-elämän palveluksesta terveydenhuoltoon. He haluavat salaa onnistua, mutta status itsessään ei motivoi heitä.

Terveys:
Toisinaan tunteissa vellovat Kalat sortuvat alkoholismiin. Heidän olisi hyvä keksiä jokin liikunnallinen harrastus tai käsillä tekemistä, jotta he voisivat hyvin myös vanhoina. Kaloja voivat vaivata vatsataudit ja lihasjännitykset, koska he odottavat joskus itseltään liikoja.

Ihmissuhteet:
Kalat on hyvin sopeutuvainen myös ihmissuhteissa, joten häneltä ei kannata odottaa ylimääräistä draamaa. Sovitteleva ja aikuismainen käytös kuvastavat häntä, ellei astrologisella kartalla ole vahvana muuta vaikutusta tai ellei häntä ole kohdeltu lapsena alentavasti.

Parisuhteissa Kalat ovat omimmillaan ja he sitoutuvat mielellään kumppaniinsa. Kalatkaan eivät aina pysty kaikkeen, joten he voisivat joskus olla armollisempia itselleen.

Onnenhetket:
Luova ja taiteellinen toiminta tekee heidät onnellisiksi. Koti on tärkeä, joten he kokevat myös kotona monia onnen hetkiä niin lasten kuin lastenlasten kanssa. Musiikki ja taide tarjoavat elämyksiä.

Luonto on täynnä taikaa.

Onnenkivet:
ametisti, hematiitti, fluoriitti, heliotrooppi eli verikivi, kuukivi, turkoosi


NUMEROLOGIA

Elämänpolkujen numero Numero 6 hoivaa ja huolehtii (sama kuin Karman luku)

Jos elämänpolun numero on 6, ihminen on velvollisuudentuntoinen hoivaaja. Kutoset hakeutuvat usein hoitoalalle ja opetustyöhön. Tämä luku symboloi numerologiassa myös oikeudenmukaisuutta, ja juristeissa onkin paljon kutosia. Kutoset ovat rakastavia perheihmisiä, joille oma yhteisö on kaikki kaikessa. He ovat valmiita tekemään mitä tahansa etenkin lastensa vuoksi.

Perinteiden kunnioittaminen voi tehdä kutosista ennakkoluuloisia. Yhteisön ulkopuolelta tulevat ihmiset ja ajatukset tuntuvat uhkaavilta. Kutosen kannattaa hakeutua tietoisesti erilaisten ihmisten pariin ja opetella ymmärtämään heidän maailmankuvaansa. Jos kutonen pääsee irti konservatiivisuudestaan, hänestä kasvaa syvästi humaani ihminen. Numerologian mukaan tämä luku ohjaakin ihmisen usein vanhemmalla iällä avustustyöhön.

Karman ja Pyrkimyksen Luku 6
Harmonian ja rakkauden luku.

Kuutonen tuo elämään tarpeen tasapainottaa elämä kaikilta osin. Se haastaa tunnetasolla, lähimpien ihmissuhteidesi kautta. Kuutosihmiset ovat hoivaajia, empaattisia ja rakastavia ns. emoja, jotka huolehtivat muidenkin tarpeista. Kuutosen ammatteja on terveydenhoito, lasten-ja vanhustenhoitoala, sekä kaikki kotiin liittyvä työ. Kuutosihmienn on helposti hyväksikäytettävissä "liiallisen kiltteytensä ja ymmärtäväisyytensä" vuoksi. Kuutonen ajanjaksona tuo esiin itsensä määrittelyn tunne-elämän kautta. Parisuhteet, rakkaus, ja perhesiteet ovat nyt haasteellisimpia asioita, myös muuttuvia, koska perhekokonaisuus määriytyy uudelleen. Perheessä ja suvussa, syntymät, kuolemat, häät ja ristiäiset ovat juhlia, joiden kautta voi määritellä nämä suhteet uusiksi. Kielteiset puolet ovat, liiallinen tunne-elämä, pakkomielteiset ajatukset, mustasukkaisuus.

Vaikutelman Luku 5
Muuttuvan energian, vapauden ja liikkuvuuden luku.

Viitonen on kaikkein levottomin luku. Se laittaa asioita liikkeelle, ensin sisäisen tarpeen kautta, tämän jälkeen ulkoisia muutoksia kohti. Kunnes transformaatio on käyty läpi. Viitosihminen pitää rahasta, mutta käyttääkseen sen elämänkokemuksiin, elämyksiin ja seikkailuhin. Viitosihmisen elämä ei saa olla tylsää vaan muutosalaista, seikkailua, etsintää ja jopa äärikokemuksien hankkimista riskejä kaihtamatta. Viitosessa on rohkeutta, sankaruuttakin, jopa yltiöpäisesti. Viitosihmisessä on älykkyyttä, monipuolisuutta ja lahjakkuutta eri aloille on vain valittava. Ne joilla ei ole ollenkaan viitosta kartassaan, eivät omaa varmoja mielipiteitä, heillä on muistiongelmia ja ovat epävarmoja. Viisi vetää puoleensa ongelmia, stressitilanteita sekä parisuhdevaikeuksia. Viitosajanjaksona tapahtuu muutoksia lähes jokaisella elämänalueella, muutot, remontit, matkustelut, muutot ulkomaille sekä työpaikan vaihto. Viitosajanjaksona tapahtuu muutoksia lähes jokaisella elämänalueella, muutot, remontit, matkaustelut, muutot ulkomaille sekä työpaikan vaihto. Viitosen kielteiset puolet, kärsimättömyys, ärtyvyys ja hermostuneisuus.

Minuuden Luku 11
Luku liitetään henkiseen tietoon.

Ilmestyksen, valaistumisen sekä hengellisen ymmärtämyksen luku. Luku vie kohti valoa, kärsimyksen kautta. 11 voidaan supistaa myös 2. 1+1 =2, jolloin se pitää sisällään myös kakkosen energioita, kuten myös ykkösen. Ajanjaksona tämä luku pitää sisällään yllätyksiä, tien kohti kunniaa ja mainetta. On aika elää hetkessä ja ottaa vastaan tarjotut mahdollisuudet. Tällä ajanjaksolla kaikki on mahdollista, aika on kohtalonomaista sattumineen ja tapahtumineen. Oma panos on vain hypätä virtaan ja antaa sen viedä, mutta ei oikeastaan voi tehdä. Yksitoista ihmiset eivät oikein tiedä ovatko seuraajia vai johtajia, ja usein antavatkin kohtalon kuljettaa heitä vaikeiden ratkaisujen yli, vaikka kuuntelevatkin omaa intuiotaan, eivät tee kuitenkaan lopullisia ratkaisuja itse. Ammatillisesti yksitoista ihmiset ovat ajautuneet ikäänkuin vahigossa tai sattumalta työhönsä. Mainosala, media, toimittaja, julistaja, uskonnollinen ala, ja parantaja kuuluvat yhdentoista uravalintoihin. Kielteiset puolet, johdateltavuus, päättämättömyys, riskienotto, yltiöpäisyys.


Lähteet: rajatieto.org ja Elämän polut anna.fi
16-vuotias albino osaveela, Gwyn D'Cruze, Gryffondorista. (ULKONÄKÖÄ MUOKATTU)
Muut hahmot:
Neofytos Spirosinpoika, lempeä mantikori
Ahanu Levesque, 18-vuotias jatko-opiskelija suurella salaisuudella
Avatar
Gwyn D'Cruze
Oppilas
 
Viestit: 24
Liittynyt: 09 Huhti 2017, 15:55
Tupa: Gryffondor


Paluu D'Cruze, Gwyn

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron