Barry Miller

Päivitämme parhaillaan hakemuksien järjestelyjä ja uusien hakemuksien kirjoittaminen EI OLE MAHDOLLISTA pariin viikkoon. Uudet liittymisjärjestelmät astuvat voimaan kesäkuun alussa ja niistä tiedotetaan koulun pääsivulla.

Ennen 19.5.2014 tulleet hakemukset käsitellään normaalisti ja kyseistä päivää edeltävin kriteerein.
Alueen säännöt
Päivitämme parhaillaan hakemuksien järjestelyjä ja uusien hakemuksien kirjoittaminen EI OLE MAHDOLLISTA pariin viikkoon. Uudet liittymisjärjestelmät astuvat voimaan kesäkuun alussa ja niistä tiedotetaan koulun pääsivulla.

Ennen 19.5.2014 tulleet hakemukset käsitellään normaalisti ja kyseistä päivää edeltävin kriteerein. Sen jälkeen tulleita hakemuksia ei käsitellä, sillä tämä foorumialue poistuu käytöstä.

Barry Miller

ViestiKirjoittaja Barry Miller » 09 Kesä 2014, 14:51

PERUSTIEDOT

Nimi: Barry Jacob Miller
Sukupuoli: mies
Syntynyt:1.5 1997
Syntymämaa: Englanti
Verisääty: Puhdasverinen

KUVAAVAT TIEDOT

Ulkonäkö:

Barryllä on ruskean vihertävät silmät ja vaaleat hiukset. Poika on noin 160cm pitkä ja painoa on noin 50kg. Hän on sen verran vankan näköinen, että harva saman ikäinen tai vähän vanhempikaan heti tappeluun haastaisi. Käsivoimaa Barryllä kyllä on, mutta lihakset eivät vielä näy huomattavasti. Arpia hänellä ei ole. Ryhti on suora. Poika hymyilee todella usein. Barryllä nähdään usein mustia tai valkoisia vaatteita. Hän käyttää usein vapaa ajallaan pelkkää tee-paitaa. Joskus hänellä on huppari, joko musta tai valkoinen riippuen siitä, onko alla musta vai valkoinen paita. Housuinaan Barryllä on yleensä mustat farkut. Joskus, mutta aika harvoin, hänellä on päällänsä siniset farkut. Sen enempää väriä ei hänen päällään nähdä ellei nuoren herran kotoa ole tullut pakettia jossa on värikkäitä vaatteita. Kenkinä hän käyttää tennareita. Talvella hän suosii kevyttä untuva takkia joka on musta. Vaikka Barryn perheellä olisi varaa kalliimpiin ja laadukkaimpiin vaatteisiin mitä löytyy, hän tuntuu aina valitsevan halvimpia vaatteita mitä on. Barry ei välitä paljoakaan ulkonäöstään.

Luonne ja käyttäytyminen:
Ensivaikutelma Barrystä on ystävällinen. Hän pyrkiikin olemaan kaikille ystävällinen ja hänellä on tarve haalia ympärilleen niin paljon ystäviä kun voi. Hänellä on laaja sosiaalinen piiri. Barrylle on helppo mennä puhumaan ja häneen on helppo tutustua. Hänelle on opetettu pienestä pitäen käytöstavat ja että ei saa loukata ketään. Hänen äänensä on aika matala mutta miellyttävä. Barryllä on hyvä lauluääni. Hän puhuu rauhallisesti. Poika arvostaa ystävällisyyttä ja uskollisuutta. Hän ihailee suuria velhoja jotka eivät hylkää ystäviänsä tilanteessa kuin tilanteessa. Barry puolestaan inhoaa itsekkäitä ja kylmiä velhoja jotka eivät arvosta ystävyyttä. Hän inhoaa myös kiusaamista. Hänellä on rohkeutta puuttua kiusaamiseen. (Niin hän on monta kertaa joutunut tekemään.) Vihaisena poika yrittää välttää huutamista. Kun hän huutanut tai jollakin muulla tavalla pahoittanut jonkun mielen, Barry hakeutuu pois muiden näkyvistä ja itkee. Barryllä on pieni haave; päästä tupajoukkueeseen. Poika ei pidä itsestään suurta melua. Harva tietää myöskään että hän on rikkaasta velhosuvusta. Barryn itsetunto on varsin suuri.


Taustat:
Barry syntyi englannissa, tarkemmin Bristolissa 1.51997 puhdasveriseen, rikkaaseen velhosukuun. Hänet nimettiin Barry Jacob Milleriksi. Rakastavat vanhemmat pitivät kovaa kuria ja opettivat käytöstavat. Barryn ollessa kolmevuotias perhe muutti suureen kartanoon Pariisin lähettyville. Poika kasvoi ainokaisena. Välillä hän teki pari jekkua, mutta vanhemmat ja koko muukin suku oli ylpeä siitä ystävällisestä ja kaikin puolin kiltistä pojasta. Välillä vanhempien mielestä Barry oli liiankin vaatimaton. Heillä oli varaa parhaaseen, mutta poika halusi aina halpoja vaatteita. Hän ei näyttänyt rikkaalta. Ajan mukaan vanhemmat tottuivat siihen. Barryn ollessa 11 vuotta vanha hän perheineen odotti innoissaan saapuisiko kirje.
Kyllä se kirje saapui. Hänet oli kutsuttu taikakoulu Châteauun. Myöhemmin selvisi että hän pääsi Pouffsouffleen. Hän oli koulussa keskiverto oppilas. Parhaiten hän menestyi luitsujen tunneilla ja huispauksessa. Ensimmäisestä lento-tunnista alkaen poika on halunnut tupajoukkueeseen pelaamaan.TÄYDENTÄVÄT TIEDOT

- taikasauva: pihlajaa, 9 tuumaa, ytimenä lohikäärmeen sydänjuurta
- suojelius: koira (ei osaa vielä)
- erikoistaidot: osaa soittaa kitaraa
- lemmikit: pöllö (Lela)
Avatar
Barry Miller
Oppilas
 
Viestit: 11
Liittynyt: 09 Kesä 2014, 14:37

Re: Barry Miller

ViestiKirjoittaja Lora Shelly » 09 Kesä 2014, 14:55

Olet jättänyt esittelysi väärään kohtaan. Vanhan järjestyksen mukaan tänne jätettiin hakemukset, mutta koska liittymisjärjestelmä on muuttunut, ei tätä enää käytetä. Voit kopioida tämän saman esittelyn itsestäsi omalle alueellesi foorumilla. Linkki siihen on tässä;
viewforum.php?f=137
19-vuotias ammattihuispaaja, huomaavainen kaikkien kaveri.

(Muita hahmojani ovat Sonia Cartier, Zoë Martinson ja Léon Sauvage)
Avatar
Lora Shelly
Ammattihuispaaja
 
Viestit: 138
Liittynyt: 31 Touko 2014, 12:10

Re: Barry Miller

ViestiKirjoittaja Barry Miller » 09 Kesä 2014, 18:55

Juu, laitoin nyt oikeaan paikkaan esittelyn. Sorry.
Avatar
Barry Miller
Oppilas
 
Viestit: 11
Liittynyt: 09 Kesä 2014, 14:37


Paluu Hakemukset (vanhan järjestelmän mukaan)

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa