Lisan päiväkirja

Lisan päiväkirja

ViestiKirjoittaja Louisa Chapel » 13 Helmi 2017, 16:45

1.1.2017

Okei, mä en tiedä onko tässä mitään järkee. Aloittaa päiväkirjaan kirjoittelu. Mutta toisaalta, mä tiedän monta tyyppiä jotka kirjoittaa päiväkirjaan. Okei, nyt riittää vitsailu. En mää tiedä oikeesti yhtään, paitsi sen että mä oon hyvä valehtelemaan. Okei, okei. Palataan asiaan. Mä aattelin että voisin näin uuden vuoden kunniaksi aloittaa päiväkirjan. Ja nyt mun pitäis vielä keksii mitä mä tähän kirjoitan. Ei kun ai niin. Vielä yksi juttu:

Jos olet joku muu kuin minä, lopeta heti paikalla päiväkirjani luku. Tiestikö, että toi on rumaa! Suorastaan laitonta. Ei kun onko? Äh, ihan sama. En mä tiedä. Mut sanon vielä kerran. Lopeta heti, tai...

Lisa


24.1.2017

Mä en tiedä, miks mä kirjoitan tästä. Mut tästä kai sitten tulee joku lyhyempi kirjoitus. Mut haluan sanoa vain sen, että mut lajiteltiin äsken. Ja uskokaa tai älkää, mä oon Serdaigle! Jippii!! Ite en uskonu, et pääsisin maailman parhaaseen tupaan. Gabrielle oli IHAN varma että mä oon Serpentard. Joten hah hah Gabrielle! Väärin meni! Okei, mun pitää valitettavasti nyt lopettaa. Pitää nukkua. Huomenna eka koulupäivä! En malta odottaa että pääsen tekemään ilkeyksiä muille!

Lisa
Louisa Chapel
Oppilas
 
Viestit: 2
Liittynyt: 27 Tammi 2017, 15:07

Paluu Chapel, Louisa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa