Camillan esittely

Camillan esittely

ViestiKirjoittaja Camilla Moon » 08 Maalis 2017, 19:09

Koko nimi: Camilla Ashley Moon
Lempinimi: Cami
Ikä: 11 vuotta
Sukupuoli: Nainen
Verisääty: Puoliverinen isä velhosyntyinen äiti jästisyntyinen mutta saanut taikakoulutuksen
Syntymaa: Sveitsi

Ulkonäkö: Camilla on vaalea hiuksinen ja hiukset on vähän olka päästä alaspäin. Hänellä on sopusuhtainen vartalo ja vaalea iho. Silmät on kirkkaan siniset. Camilla rakastaa sinistä ja sen näkee hänen vaatteistaan sillä hänen vaatteensa on hyvin usein tummansiniset tai siniset.

Luonne: Camilla on aika ujo tuntemattomia kohtaan mutta kaveri porukasta hän on se hulluin. Camilla nauraa hyvin paljon ja on muutenkin iloinen ihminen. Hän tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa. Camilla pitää luonnosta ja eäimistä hyvin paljon samoin kuin piirtämisät siksi usein käy ulkona jossain istuskelemassa. Hän rakastaa myös paljon urheilua ja varsimkin akrobatiaa. Camilla on aika samanlainen kuin kaksoissisiskonsa Ellie.

Vaatetus: Camillan mieleen vähän turhan isot hupparit ja tiukat farkut myös hameet käyvät. Hänen vaatteensa ovat usein itse vähän tuunattuja. Tukka on usein auki tai korkealla ponnarilla. Kaapuja Camilla käyttää myös paljon. Camilla on melkeinpä aina kuulokkeet kuuntelu valmiudessa sillä Cami rakastaa musiikkia

Elämä: Camilla on syntynyt Sveitsissä. Hän asui siellä seitsemän vuotta kunnes kahdeksan vuotiaana hän muutti Ransakaan jotta Camilla oppisi Ranskaa ennen kuin menisi velhokouluun.

Perhe: Camillan isä on puhdasverinen velho sillä hänen molemmat vanhemmat ovat puhdasverisiä. Kun taas Camillan äiti on jästiperheeseen syntynyt mutta on saanut kutsun taikakouluun. Camilla on kaksois sisko Ellie Moon joka on hieman nuorempi vaivaiset kaksi minuuttia.

Lemmikki: 10 vuotis lahjaksi saatu tunturipöllö Light.

Sauva: Leppää sisältää lohikäärmeen sydänjuuria taipumaton ja erittäin luotettava 13 tuumaa pitkä sauva
Sauvakäsi: vasen

Muuta satunnaista:
Lempiväri: sininen
Lempivuodenaika: kevät
Lempieläin: kettu
Synttärit: 4.4.05
Rakastaa musiikkia
Camilla Moon
Oppilas
 
Viestit: 11
Liittynyt: 09 Helmi 2017, 18:24
Tupa: Serdaigle

Paluu Moon, Camilla

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron