Oiho

Päivitämme parhaillaan hakemuksien järjestelyjä ja uusien hakemuksien kirjoittaminen EI OLE MAHDOLLISTA pariin viikkoon. Uudet liittymisjärjestelmät astuvat voimaan kesäkuun alussa ja niistä tiedotetaan koulun pääsivulla.

Ennen 19.5.2014 tulleet hakemukset käsitellään normaalisti ja kyseistä päivää edeltävin kriteerein.
Alueen säännöt
Päivitämme parhaillaan hakemuksien järjestelyjä ja uusien hakemuksien kirjoittaminen EI OLE MAHDOLLISTA pariin viikkoon. Uudet liittymisjärjestelmät astuvat voimaan kesäkuun alussa ja niistä tiedotetaan koulun pääsivulla.

Ennen 19.5.2014 tulleet hakemukset käsitellään normaalisti ja kyseistä päivää edeltävin kriteerein. Sen jälkeen tulleita hakemuksia ei käsitellä, sillä tämä foorumialue poistuu käytöstä.

Oiho

ViestiKirjoittaja Vienna » 15 Maalis 2014, 00:44

Hyvä arvoisa rehtori Michael Evans,

Toivottavasti rehtorimme ei ole vielä ollut tietoisa koulun ahkerimman ja työteliäimmän olennon olemassaolosta, näin vaatimattomasti ilmaistuna, koska onhan hyvän kotitontun ensisijainen merkki se, ettei sitä juurikaan huomaa teen taianomaisesti ilmestyessä kuppiin tai likaisten vaatteiden putsaantuessa aikuisten vastaväitteistä huolimatta lattialla lojuen. Nyt viime aikoina on vain alkanut sattua käymään niin, että vanha, vanha Oiho ei enää olekaan se sama vanha kunnon kotitonttu - eräskin päivä aamiaisella oli tarjolla kahvin kera suolaa eikä sokeria, voi voi voi. Ja saattaapi olla, että kerran tai pari Oiho on jo unohtanut väsymyksessään taikansa ja saattanut vilaukselta näyttäytyäkin tupahuoneissa myöhään illalla.

Niin tai näin, on kuitenkin luultavasti tullut Oihon aika jo löytyä koulun kirjoilta, koska varmastihan tämmöiset kummat tapaukset pian alkavat ihmetyttää henkilökuntaa taikka uteliaita lapsukaisia, varsinkin, jos koulun kotitontun olemassaolo on jo vuosien ja rehtorien vaihtumisten myötä päässyt unohtumaan. Tässäpä siis Oihon tietoja, jotka löytyvät pölyisinä arkiston pohjalta!

Hahmon nimi: Oiho
Rotu: Kotitonttu
Sukupuoli: Tyttö
Mihin tehtävään haluat: Kotitonttu
Syntymäpäivä: Vuosi on jo päässyt unohtumaan vuosien vieriessä, päivämäärä saattanee olla 15. tai 25. marraskuuta. Koska täyttä varmuutta Oiholla ei ole, Oiho tietenkin juhlii molempina päivinä tekemällä kaikkein rankimmat kotityöt ja lunten luomiset juuri silloin
Ulkonäkö: Harmaahapsinen, isokorvainen vanha kotitonttu, joka ylpeänä kantaa päällään rei'itettyä Châteaun tyynyliinaa, jonka rinnuksilla on koulun logo. Muutama hammas on jo tipahtanut Oihon suusta eikä sen silmätkään vaikuta enää kaikkein terävimmiltä, mutta vapisevin käsin ja kotitontun ihmeellisin voimin se yhä ahkeroi selkä kumarassa koulun ja oppilaiden hyväksi

Luonne: Oiho on tyypillisen kotitontun tapaan uskollinen, ahkera ja pyyteetön olento. Omat omituisuutensa silläkin toki on, se muun muassa rakastaa sulkakynien keräilyä eikä voi sietää pöllöjä.

Oiho on hyvin ylpeä paikastaan koulun kotitonttuna ja se rakastaa sydämestään henkilökuntaa ja lapsia, varsinkin heitä, jotka syövät lautasensa tyhjiksi (tarkoittaa, että keittiössä tarvitaan lisää ruokaa!), jättävät tavaransa hujan hajan kotitontuille tekemiseksi ja menevät nukkumaan ajoissa, jotta Oiho voi vapaasti liikkua tuvissa ilman turhan suuria taikaponnisteluja. Silti ihmiset ovat sille myös hieman tuntemattomia ja vieraita olentoja, jopa kunnioittavan pelon aiheita, eihän se ole puhunut yhdellekään vuosikausiin.

Epäonnistuessaan Oiho on hyvin nolostunut olento eikä oikein saa sanaa suustaan, kunnes pääsee alkujärkytyksen yli ja alkaa selitellä tekojaan. Varsinkin viime aikoina Oiho on alkanut kovasti selitellä kömmähdyksiään itselleen mitä mielenkiintoisimmin perustein aina pöllöjen salajuonista oppilaiden kujeisiin ja pimeyden olentojen lähellä olon sekoittavaan vaikutukseen, myöntämättä itselleen tulleensa yksinkertaisesti vanhaksi.

Taustaa (Perhe, historia yms.) Nuoruudessaan Oiho kuului puhdasveriselle, muttei mitenkään tyrannimaiselle suvulle. Suvun viimeinen jäsen kuitenkin kuoli vuosia sitten, ja Oihon omistajuus siirtyi hyvin kaukaista sukua olevalle yksinhuoltajajästiäidille, joka Oihon saapuessa uuteen kotiinsa oli juuri lajittelemassa kolmilapsisen perheensä pyykkejä. Oiho ei ehtinyt edes kummarrusta saamaan loppuun ennen kuin nainen jo kiljui ja heitti sille hupparin. Sydän kurkussa Oiho lähti tämän kotitontun syvimmän häpeän hetken keskeltä yhdellä sormien napsautuksella, ymmärtämättä missä se oli mennyt pieleen. Pari vuotta Oiho etsi ja etsi uutta kotia, mutta kukaan ei halunnut isännötöntä kotitonttua itselleen. Châteaun silloinen rehtori lopulta otti Oihon kouluunsa avuksi ja siitä asti se on ollut koulun nurkissa, näkymättömissä, auttamassa, siivoamassa ja tekemässä parhaansa, ettei se koskaan enää joutuisi samanlaiseen isännöttömän tontun häpeään.


Muuta:
((Hei! Tässä siis nyt tämä ihan ensisijainen ja alkuperäinen ideani kotitonttu Oihosta :) Jos ei käy, että Oiho on mukamas ollut koululla jo vuosikausia, voin muunnella hahmoa ja taustatarinaa uudelleen tai kehitellä jonkun toisen idean, mutta jos vain käy niin uskon, että dementoituva pikku apulainen voisi tuoda mukavaa pientä piristettä kouluun vahingossa näyttäytymällä jästisyntyiselle oppilaalle, tuomalla vääriä tarvikkeita opettajan varastoon, sekoittamalla sukat keskenään ja niin edelleen. Alkuideana olikin, että pikku hiljaa Oiho voisi alkaa töpeksiä ja tuoda pienen arvoituksen mukanaan kouluun ihmisten alkaessa selvitellä, mistä moiset kummat tapaukset sattuvat ^^))

Pelaajan nimimerkki: Vienna
Oletko aiemmin roolipelannut foorumilla? Jos olet, niin missä? Olen pelannut joskus vuosia, vuosia sitten Kylässä ihmissusi ja mafiapelejä, sekä jonkin verran täällä Châteuassa vuosia sitten kahdella hahmolla, taikaolentojenhoidonopettaja Viennalla sekä pikkupojalla, jonka nimeä en kuolemaksenikaan muista, mutta joka alkoi R:llä. Oikea elämä vei silloin mukanaan ja roolipelaaminen jäi, mutta nyt olisi mukava palailla, jos vain saa, ja viritellä taas sormenpäät ja näppäimistö kirjoittamista varten :) Aloittaisin mielelläni tälläisellä "sivuhahmolla", mutta luultavasti jossain vaiheessa olisi mukava taas saada oppilasta kehiin.
Miten löysit Châteaun? Tuttu paikka muutaman vuoden takaa :)
Vienna
 

Re: Oiho

ViestiKirjoittaja Mila Molina » 16 Maalis 2014, 11:02

Tervetuloa Châteauhun Oiho (ja Vienna)! Mukavaa, että päätit tulla takaisin. Meille sopii ehdottomasti, että Oiho on ollut koululla jo pitkään. Hän tuo varmasti lisäväriä peleihin. Mielenkiintoinen tapaus!

Kun olet liittynyt foorumille, voit nyt siirtää hakemuksesi Oihon omalle alueelle ja lisätä halutessasi myös muuta tietoa hahmosta sinne. Voit myös kirjoittaa esittelyn itsestäsi pelaajaesittelyt-alueelle. Peliseuraa voit hakea pelien suunnittelualueella tai vaihtoehtoisesti voit liittyä jo olemassa oleviin peleihin.

Jos tulee kysyttävää, heitä kysymys tänne, tai kysy esimerkiksi minulta. Tervetuloa!
Mila Molina (59): Taikakoulu Châteaun rehtori ja ennustuksen professori. Ankara ja määrätietoinen tiukkapipo.
Muut hahmoni: Ronja Blomroos, London Morel & Michelangelo Pele
Avatar
Mila Molina
Rehtori
 
Viestit: 2142
Liittynyt: 11 Joulu 2011, 20:13
Opetettava aine: Ennustus

Re: Oiho

ViestiKirjoittaja Michael Evans » 17 Maalis 2014, 11:32

Hei Vienna! Olet erittäin tervetullut takaisin! Muistan sinut hyvin muutaman vuoden takaa. Vanhalta foorumilta bongasin myös oppilasnimesi, joka taisi olla Rainger Lippencot, lukukauden 12 aktiivisimpia oppilaita. Et silloin ollut mikään pieni tekijä, vaan olit minusta ihan ylläpitotiimissä asti mukana. Ihanaa, että muistit Châteaun olemassaolon ja palasit takaisin tänne meidän pariin.

Palaat myös takaisin sopivasti koulun 10-vuotisjuhlasuunnittelun aikoihin. Mikäli haluat tuoda vanhoja hahmojasi juhliin sitoutumatta pelaamaan heitä erityisen kauan, voit tehdä niin. Löydät vanhoja hahmojasi varmaankin parhaiten itse penkomalla vanhaa foorumiamme (täällä)

Vielä kerran tervetuloa!

- Kata (Michael Evans, Maurice Poulin, Baudouin Cornett ja aiemmin myös Kata Lùtin ja muita hahmoja)
Avatar
Michael Evans
Ylläpitäjä
 
Viestit: 409
Liittynyt: 23 Elo 2013, 19:20
Opetettava aine: Muodonmuutokset

Re: Oiho

ViestiKirjoittaja Oiho » 01 Heinä 2014, 11:52

Kiitoksia tervetulotoivotuksista! Aah, mukava päästä selailemaan vanhoja pelejä :) Ja Raingerihan se pikkupoika olikin! Ja totta kai muistin rennon ilmapiirin ja mukavat ihmiset Châteausta! Oli mukava nähdä, että paikka on vielä elossa, vaikka ei niin kovin aktiivisena juuri tällä hetkellä. Mutta hypätään nyt mukaan hahmolla tai parilla kantamaan korteni kekoon aktiivisuuden lisäämiseksi ja kyllä niitä pelejä on ennenkin saatu jopa kahden-kolmen hengen porukoissa elämään ^^ Ja koskaanhan ei tiedä, milloin yhtäkkiä iso aktiivisuusbuumi kolahtaa ja vanhoja ja uusia jäseniä ilmaantuu.

Saatanpa pyörähtää paikalla ainakin Viennalla 10-vuotisjuhlissa :) Saapi nähdä vaikka sitä jopa innostuisi jossain vaiheessa hakemaan takaisin opettajan virkaankin, taikaolentojenhoidon paikka ainakin näytti tyhjältä. Ehkä kuitenkin ensin peli tai pari Oiholla ja ehkä joku mukava oppilas, jotta elämä koulussa lähtisi käyntiin mukavasti omalla kohdalla ja rauhassa ^^


Anonymous on tönäissyt viestiketjua viimeksi klo 01 Heinä 2014, 11:52
Oiho
Kotitonttu
 
Viestit: 4
Liittynyt: 14 Maalis 2014, 23:49


Paluu Hakemukset (vanhan järjestelmän mukaan)

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa