Tammikuun chatpeli: Lumiveistoskilpailu [la 25.1.]

Chatpelialueelta löydät infoa chatroolipelaukseen liittyen. Täällä ilmoitetaan myös kuukauden chatroolipelien sekä chatoppituntien ajankohdat ja sisältö. Myös pienemmässä ryhmässä pelatut chatpelit tulee ilmoittaa tänne.

Valvoja: Alain Astier

Tammikuun chatpeli: Lumiveistoskilpailu [la 25.1.]

ViestiKirjoittaja Alain Astier » 30 Joulu 2019, 10:28

Tammikuussa Taikakoulu Châteaussa vietetään vielä talvea, sillä tammikuu luetaan vielä talvikuukaudeksi ja varsinaista talvilomaa vietetään vasta helmikuussa. Kouluaherrus jatkuu 7. tammikuuta ja tuleva kevät tuo mukanaan uusia tuulahduksia.

Tällä kertaa chatpeliäänestyksessä ei ole yhtään valmista peliaihetta, vaan äänestyksessä pääsee rohkeasti ehdottamaan omia aiheita. Ehdotetuista aiheista valitaan yksi tammikuun chatpelin aiheeksi. Loput vastaukset säilytetään jatkokäyttöä varten. Mitä luultavammin ne päätyvät tuleviin chatpeliäänestyksiin aihevaihtoehdoiksi.

Jokaisella Taikakoulu Châteaun jäsenellä on oikeus äänestää!

Tammikuun chatpeli
Äänestysaika: 30.12. – 6.1.
Äänestettävät päivät: tiistai 14. – perjantai 31.1.
Äänestettävät aiheet: Oma aihe
Äänestystuloksen julkaisupäivä: tiistai 7.1.
Ideat/toivomukset: Peliin liittyviä ideoita ja toivomuksia voi kertoa jo äänestyslomakkeessa sekä omia aiheideoita esittää

Äänestämään pääset tästä!

Jos sinulla on tarkempia ideoita/suunnitelmia omalle aiheellesi, niin mainitsehan ne jo äänestyslomakkeessa. Näin tiedetään vähän paremmin, minkälainen oma aiheesi on. :D
Toivomuksilla tarkoitetaan esimerkiksi pelin in-game ajankohtaa, paikkaa, tapahtuman järjestävää tahoa sekä ideoilla esimerkiksi in-game paikan kuvaus ja yleiset puitteet, syitä läsnäoloon, aktiviteetti-ideat. Esitä rohkeasti omat toivomuksesi ja osallistu innolla yhteiseen ideoitiin!
Alain Astier
Avatar: slasher_chick
hoidan tällä käyttiksellä vain ypt-hommia xD (pari kertaa viikossa)
Avatar
Alain Astier
Oppilas
 
Viestit: 229
Liittynyt: 31 Tammi 2017, 16:08
Tupa: Pouffsouffle

Re: Tammikuun chatpeli: Lumiveistoskilpailu [la 25.1.]

ViestiKirjoittaja Alain Astier » 07 Tammi 2020, 16:23

Äänestys on nyt päättynyt. Tammikuun chatpeli pelataan lauantaina 25.1. klo 18 alkaen. Aiheena on lumiveistoskilpailu.

Kaikki koulun jäsenet ovat tervetulleita mukaan! Kilpailu on roolipelillisesti yksi Taikakoulu Châteaun yhteisen ulkoilupäivän aktiviteeteista. Luvassa huikeita palkinto voittajayksilölle tai -joukkueelle. Mikäli veistoskisa ei kiinnosta, voi päivää viettää mäkeä laskien, hiihtäen tai ihan vain ulkoilmasta nauttien.

Äänestystulos
Äänestäjiä 3 kpl

Ajankohta
ti 14.1. 1 kpl
ke 15.1. 0 kpl
to 16.1. 1 kpl
pe 17.1. 2 kpl
la 18.1. 2 kpl
su 19.1. 3 kpl
ma 20.1. 0 kpl
ti 21.1. 1 kpl
ke 22.1. 0 kpl
to 23.1. 1 kpl
pe 24.1. 2 kpl
la 25.1. 3 kpl
su 26.1. 3kpl
ma 27.1. 0 kpl
ti 28.1. 1 kpl
ke 29.1. 0 kpl
to 30.1. 1 kpl
pe 31.1. 0 kpl

Aiheet
Oma aihe 2 kpl
Yhteinen ulkoilupäivä 1 kpl


Tarkempaa kuvausta pelistä, ja sen lähtötilanteesta tulee lähempänä pelipäivää! Sitä ennen ehtii vielä mainiosti esittämään tässä keskustelussa omia ehdotuksiaan, ideoitaan ja toiveitaan chatpeliin liittyen. Yritetään saada kaikille näin mukava peli! In-gamen ajankohtaan voi vaikuttaa. Pääpalkinto on jo tiedossa. ;)
Alain Astier
Avatar: slasher_chick
hoidan tällä käyttiksellä vain ypt-hommia xD (pari kertaa viikossa)
Avatar
Alain Astier
Oppilas
 
Viestit: 229
Liittynyt: 31 Tammi 2017, 16:08
Tupa: Pouffsouffle

Re: Tammikuun chatpeli: Lumiveistoskilpailu [la 25.1.]

ViestiKirjoittaja Alain Astier » 19 Tammi 2020, 10:19

Off-game (ei-roolipelilliset tiedot)
Pelipaikka: chat (ks. chatpeliohjeistus)
Peliajankohta: 25.1.2020, klo 18 ->
Pelin tyyppi: Châteaulaisille avoin kuukauden chatpeli

In-game (roolipelilliset tiedot)
Paikka: Pihamaat
Ajankohta: 25.1.2020, klo 14.00 ->
Huomioitavaa: Pääpalkinto ei ole roolipelillisesti etukäteen selvillä :D

Taustainfo: Taikakoulu Châteaun pihamaat ovat vielä vaalean lumihunnun peittämät. Se sopiikin hyvin, sillä mikä olisikaan talvinen yhteinen ulkoilupäivä ilman lunta. Teemapäivää vietetään tammikuun toiseksi viimeisen viikon lauantaina ja niin oppilaat kuin henkilökuntakin voivat osallistua siihen.
Ulkoilupäivän ehkä puhutuin aktiviteetti on lumiveistoskilpailu, jonka pääpalkinnosta on liikkunut jo villejä huhuja pari päivää aiemmin. Mikäli voitontahto ei silmässä kiilu, voi osallistua myös teemapäivän vähän rennompiin ja vähemmän kilpailuhenkisiin aktiviteetteihin. Niitä ovat hiihtäminen ja laskettelu. Ihan pakkaspäivästä nauttiminen talviauringossa paistatellen kupposen kuuman kanssa on tietenkin myös käypä vaihtoehto.
Pihamaille, yhteisen ulkoilupäivän keskukseen, on taiottu parikin isompaa pöytää, joista yhden ääressä on liikkujien iloksi lämmintä ruokaa ja pieniä suupaloja tarjolla ja joista toisen ääressä ruokiaan voi mutustella tai ihan vain kaverin kanssa jutustella. Pöydiltä näkee vastapuolella olevaan koulun hiihto-, mäenlasku- ja lasketteluvälinelainaamoon, josta ainakin pitäisi löytyä kaikille jotain sopivaa. Omien ulkovälineiden käyttäminen on myös sallittua. Kaverin välineitä saa käyttää vain kaverin luvalla.

Lähtötilanne: Lumiveistoskilpailuun voivat osallistua kaikki halukkaat (myös henkilökunta). Osallistua saa yksin tai ryhmässä. Mikäli ei kavereista saa tehtyä ryhmää, niin voi liittyä joidenkin muiden ryhmään tai luoda uuden tuttavuuden kanssa oma ryhmä. Ryhmä saa olla minkäkokoinen tahansa. Yleisön suosikki lumiveistoksen tehnyt henkilö tai ryhmä palkitaan.
Kilpailua varten on henkilökunta ja ahkerat kotitontut löytäneet ja etsineet joitain erilaisia lumiveistostekovälineitä. Valittavana ovat erilaiset lapiot, sahat, ämpärit ja jotkut vähän eksoottisimmilta näyttävät apuvälineet. Lumiveistoksenteolle ei ole annettu ohjeita, joten kukin saa lähteä tekemään veistostaan haluamallaan tavalla. Veistoksen aihe on vapaa.
Erillistä tuomaria ei ole, vaan pääpalkinto menee yleisön suosikille. Suosikkia voi äänestää äänestyslipukkeella, jotka löytyvät kaakaopisteen vierestä. Täytetyt äänestyslipukkeet voi palauttaa erilliseen äänestyslipukkeiden palautuslaatikkoon, joka on kaakaopisteestä katsottuna toisella puolen pöytää.
Vielä salaisena pääpalkintona lumiveistoskilpailun voittajille on lahjakortti alpakkafarmille.
Jos ei halua osallistua lumiveistoskilpailuun kilpailijana, voi arvostella muiden töitä, nauttia pakkaspäivästä ruuan ja juoman kera tai kokeilla yhteisen ulkoilupäivän muita aktiviteetteja!


Peliin ei tarvitse tuttuun tapaan ilmoittautua etukäteen mukaan, vaan riittää että ilmaannut chattiin lauantaina klo 18. Mukaan voi liittyä myös myöhemmin. Jos kysyttävää tai kommentoitavaa peliin liittyen ilmenee, voit esittää asiasi joko tässä alla, Alainille yksityisviestitse tai pelin aikana chatissa.

Tervetuloa mukaan!
Alain Astier
Avatar: slasher_chick
hoidan tällä käyttiksellä vain ypt-hommia xD (pari kertaa viikossa)
Avatar
Alain Astier
Oppilas
 
Viestit: 229
Liittynyt: 31 Tammi 2017, 16:08
Tupa: Pouffsouffle

Re: Tammikuun chatpeli: Lumiveistoskilpailu [la 25.1.]

ViestiKirjoittaja Alain Astier » 26 Tammi 2020, 09:57

Kiitos kaikille osallistujille! Hyvä peli saatiin, vaikka suppeampi osallistujakunta olikin. :3
Lisäksi pieni kiitos Christopher Jeremiahille loppulokista, kun itse lähdin nukkumaan.

Tässä viestissä näette osallistujalistan jaettavine tupapisteineen sekä pelilokin.

Osallistujalista
Christopher Jeremiah Shadowfield (Serdaigle), 10p
Nancy Laurent (Serdaigle), 10p
Mary Jane Shadowfield (Serdaigle), 10p

Peliloki kirjoitti:[18:35] <Shadowfield> *Astelee siispä pihalle ihan valmiina lumenveistokisaan.*
[18:38] <Nancy_Laurent> *Nancy asteli koululta pihalle. Hänellä oli päällään uusi talvi takki, jonka hän oli saanut joululahjaksi. Kaulassaan hänellä oli huivi, jossa oli hänen tupansa tunnus värit.
[18:40] <Nancy_Laurent> *Vaikka Nancylla oli päällään paljon, häntä paleli hieman.
[18:41] <Nancy_Laurent> *Nancy katseli koulun pihaa. Se oli täynnä lunta, täydellistä lumiveistos kilpailuun.*
[18:42] <Shadowfield> *Christopher Jeremiahilla on varmaankin yllään kohtalaisen vähän vaatetusta (muihin ulkoilijoihin verrattuna), muttei vaikuta lainaan siltä, kuin palelisi.*
[18:44] <Nancy_Laurent> *Nancy aikoi osallistua kilpailuun. Yksin tai yhdessä. Riippui vähän siitä, että saisiko hän ketään joukkueeseensa
[18:46] <Nancy_Laurent> *Hänen kädessään roikkui luistimet. Hän aikoi luistella tänään kilpailun lisäksi.*
[18:47] <Shadowfield> *Yrittää katsrellaan hakea niin siskoaan kuin serkuaankin, jotta voisi värvätä nämä joukkueeseensa, mutta valitettavasti näitä ei näy.*
[18:50] <Nancy_Laurent> *Kilpailu ei näyttänyt vielä alkaneen, joten Nancy lähti jäätä kohti. Siellä ei näkynyt vielä ihmisiä, joten suurta törmäämisen vaaraa ei ollut. Nancy kun ei ollu mikään maailman paras luistelija.*
[18:51] <Nancy_Laurent> *Nancy alkoi sitoa luistimiaan kiinni.*
[18:53] <Nancy_Laurent> *Nancy nousi varovasti puu penkiltä, missä oli laittanut luistimet jalkaansa.*
[18:56] <Shadowfield> *Mutta koska kilpailu ei ilmeisesti vielä ole käynnissä, niin... ehkä he tulevat pian?*
[18:58] <Nancy_Laurent> *Nancy liukui jäälle hieman haparoiden. Hän ei ollut luistellut tosi pitkään aikaan.*
[19:00] <Shadowfield> *Päätyy ajankuluksi katselemaan jäälle, jolla joku luisteli.*
[19:00] <Nancy_Laurent> *Hetken päästä hän oli tottunut luistelemiseen ja liukui jo aika sujuvasti jäällä.*
[19:02] <Nancy_Laurent> *Pienempänä Nancy oli osannut luistella. Hän oli osannut jopa tehdä muutaman helpon hypyn ja piruetit. Nyt taidot olivat hieman rapistuneet.*
[19:03] <Nancy_Laurent> *No ainakin hän voisi yrittää.*
[19:04] <Nancy_Laurent> *Nancy alkoi harjoitella helppoa hyppyä.*
[19:05] <Nancy_Laurent> *Ensin hän oli lentää naamalleen jäälle, kun hän hyppäsi pienen testi hypyn, mutta sai säilytettyä tasapainonsa.
[19:07] <Nancy_Laurent> *Kyllä tämä onnistuu, Nancy ajatteli. Hän kokeili uudestaan ja onnistui tällä kertaa pysymään pystyssä.*
[19:09] <Shadowfield> *Käy jollekin penkille istumaan ja kaivaa laukustaan termospullon, josta kaataa itselleen teetä, seuraillen katseellaan luistelijaa.*
[19:09] <Nancy_Laurent> *Nancy sattui katsomaan linnan suuntaan ja huomasi jonkun katselevan jäälle. Olisi hirmu noloa jos hän nyt lentäisi nenälleen kaikkien nähden.*
[19:11] <Nancy_Laurent> *Hän kokeili taas uudestaan ja uudestaan, kunnes onnistui hyppäämään ja pyörähtämään ilmassa, niin ettei edes horjahtanut.*
[19:13] <Nancy_Laurent> *Jes, nyt tämä alkoi onnistua. Pitäisi harrastaa luistelua enemmänkin. Lumilauttailukin oli jäänyt nyt vähemmäksi, kun koulu vei niin paljon aikaa.*
[19:17] <Shadowfield> *On aika vaikuttunut tuon taidoista - itse tuskin pysyisi edes pystyssä*
[19:20] <Nancy_Laurent> *Nancy luisteli takaisin penkille minne oli jättänyt tavaransa. Luistellellessa oli tullut nälkä
[19:21] <Shadowfield> *Hörppii omaa teetään.*
[19:22] <Nancy_Laurent> *Nancy kaivoi repustaan sämpylän. Hän oli viimeksi syönyt aamupalan ja siitä alkoi olla jo aika kauan.*
[19:29] <Shadowfield> *Alkaakohan kilpailu kohta?*
[19:30] <Shadowfield> *Ympärilleen vilkuilemalla toteaa, että se saattaisi olla alkamaisillaan... eikä hänen joukkueensa ole täällä vieläkään*
[19:30] <Nancy_Laurent> *Nancy irrotti luistimesta ja lähti katsomaan joko kilpailu alkaisi.*
[19:31] <Shadowfield> *Siirtyy kumminkin lähemmäs kilpailualuetta.*
[19:35] <Nancy_Laurent> *Päättää osallistua kisaan yksin, koska ei ole vielä saanut joukkuettaan kasaan. Kilpailu alkaisi varmaan aivan kohta.*
[20:02] <Shadowfield> *Voisikohan saada jonkun houkuteltua joukkueeseensa, vaikka suku näin pettikin...*
[20:07] <Nancy_Laurent> *Nancy laski reppunsa maahan ja käveli pöydän luokse jossa oli kaakaota.*
[20:53] <Shadowfield> *Keräilee kasan veistosvälineitä ja menee alueelle, jonne aikoo upean mestariteoksensa luoda.*
[20:55] <Mary_Jane> *kipittää paikalle, ajattelee olevansa myöhässä*
[20:56] <Shadowfield> *Mary Jane! Olet myöhässä!*
[20:56] <Shadowfield> *Valmistautuu henkisesti veistoksen teon aloittamiseen.*
[20:58] <Mary_Jane> *huomaa veljensä* Christopher Jeremiah! Joko se alkoi?
[20:58] <Mary_Jane> *huutaa osittain rynnäten tuon luo*
[20:59] <Shadowfield> *Kuulee siskonsa huuodon ja käännähtää katsomaan.* Oot myöhässä, Mary Jane! *huudahtaa kiusoittelevaan sävyyn tuolle.*
[20:59] <Shadowfield> *Oli jo henkisesti valmistautunut siihen, että joutuu tekemään tämän yksinään.*
[21:01] <Mary_Jane> *irvistää* Oli tärkeää tekemistä! *valikoi vaatteita*
[21:03] <Shadowfield> *Pudistelee päätään.* No, en mä aloittamaan vielä ehtinyt *toteaa sitten viittoillen vasta haettuja tavaroitaan kohden.*
[21:06] <Mary_Jane> *saapuu veljensä viereen* Okei, mitä me tehdään? *katsoo veljeään silmät loistaen*
[21:09] <Shadowfield> *Virnistää iloisesti.* Miten olis kuuralintu? *sellaista tuskin kukaan muu täällä tekee.*
[21:11] <Mary_Jane> Jooo! Se ois hieno!! *innostuu ja hyppii paikoillaan melkein liukastuen*
[21:12] <Shadowfield> *Naurahtaa.* Hyvä, eiköhän aleta hommiin? *kysäisee ojentaen Mary Janelle lapiota tarvikekasastaan.*
[21:13] <Mary_Jane> *ottaa lapion ja alkaa lapioimaan lumikasaa suoraan edestään*
[21:15] <Mary_Jane> *varmistamatta että on edes oikea paikka*
[21:17] <Shadowfield> *Alkaa työskentelemään samaisen kasan parissa.*
[21:19] <Mary_Jane> *lapioi sellaisella vauhdilla että vahingossa heittää lunta veljensäkin päälle*
[21:19] <Shadowfield> *...*
[21:20] <Shadowfield> Ei meillä NOIN kiire ole, sisko-kulta *lausuu jälleen kiusoittelevalla äänensävyllä.*
[21:21] <Mary_Jane> Onhan, mehän ollaan myöhässä!
[21:23] <Mary_Jane> *jatkaa lapiointia ja lunta lentää edelleen Christopher Jeremiahin päälle, tosin vähän vähemmän*
[21:23] <Shadowfield> Sinä vain *hymyillen.* Kyl me ehitään, vaikket joukkuetovereitasi lumeen hautaisikaan *naureskelee.*
[21:26] <Mary_Jane> Parempi olla ajoissa valmis! *ilmoittaa tomerana, vaikka itsehän juuri oli myöhässä*
[21:27] <Shadowfield> *Huokaisee silmiään pyöräyttäen.*
[21:30] <Mary_Jane> *lapioi kasaa vauhdilla ja se kohoaa ihan hyväksi aluksi*
[21:31] <Shadowfield> *On varmaan auttanut kasaamalla ämpärillä lunta samaiseen kasaan.*
[21:37] <Shadowfield> Onkohan tää kasa jo tarpeeks iso? *kysyy siskoltaan.*
[21:37] <Mary_Jane> *katsoo kasaa arvioivasti* Ehkä?
[21:39] <Shadowfield> Jos alettas tekeen sille... muotoa *ehdottaa* ettei meillä sit lopuks o vaan tosi isoo lumikasaa *vitsailee.*
[21:40] <Mary_Jane> Hyvä idea *iskee lapion maahan pystyyn*
[21:42] <Shadowfield> Okei, millasseen asentoon me se tehään? *ettei Mary Jane ala tekemään aivan erinäköistä lintua kuin Christopher Jeremiah ja pian huomata, että sillä onkin kaksi päätä, kolme jalkaa ja vain yksi siipi.*
[21:46] <Mary_Jane> Lentämään?
[21:46] <Shadowfield> *Näyttää hetken pohtivalta ja nyökkää sitten.*
[21:47] <Shadowfield> *Piirtää nopeasti maahan/lumeen luonnoksen lentävästä kuuralinnusta ja katsoo sitten kysyvästi siskoaan.*
[21:49] <Mary_Jane> Vähän tuota siipeä ylemmäksi? *korjaa hieman*
[21:50] <Shadowfield> *Kohauttaa olkiaan.* Sopii
[21:51] <Mary_Jane> Voiko sen loitsia leijumaan niin se lentäisi oikeesti? *kysyy silmät loistaen*
[21:51] <Shadowfield> ...osaaks sä loitsii niin?
[21:52] <Shadowfield> *Yhä kovin surkea loitsuissa :(*
[21:53] <Mary_Jane> ...En *mutristaa suutaan*
[21:54] <Shadowfield> ...sit me ei voida loitsii sitä *toteaa*
[21:55] <Shadowfield> *Alkaa muovaamaan lumikasasta linnun hahmoa.*
[21:59] <Mary_Jane> Tyhmää *marisee mutta alkaa muovaamaan*
[22:00] <Shadowfield> *Naurahtaa.* Sun pitää opetella ens vuodeks, ni voit tehä pihan täyteen lentävii veistoksii *opettajat varmaan tykkäisivät.*
[22:05] <Shadowfield> *Kuvittelee jo mielessään, kuinka Molina astelee jokin aamu ulos koulun ovista ja törmää lentävään lumikasaan.*
[22:05] <Shadowfield> *Eikä voi sille mitään, että alkaa nauramaan mielikuvalle ääneen.*
[22:06] <Mary_Jane> *...* Mitä?
[22:06] <Mary_Jane> *kskeyttää muovaamisen*
[22:07] <Shadowfield> Sori, ei mitään *naureskelee.*
[22:08] <Shadowfield> Sain vaan yhen kivan ajatuksen *kertoo.*
[22:08] <Shadowfield> *Jatkaen kasan muotoilua.*
[22:12] <Mary_Jane> Haluun kuulla kivan ajatuksen!
[22:13] <Shadowfield> Enhän minä sitä kertoo voi tai se ei toteudu! *vai koskiko tämä sittenkin toiveita?*
[22:14] <Mary_Jane> Se toimii toiveisiin, höpsö *naurahtaa ja jatkaa muovaamista*
[22:15] <Shadowfield> *Näyttää pohtivalta.* Ootko varma?
[22:32] <Shadowfield> *Veistos taitaa alkaa saamaan lintumaiseksi tulkittavaa muotoa.*
[22:50] <Mary_Jane> Joo, ei niinkään kivoihin ajatuksiin
[22:51] <Shadowfield> Ai...
[22:53] <Mary_Jane> Joten... Voit kertoo sen!
[22:54] <Shadowfield> Kuvittelin vaan professori Molinan... törmäämään leijuvaan veistokseen *kertoo kuiskaten varmistettuaan ettei kyseinen henkilö ole kuuloetäisyydellä.*
[22:55] <Mary_Jane> *virnistää*
[22:59] <Shadowfield> Jos sä teet ton siiven, ni mä teen tän? *ehdottaa, osoittaen vuuoron perää siipiä.*
[22:59] <Mary_Jane> *siirtyy varmaan yksityiskohtaisempaan työskentelyyn*
[22:59] <Mary_Jane> Joo
[22:59] <Shadowfield> *Ja alkaa sitten työskentelemään kyseisen siiven parissa.*
[23:09] <Mary_Jane> *tekee toista siipeä niin hyvin kuin osaa*
[23:09] <Shadowfield> *Tekee omasta siivestään oikein upeaa taideteosta js erittäin aidonnäköistä.*
[23:11] <Mary_Jane> *siipi jää vähän paksuhkoksi tyngäksi*
[23:12] <Shadowfield> *Onko lintumme siipirikko? :(*
[23:12] <Mary_Jane> *on :(*
[23:12] <Mary_Jane> *ei saa siipeä kestämään pidempänä*
[23:12] <Shadowfield> *:(*
[23:16] <Shadowfield> *Saa omasta siivestä ko
[23:17] <Mary_Jane> *empii* Christopher Jeremiah?
[23:17] <Shadowfield> *Saa omasta siivestään hyvin aidonnäköisen sulkien yksityiskohtia myöden.* Niin? *vastaa katseen siskoonsa kohottaen.*
[23:24] <Mary_Jane> Tää siipi ei ihan näytä siltä miltä pitää
[23:25] <Shadowfield> *Katsoo tuon luomaa siipeä ja kasvot kääntyvät pidätellystä naurusta viestivään virneeseen.* Lintumme lento taitaa päätyä lyhyeen *toteaa naurun kuultaessa sanojen lävitse.*
[23:27] <Mary_Jane> Heiii *vaikertaa* Auta äläkä kiusaa
[23:28] <Shadowfield> *Siirtyy tuon puolelle lintua.* Haluutko yrittää pyrstöä? *sen voi sentään tehdä maata vasten.* Ni mä voin jatkaa tästä
[23:30] <Mary_Jane> Joo *hymyilee ja siirtyy linnun pyrstön puolelle*
[23:36] <Shadowfield> *Alkaa työstämään tyngästä siipeä, samanlaista kuin toisella puolella oleva.*
[23:41] <Shadowfield> *Ja varmaan saa siitä ihan hyvän.*
[23:42] <Mary_Jane> *työstää pyrstöä onnistuen siinä paremmin*
[23:42] <Shadowfield> *Varmaan siiven valmiiksi saatuaan siirtyy kaulan ja pään pariin.*
[23:55] <Mary_Jane> Tästä tulee upea!
[23:56] <Shadowfield> *Nyökkää, muttei sano mitään keskittyessään nokan pieniin yksityiskohtiin.*
[23:59] <Shadowfield> *Katsoo välissä, kuinka Mary Janen työ etenee.*
[00:02] <Mary_Jane> *pyrstö näyttää pyrstöltä!*
[00:04] <Shadowfield> Kun saat sen pyrstön valmiiks, voit varmaan tehdä torson? *lausahtaa.* Tai jos kaipaat taukoo, ni mun laukusta löytyy teetä *kuusenneulasista valmiatettua.*
[00:08] <Mary_Jane> Jaksan minä!
[00:08] <Mary_Jane> *viimeistelee pyrstön ja siirtyy siihen torsoon*
[00:09] <Shadowfield> *On itse siirtynyt nokasta silmän veistelyyn.*
[00:10] <Shadowfield> *Upeaa tulossa*
[00:15] <Shadowfield> *Ja siirtyy toiselle puolelle tehdäkseen toisen vastaavan.*
[00:22] <Mary_Jane> *tekee torsosta ihan hyvän näköisen, koska se ei ole uloke joka pitää saada kestämään*
[00:23] <Shadowfield> *Tekee oikein yksityiskohtaista, aikaa vievää työtä linnun pään yksityiskohtien kanssa.*
[00:28] <Shadowfield> *Mutta saa sen varmaankin valmiiksi jossain vaiheessa.* Ollaanko me valmiita? *kysäisee astahtaen kaksi askelta taaksepäin nähsäkseen veistoksen kunnolla.*
[00:34] <Mary_Jane> Minä ainakin olen *ilmoittaa*
[00:35] <Shadowfield> *Nyökkää.* Se on valmis *toteaa.* Haluatko nyt teetä?
[00:44] <Mary_Jane> Vaikka
[00:45] <Shadowfield> *Kaivaa laukustaan termospullon suunnaten samalla pöydän ääreen istumaan olettaen Mary Janen seuraavan.*
[00:45] <Shadowfield> *Ja pöydän ääressä sitten kaataa molemmille teetä kuppeihin.*
[00:49] <Mary_Jane> *seuraaa veljeään* Onko se neulasteetä?
[00:50] <Shadowfield> *Nyökkää Mary Janelle ojentaen toista kupeista samalla tuolle.*
[00:56] <Mary_Jane> Se maistuu aina jännälle *ottaa kuitenkin kupin*
[00:57] <Shadowfield> *Naurahtaa tarttuen omaan kuppiinsa sitten.*
[01:00] <Mary_Jane> *maistaa teetä irvistäen hieman*
[01:02] <Shadowfield> *Naurahtaa siskolleen.*
Alain Astier
Avatar: slasher_chick
hoidan tällä käyttiksellä vain ypt-hommia xD (pari kertaa viikossa)
Avatar
Alain Astier
Oppilas
 
Viestit: 229
Liittynyt: 31 Tammi 2017, 16:08
Tupa: Pouffsouffle


Paluu Chatpelialue

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron