Maurice Poulin

Päivitämme parhaillaan hakemuksien järjestelyjä ja uusien hakemuksien kirjoittaminen EI OLE MAHDOLLISTA pariin viikkoon. Uudet liittymisjärjestelmät astuvat voimaan kesäkuun alussa ja niistä tiedotetaan koulun pääsivulla.

Ennen 19.5.2014 tulleet hakemukset käsitellään normaalisti ja kyseistä päivää edeltävin kriteerein.
Alueen säännöt
Päivitämme parhaillaan hakemuksien järjestelyjä ja uusien hakemuksien kirjoittaminen EI OLE MAHDOLLISTA pariin viikkoon. Uudet liittymisjärjestelmät astuvat voimaan kesäkuun alussa ja niistä tiedotetaan koulun pääsivulla.

Ennen 19.5.2014 tulleet hakemukset käsitellään normaalisti ja kyseistä päivää edeltävin kriteerein. Sen jälkeen tulleita hakemuksia ei käsitellä, sillä tämä foorumialue poistuu käytöstä.

Maurice Poulin

ViestiKirjoittaja Maurice Poulin » 07 Joulu 2013, 19:24

Hahmon etu- ja sukunimi: Maurice Urbain Poulin
Sukupuoli: Poika
Syntymäpäivä: 30.11.1995 (18-vuotias)
Verisääty: Puhdasverinen

Ulkonäkö

Kuva
Cute Guy in black and white Portrait HOT by vanessa_hutd, on Flickr

Mauricella on soikeat kasvot ja tummat hiukset. Myös kulmakarvat ovat tummat ja tuuheat, jolloin ne näyttävät aika suurilta. Ulkonäköön on myös viimeisen puolen vuoden aikana kuulunut pieni partatöyhtö leuassa, joka sekin miehen muun karvoituksen tavoin on tumma, lähes musta. Nuoren miehen silmät ovat harmaat.

Maurice on 187 cm pitkä, hyväkuntoinen nuori. Hänen yläruumiinsa lihakset ovat jo aika isot ja hän panostaa ulkonäköönsä ja kuntoonsa aika paljon. Hän kulkee ja istuu selkä suorana ja leuka pystyssä, mikä tekee hänestä välillä aika uhmakkaan näköisen. Hän pukeutuu usein sopivan kokoisiin farkkuihin tai suoriin housuihin, tilanteesta riippuen. Aika usein hän käyttää kauluspaitaa tai jotain kunnollisen näköistä t-paitaa. Asustukseen kuuluu tietenkin myös suoraksi silitetty kaapu, joko koulukaapu tai vapaa-ajan kaapu.

Luonne

Maurice panostaa paljon itseensä ja pitää omasta äänestään. Politiikkaan tähtäävänä hän yrittää kuitenkin olla diplomaattinen ja vältellä vaikeita aiheita. Välillä hän onnistuu tässä yrityksessään, mutta usein hänen kapinallinen ja riidanhakuinen puolensa kuitenkin pääsee esille. Hän on ylpeä itsestään ja mielipiteistään, eikä oikeastaan pelkää sanoa sitä ääneen. Tämä ristiriita on yksi keskeisimpiä piirteitä Mauricessa, eikä sitä ole vaikea huomata.

Kiihtyessään Maurice ei kuitenkaan yleensä muista poliitikon hienoa ympäripyöreyttä ja arkojen aiheiden välttelyä. Hän saattaa siksi helposti joutua väittelyihin ja kinoihin aiheesta kuin aiheesta. Ärsyyntyessään hän usein turvautuu henkilökohtaisiin loukkauksiin. Myös verisääty on nuorelle miehelle tärkeää ja siihen liittyvät loukkaukset ovat useinkin käytössä. Mauricella on poliitikoksi epätavallisen laaja haukkumasanavarasto.

Opiskelijana Maurice on viimeisten Beauxbatons-vuosien aikana ollut aika huolimaton. Poika on pääasiassa keskittynyt väittelyyn, riitelyyn ja kinasteluun kaikkien kanssa, eikä ole oikein saanut opittua kaikkea tarvittavaa. Loitsuissa hän kuitenkin on aina pärjännyt hyvin ja myös muodonmuutokset luonnistuvat kohtalaisesti. Muissa aineissa hänen olisi kuitenkin tarvinnut tehdä enemmän töitä, eikä hänellä riittänyt aika siihen.

Maurice hakeutuu mielellään muiden ikäistensä seuraan ja aloittaa helposti keskusteluita tuntemattomienkin kanssa. Hän on ulospäin suuntautunut, eikä oikein viihdy yksin. Hän ei myöskään pidä hiljaisuudesta tai kuuntelusta. Parhaiten Maurice viihtyy ihmisten parissa, jotka jaksavat kuunnella häntä ja antavat hänen ohjata keskustelua.

Taustat

Maurice on lähtöisin Pariisista ja hän on jotakuinkin puhdasverinen velho. Hänellä on kaksi nuorempaa sisarusta: Clarisse (15-v.) opiskelee toiseksi viimeistä vuotta Beauxbatonsissa ja Louis (12-v.) on vastikään aloittanut samaisessa koulussa. Isä Josué on töissä taikaministeriössä ja toivoo pojastaankin vielä joskus ministeriön työntekijää. Äiti Céline on tietokirjailija ja kansalaisaktiivi, joka aina välillä käy raportoimassa tutkimuksistaan ja kirjojensa aiheista taikaministeriössä.

Poulinen perhe on aika hajanainen. Sisäoppilaitoksessa opiskelu on etäännyttänyt pojan vanhemmistaan ja myös pikkuveljestään, sillä he eivät ole käyneet Beauxbatonsia kovinkaan montaa vuotta yhtäaikaa. Siskoonsa Clarisseen Mauricella on kuitenkin aika lämpimät välit. He viettivät paljon aikaa yhdessä Beauxbatonsissa ja tekivät usein läskyjään yhdessä. Vaikka pikkusisko onkin kolme vuotta nuorempi, ovat he henkisesti aika samalla tasolla ja tulevat hyvin toimeen.

Maurice on suorittanut opintonsa Beauxbatonsin taikakoulussa ja on erittäin ylpeä suorituksestaan. Hän ei kuitenkaan saanut erityisen hyviä arvosanoja ja hakeutui siksi Châteauhun täydentämään aukkoja yleissivistyksessään. Poika osaa kohtuullisen hyvin loitsuja ja muodonmuutoksia, mutta kaikki muut taidot ovat aika heikoilla. Beauxbatonsin aikoina Mauricea kiinnosti enemmän väittely ja politikointi kuin varsinainen opiskelu, minkä vuoksi hän on päätynyt tähän tilanteeseen.

Muuta

Maurice on sitä mieltä, että puhdasveriset noidat ja velhot ovat muita parempia. Hän ei kuitenkaan jättäisi jästisyntyneitä ja puoliverisiä koulutuksen ulkopuolelle, vaan on sitä mieltä, että Beauxbatonsin ja Châteaun kaltaiset koulut hyvin voisivat kouluttaa yhteiskunnalle ja sen johtajille palvelijoita. Arvokkaimpiin tehtäviin ja johtotehtäviin Maurice kuitenkin nimittäisi vain puhdasverisiä.

Mitä tulee Châteaun asemaan Beauxbatonsin kilpailijana, ei Maurice näe sitä mitenkään huonona. Varsinkaan nyt kun Château tarjoaa hänelle mahdollisuutta jatko-opiskeluun ja arvosanojen korottamiseen.
Avatar
Maurice Poulin
Jatko-opiskelija
 
Viestit: 44
Liittynyt: 07 Joulu 2013, 18:22

Re: Maurice Poulin

ViestiKirjoittaja Mila Molina » 07 Joulu 2013, 23:12

Tervetuloa Chateauhun Maurice Poulin! Mukavaa saada lisää jatko-opiskelijoita mukaan.
Avatar
Mila Molina
Rehtori
 
Viestit: 2142
Liittynyt: 11 Joulu 2011, 20:13
Opetettava aine: Ennustus


Paluu Hakemukset (vanhan järjestelmän mukaan)

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa