Lokakuun chatpeli: Suurten salin koristelu [la 19.10.]

Chatpelialueelta löydät infoa chatroolipelaukseen liittyen. Täällä ilmoitetaan myös kuukauden chatroolipelien sekä chatoppituntien ajankohdat ja sisältö. Myös pienemmässä ryhmässä pelatut chatpelit tulee ilmoittaa tänne.

Valvoja: Alain Astier

Lokakuun chatpeli: Suurten salin koristelu [la 19.10.]

ViestiKirjoittaja Alain Astier » 26 Syys 2019, 21:26

Moi kaikki, olen Alain (kuten ehkä tiedätte) ja yritän houstata tämän kuun chatpelin (kuten ette välttämättä vielä tienneet). Yhteistyö terkuin!

Lokakuussa Taikakoulu Châteaussa kouluarki on pikkuhiljaa hiipinyt jo mieliin ja tuonut mukanaan kouluelämän rutiineja. Kuukauden chatpelissä ei tosin niistä sen erityisemmin välitetä, kun äänestettävinä olevat aiheet kytkeytyvät kaikki joltain osin lokakuun loppupuolella vietettävään kurpitsajuhlaan.

Jokaisella Taikakoulu Châteaun jäsenellä on oikeus äänestää!

Lokakuun chatpeli
Äänestysaika: 26.9. – 5.10.
Äänestettävät päivät: maanantai 14. – torstai 31.10.
Äänestettävät aiheet: Kurpitsoiden kaivertelu, Suurten salin koristelu, kurpitsamehun maistelu
Äänestystuloksen julkaisupäivä: sunnuntai 6.10.
Ideat/toivomukset: Peliin liittyviä ideoita ja toivomuksia voi kertoa jo äänestyslomakkeessa

Äänestämään pääset tästä!

Jos kuitenkin sinulla riittää ideoita ja toiveita pidemmäksi pätkäksi asti, saattaa olla kätevämpi, kun kirjoitat ne vastauksena tähän keskusteluun! Toivomuksilla tarkoitetaan esimerkiksi pelin in-game ajankohtaa, paikkaa, tapahtuman järjestävää tahoa sekä ideoilla esimerkiksi in-game paikan kuvaus ja yleiset puitteet, syitä läsnäoloon, aktiviteetti-ideat. Esitä rohkeasti omat toivomuksesi ja osallistu innolla yhteiseen ideoitiin!
Alain Astier
Avatar: slasher_chick
hoidan tällä käyttiksellä vain ypt-hommia xD (pari kertaa viikossa)
Avatar
Alain Astier
Oppilas
 
Viestit: 229
Liittynyt: 31 Tammi 2017, 16:08
Tupa: Pouffsouffle

Re: Lokakuun chatpeli: Suurten salin koristelu [la 19.10.]

ViestiKirjoittaja Alain Astier » 06 Loka 2019, 21:00

Äänestys on nyt päättynyt. Lokakuun chatpeli pelataan lauantaina 19.10 klo 18 alkaen. Aiheena on Suurten salin koristelu. Koristelu on osa kurpitsajuhlaan valmistautumista, jossa erilaisissa jaetuissa ryhmissä pääsee luovasti toteuttamaan itseään koulun tarjoamien koristelutarpeiden avulla sekä fiilistelemään tulevaa kurpitsajuhlaa. Kaikki koulun jäsenet ovat tervetulleita mukaan!

Äänestystulos

Äänestäjiä 5 kpl

Ajankohta
ma 14.10 2 kpl
ti 15.10 2 kpl
ke 16.10 1 kpl
to 17.10 2 kpl
pe 18.10 4 kpl
la 19.10 4 kpl
su 20.10 4 kpl
ma 21.10 2 kpl
ti 22.10 3 kpl
ke 23.10 2 kpl
to 24.10 3 kpl
pe 25.10 2 kpl
la 26.10 1 kpl
su 27.10 3 kpl
ma 28.10 3 kpl
ti 29.10 3 kpl
ke 30.10 2 kpl
to 31.10 3 kpl

Aiheet
Kurpitsoiden kaivertelu 4 kpl
Suurten salin koristelu 5 kpl
Kurpitsamehun maistelu 2 kpl


Tarkempaa (koonti)kuvausta pelistä, sen lähtötilanteesta ja koristelutarpeistosta ryhmäjaottelun periaatteet mukaan lukien tulee toivottavasti ensi viikon loppupuolella (tai sitä seuraavan viikon alkupuolella)! Sitä ennen ehtii vielä mainiosti esittämään tässä keskustelussa omia ehdotuksiaan, ideoitaan ja toiveitaan chatpeliin liittyen. Yritetään saada kaikille näin mukava peli!

Jos mielenkiintoisia inspiraatiokuvia löytynee, niitä saa oikeuksien rajoissa toki linkkailla nähtäville ja näin~ Olen enemmän sanamiehiä, enkä kauheasti kuvista tai koristuksista tiedä. xD
Alain Astier
Avatar: slasher_chick
hoidan tällä käyttiksellä vain ypt-hommia xD (pari kertaa viikossa)
Avatar
Alain Astier
Oppilas
 
Viestit: 229
Liittynyt: 31 Tammi 2017, 16:08
Tupa: Pouffsouffle

Re: Lokakuun chatpeli: Suurten salin koristelu [la 19.10.]

ViestiKirjoittaja Alain Astier » 13 Loka 2019, 18:07

Off-game (ei-roolipelilliset tiedot)
Pelipaikka: chat (ks. chatpeliohjeistus)
Peliajankohta: 19.10.2019, klo 18 ->
Pelin tyyppi: Châteaulaisille avoin kuukauden chatpeli

In-game (roolipelilliset tiedot)
Paikka: Suurten sali
Ajankohta: 19.10.2019, klo 14.30 ->
Huomioitavaa: Tämä chatpeli sijoittuu in-game Taikakoulu Châteaun syyslomalle (19. lokakuuta – 3. marraskuuta) eli oppilaista vain koululle jäävät voivat osallistua peliin, sillä juna lähtee jo lauantaiaamuna. Henkilökunta ei ole sidottu junamatkoihin, minkä vuoksi he voivat osallistua, mikäli he ovat tähän aikaan koululla.

Taustainfo: Syksy tuntuu kiitäneen Taikakoulu Châteauhon. Kun kouluaherrusta on ollut takana päin jo reilusti yli kuukausi, on lokakuussa valmistauduttava syysjuhlaan eli kurpitsajuhlaan (joissain yhteyksissä esiintynyt myös nimellä halloweenjuhla). Jotta tämän vuoden kurpitsajuhla toisi hyvää mieltä kaikille ja jotta edellisen talven synkkyys ei toteutuisi toistamiseen, on kurpitsajuhlan valmistelussa satsattu (toivottavasti) innokkaisiin oppilaisiin ja henkilökuntaan, jotka yhteistyössä rakentaisivat ja mahdollistaisivat upean ja mieltäylentävän juhlakoristelun!
Suurten salin koristelu onkin ensimmäinen osa tätä itseilmaisun toteuttamismahdollisuutta ja ennen kaikkea ensimmäinen vaihe hyvän kurpitsajuhlan valmistelemisesta, joka tarjoutuu jokaiselle châteaulaiselle. Suurten sali koostuu tupapöydistä, henkilökunnan parvesta, suurista ikkunoista ja loitsitusta katosta. Kurpitsajuhlakoristelut pysyvät koko syysloman ajan.

Lähtötilanne: Ruokailun jälkeen (eli nyt) on määrä aloittaa Suurten salin koristelu. Henkilökunta on tuonut tai loihtinut joitain koristetarpeita käytettäväksi, mutta oppilaat saavat myös itse luoda ja muokata uusia syysaiheisia koristeita tai halutessaan tukeutua jo valmiiksi tuotuihin koristeisiin. Osallistujat jaetaan ryhmiin, jotta yhteistyö onnistuisi halutulla tavalla, eikä kukaan joutuisi yksin tekemään vaikeita koristeluvalintoja. Erillistä ruoka- ja juomatarjontaa salissa ei ole sillä, koristelua edelsi koululounas, joten kaikkien perustarpeiden pitäisi olla tyydytetty. Satunnainen kurpitsamehun-maistelupiste tosin on Pouffsoufflen tupapöydän päässä. Taikasauvan ja omien askarteluvälineiden mukaan tuominen ja käyttäminen on sallittua. Koko salia ei vielä ihan tarvitse saada koristeltua, vaikka se onkin tavoitteena.

Koristeluobjekteina on ainakin erilaisia kurpitsoja, tunnelmakynttilöitä sekä ruskanvärejä. Suurella todennäköisyydellä myös muunlaisia koristeita on valittavana! Paikan päällä on myös pari sisustuslehteä, josta voi halutessa etsiä inspiraatiota.


Ryhmäjako saattaa olla in-game jonkun aikuishenkilön päättämä, jos osallistujamäärä sellaista vaatii ja vastalauseita ei ole. Kello 18 jälkeenkin saa tulla mukaan, ja yritetään silloinkin pyrkiä saamaan mukaan johonkin koristeluryhmään (jottei yksin tarvitse tehdä).

Peliin ei tarvitse tuttuun tapaan ilmoittautua etukäteen mukaan, vaan riittää että ilmaannut chattiin lauantaina klo 18. Mukaan voi liittyä myös myöhemmin. Jos kysyttävää tai kommentoitavaa peliin liittyen ilmenee, voit esittää asiasi joko tässä alla, Alainille yksityisviestitse tai pelin aikana chatissa.

Lisää koristelutarpeistoa voi ideoida jo nyt tai vasta itse pelissä!
Tervetuloa mukaan!

((Lopuksi kaksi linkkiä Château de Chambordin Instagram-tililtä @chateaudechambord oleviin 31. lokakuuta postattuihin kuviin: 2013, 2014. ))
Alain Astier
Avatar: slasher_chick
hoidan tällä käyttiksellä vain ypt-hommia xD (pari kertaa viikossa)
Avatar
Alain Astier
Oppilas
 
Viestit: 229
Liittynyt: 31 Tammi 2017, 16:08
Tupa: Pouffsouffle

Re: Lokakuun chatpeli: Suurten salin koristelu [la 19.10.]

ViestiKirjoittaja Alain Astier » 19 Loka 2019, 23:20

Kiitos kaikille osallistujille!
Tässä viestissä näette osallistujalistan jaettavine tupapisteineen sekä pelilokin.

Osallistujalista
Syracuse Youell (Gryffondor), 8p
Tyke Miron (Gryffondor), 8p
Noah Andersson (Gryffondor), 10p
Lalita Kapoor (Gryffondor), 7p
Christopher Jeremiah Shadowfield (Serdaigle), 10p
Rebecca Hope (Serdaigle), 10p
Ophelia Villard (Pouffsouffle), 10p
Elicia Beaudouin (Pouffsouffle), 10p
Maya Khalil (Pouffsouffle), 10p
Rain Savage (Serpentard), 10p
Luol Crunel (Cerfeur), 10p
Cassiopéa Iverney (Cerfeur), 8p
Ruth Rousseau, 10p
Sophie Everett, 10p
Mila Molina, 10p

Mikäli nimesi puuttuu tai sinulle on annettu/annetaan väärä määrä tupapisteitä, mainitsehan asiasta yksityisviestillä. ;)

Peliloki kirjoitti:[18:26] <Syracuse_Youell> *Syracuse on innoissaan koristelusta ja varsinkin lähestyvästä kurpitsajuhlasta. Hän oli tuonut hieman omia materiaalejakin askarteluhetkeä varten. Oli värikkäitä lehtiä pihalta ja keltaista koristenarua, joka kiilteli niin, että se oli hieman kuin kultanarua.*
[18:30] <Ruth_Rousseau> *Ruth seisoi pöydän luona, jolle oli levitetty erilaisia koristetarpeita ja työskentelyvälineitä. Oli vaikka mitä hileistä pumpuleihin ja pienistä puulastuista maaleihin. Oli saksia, liimaa ja teippiä. Musteita, papereita ja hiiliäkin. Ruth ei kyllä tietäisi, mistä aloittaa, jos jotain joutuisi tekemään. Oli sen verran valinnan varaa nimittäin.*
[18:33] <Rain_Savage> *Jotain juhlakoristelua... Rain ei tiennyt miksi edes oli tullut paikalle. Tai oikeastaan tiesi. Samasta syystä kun hän kävi ahkerasti tietyillä tunneilla tai oli alkanut pelaamaan huispausta tai ylipäätään teki mitään. Noahin takia. Jos tuo vaikka olisi täällä. Kauheasti jotain vastuuhommia kun sillä ainakin tuntui olevan, aina kiire.*
[18:34] <@Shadowfield> *On varmaan keräillyt tätä varten ulkona kaikenlaista kivaa askarteluun - kuolleista kukista ja muista kasveista sekä pudonneista lehdistä pieneläinten luihin. Eli... ihan valmiina koristeita tekemään!*
[18:37] <Rain_Savage> *Toistaiseksi Rainin silmään ei kyllä osunut Noahia tai ketään muutakaan tuttua. Noh sairaanhoitajan hän muisti ulkonäöltä, muita oppilaita ei niinkään. Rain jäi seisoskelemaan huoneen reunalle ja katselemaan mitä muut tekisivät.*
[18:37] <OpheliaVillard> *Ophelia oli varustautunut koristeluun tuomalla mukanaan vain itsensä. Ulkoa kerätyt lehdet olivat jo päätyneet koristamaan Pouffsoufflen oleskeluhuonetta.*
[18:40] <Tyke> *lounas oli hyvää ja riittävästi, mutta se mikä oli saanut tämän pojan jäämään lounaan ylikin saliin oli ne misut, jotka leikkivät luonnonkauneudellaan - ruskalehtien ja kukkasten kanssa*
[18:43] <Tyke> *sopivan iskureplan keksimistä vaan häiritsi se kaikki, mikä nyt ruuan sijasta pöytää koristi*
[18:44] <Tyke> *sekä se valinnan vaikeus; kumpi kuuluisi iskeä ensin*
[18:44] <Ruth_Rousseau> Bonjour! *Ruth tervehti opiskelijoita kuuluvalla äänellä ja jatkoi sitten nopeasti suoraan aiheeseen.* Kuten näette, pöydillä on erilaisia materiaaleja, joita saatte vapaasti käyttää koristeluissa. Ensimmäisessä pöydässä on muun muassa maaleja, toisessa papereita ja kartonkeja ja kolmannessa työskennellään luonnonmateriaalien kanssa. *Ruth selitti ja osoitti kädellään aina kohti pöytää, josta puhui.*
[18:47] <Rain_Savage> *Rain katseli mainittuja pöytiä ja pohti, että luonnonmateriaaleissa olisi varmaan eniten järkeä. Ehkä huoneen saisi muistuttamaan tiheää ja synkkää metsää, silloinhan se olisi oikein viihtyisä.*
[18:47] <OpheliaVillard> *Luonnonmateriaalipöytä näytti oikein houkuttelevalta, joten Ophelia suuntasi kulkunsa sitä kohti.*
[18:48] <@Shadowfield> *Suuntaa kohden luonnonmateriaalipöytää, kun kerran sellaisten kanssa meinasi työskennellä.*
[18:48] <Tyke> *nyt kun nainen sen sanoi, niin totta, vasemmanpuoleisella tytsyllä oli mukavemmat luonnonmateriaalit*
[18:49] <Ruth_Rousseau> Saatte itse päättää, että missä pöydässä työskentelette. Kaikissa työpisteissä ei ole pakko käydä, mutta saa käydä. Jos tarvitset apua jossain, niin minulta voi kysyä. *Ruth vielä selitti, vaikka osa jo pöytiin asettui.*
[18:49] <@Shadowfield> *Iskee siispä kaikenlaista kivaa sisältävän korinsa pöydälle ja käy istumaan sen ääreen.*
[18:50] <Rain_Savage> *Toisaalta Rainin katseen vangitsi musta maalipurkki. Hän marssi hakemaan sen ja suuntasi sitten luonnonmateriaalien pöytään. Siellä näytti olevan yksi tuttu, se Odelia.*
[18:52] <Rain_Savage> ”Moi”, *Rain tervehti muita lyhyesti ja jäi nojailemaan pöytään maalipurkki kädessään. Hän ei näyttänyt kauhean innokkaalta aloittamaan.*
[18:54] <Tyke> *omahyväinen virne kasvoillaan liukuu irti seinästä, johon oli nojaillut ja astelee suoraviivaisesti luontomateriaalipöydän luo välittämättä kauhean paljon toisiin pöytiin sinkoilevista nuoremmista*
[18:54] <Syracuse_Youell> *Syracuse meni lehtiensä ja narunsa kanssa luonnonmateriaaleille tarkoitettuun pöytään. Hän hymyili vanhemmalle tytölle, joka tervehti muita.* Salut! *Hän tervehti iloisesti takaisin ja katsoi sitten mustaan maalipurkkiin, joka tytöllä oli.*
[18:56] <@Shadowfield> *On juuri ottamassa koristaan piennehköä linnun kalloa, joten heilauttaa sitä tervehtiessään* Hei! *lausahtaa iloisesti*
[18:56] <OpheliaVillard> Ai moi, *Ophelia tervehti tutun näköistä tyttöä. Olikohan tuon nimi Rain? No, oli mikä oli, Ophelia otti käsiinsä lähimmän kurpitsan. Hän aikoi koristella sen.*
[19:00] <Rain_Savage> *Tervehdykseen vastasi myös kaksi jotain nuoren näköistä... poikaa kaiketi. Toisella oli linnun kallo. Rain katsoi sitä vähän kulmiaan kohottaen ja sitten jopa hymyili vähän.* ”Tuo on hyvä! Onko täällä lisää kalloja.”
[19:01] <SophieEverett> *Laivastonsiniseen kaapuun pukeutunut loitsujen ja sauvatiedon professori Sophie Everett saapui suurten saliin auttamaan koristeluiden valvomisessa*
[19:02] <Ruth_Rousseau> *Ruth jäi hieman kauemmas askartelupöydistä ja siirtyi Pouffsoufflejen tupapöydän luokse, jossa oli kurpitsamehua tarjolla.*
[19:02] <Tyke> Omani on ainakin kovin kehuttu. *toteaa virnuillen kallo-mainintaan tietäväisen oloisesti, kun saapui juuri parahiksi paikalle*
[19:02] <Rain_Savage> *Hän oli tapansa mukaan yhtä mustanvärinen ilmestys vaatteiltaan, kuin se maalipurkki, jonka Rain laski pöydälle.*
[19:03] <LuolCrunel> *Tummanvihreään villapaitaan ja mustiin farkkuihin sonnistautunut Luol Crunel saapui suurten saliin. Häntä ei oikein kiinnostanut koristeluhommat, mutta oli tullut paikalle viettääkseen aikaan tyttöystävänsä Ophelian kanssa*
[19:03] <@Shadowfield> *Vilkaisee kädessään pitelemäänsä kalloa ja vilkuilee koulun tarjonnan puoleen.* Öh, en tiiä? Mut on mul pari semmost täällä *heilauttaa omaa koriaan kohden.* Voit sä jonkun saada, jos haluut
[19:03] <mila_molina> *Rehtori asteli saliin heti professori Everettin perässä. Hän oli pukeutunut beigensävyiseen jakkupukuun, sekä tummiin korkokenkiin, jotka kopisivat naisen kävellessä salissa. Hän vilkuili ympärilleen. Salissa vaikutti olevan oikein hyvä tunnelma*
[19:04] <Syracuse_Youell> *Syracuse katseli muiden materiaaleja ja omiaan ja kuikuili hieman muihin pöytiin. Hän ei oikein tiennyt, että mitä tekisi.* Tehdäänkö me y-yhdessä jotain vai yksin? *Syracuse puhui itsevarmasti, mutta pieni änkytys hiipi silti mukaan puheeseen.*
[19:05] <Rain_Savage> *Pärskähtää kolmannelle pojulle, joka sanoo omaa kalloaan kehutuksi.* ”Epäilemättä, mutta ehkä haluat kuitenkin pitää sen päässäs oletan. Vaikka olisihan ihmisen kallo kieltämättä oikein hieno jossain roikkumassa.”
[19:06] <EliciaBeaudouin> *Elicia Beaudouin saapui suurten saliin tummansinisiin pillifarkkuihin ja toffeensävyiseen villapaitaan pukeutuneena. Hän oli innoissaan, sillä kaikinlaisia juhlia varten koristelu oli kivaa*
[19:07] <@Shadowfield> *Nousee sitten hieman paikaltaan ja ojentaa kättään (jossa ei sitä kalloa ole) Rainin suuntaan.* Oon Christopher Jeremiah... Shadowfield *esittäytyy*
[19:08] <Rain_Savage> ”No heitä joku sieltä”, *Sanoo linnunkallon omistajalle ja ojentaa kättään. Ehkä tämä ei olisikaan ihan tylsää.*
[19:08] <Ruth_Rousseau> *Ruth veti mehut väärään kurkkuun, kun huomasi Milan astuvan saliin. Hän ei ollut ajatellut Milan osallistuvan tälläiseen touhuun. Mutta kaipa rehtori sai päättää vapaasti missä oli ja milloin. Ruth kääntyi yskimään toiseen suuntaan.*
[19:09] <MayaKhalil> *Maya Khalil, jonka yllä oli tänään tummat farkut ja musteensininen villapaita, saapui suurten saliin katselemaan koristeluiden edistymistä. Ainakaan vielä koristeita ei ollut paljoa*
[19:10] <Ruth_Rousseau> *Ruth ei enää tietänyt Milan menoista niin kuin ennen. Kun Milan poika oli saapunut kouluun, niin heidän välinsä olivat jotenkin alkaneet rakoilemaan. He riitelivät enemmän, puhuivat vähemmän ja näkivät toisiaan vähemmän. Tai ehkä satunnaisesti oli parempi sana kuvaamaan heidän kohtaamisiaan. Vähemmän kuulosti niin ikävältä.*
[19:10] <Noah_Andersson> *Noah kiiruhti saliin tyylikkäästi myöhässä. Hän oli nukkunut ruokatunnin ja koristelun alun ohi. Paikalle noita saapui jalassaan laskettelumonojen näköiset tohvelit, päällään leveät farkut (jotka kuitenkin korostivat hänen takamustaan, tai näin hän ainakin kuvitteli) ja tupansa huppari*
[19:11] <Rain_Savage> *Huomaa että poika ojentaakin kättään. Aha? Tarttuu siihen ja puristaa ihan tuntuvasti.* ”Rain Savage.” *Rain ei aluksi vaikuta kovin kiinnostuneelta uudesta tuttavasta, mutta sitten yhtäkkiä tämän silmät laajenevat.* ”Sanoitko Shadowfield?”
[19:11] <SophieEverett> *Ensitöikseen professori tervehti koulun terveydenhoitajaa ja muita kolleegoitaan ja siirtyi sitten askartelevien oppilaiden luokse katselemaan näiden koristeluiden edistymistä*
[19:11] <OpheliaVillard> *Ophelia huomasi Luolin saapuvan saliin ja vilkutti tuolle pöydän äärestä. Hän ei jaksanut välittää pääkalloista, vaikka samassa pöydässä niiden kanssa nyt olikin.*
[19:11] <Noah_Andersson> *hiukset oli nykäisty puolinutturalle ja vasemmassa poskessa oli aamuinen hammastahnatahra*
[19:12] <LuolCrunel> *Luol huomasi tyttöystävänsä yhdessä salin pöydistä, joten suuntasi askeleensa sinne.* Hei *Luol sanoi tytön luokse saavuttuaan, suikkasi suukon tämän päälaelle ja istui sitten tämän viereen*
[19:12] <Tyke> Joskus haaveet toteutuvat. *virnistää ja sipaisee etusormellaan kallonlinjaansa pitkin*
[19:12] <Ruth_Rousseau> *Ruth hymyilee hieman ja nyökkää pienesti professori Everettille. Hän on saanut yskäkohtauksensakin taltutettua hyvin.*
[19:12] <Tyke> *yrittää sivusilmällä joskin jo etsiä, missä aiemmin nähdyt misut nyt olivat*
[19:13] <Cassiopea> *Cassiopéa saapui saliin hieman myöhässä, mustiin pukeutuneena. Hän oli jäänyt lomaksi koululle, sillä siellä olisi kuitenkin mukavampaa kuin kotona.*
[19:13] <@Shadowfield> Öh... sanoin joo... *lausahtaa niskaansa hieraisten ja kättelyn päätyttyä kääntyi korinsa puoleen kaivaen sieltä jonkin pääskyjen sukuisen linnun kallon sekä pari jyrsijäkalloa, joita työntää toiselle tarjolle.* Kuin ni? *kysyy vielä omaan nimeensä viitaten.*
[19:14] <EliciaBeaudouin> *Elicia meni istumaan pöytään, jossa jotkut tekivät pääkallokoristeita* Hei *Tervehtii ja katselee sitten pöydällä olevia askartelutarvikkeita, miettien millaisen koristeen teksii ensimmäiseksi*
[19:15] <Noah_Andersson> *Seisoskelee hieman kysymysmerkkinä etsien tuttuja. Olivatko kaikki hänen ystävistään menneet lomaksi kotiin?*
[19:15] <Lalita_Kapoor> *Keltaiseen huppariin ja mustiin trikoisiin pukeutunut Lalita saapui paikalle, vaikkei niin välittänytkään koristeluista. Täällä oli kuitenkin ihmisiä.*
[19:16] <Syracuse_Youell> *Syracuse ei saanut vastausta kysymykseensä ja niinpä hän katseli ympärilleen, että josko pöydässä olisi jotain tuttuja kavereita, joiden seuraan voisi mennä.*
[19:16] <mila_molina> *Ensimmäisenä Milan katse kohtasi sairaanhoitaja Rousseaun jossain päin salia. Muutaman sekunnin mietinnän jälkeen hän päätti astella kyseinen naisen luokse*
[19:16] <Rain_Savage> ”Siis siitä suvusta, jolla on tekemistä kuolleiden kanssa? Aivan, sehän selittää kallot! Osaatko tehdä näillä jotain muutakin kuin koristella?” *Rain tuntui yllättäen innostuvan.*
[19:17] <mila_molina> *Kengät kopisten hän asteli naisen luo. Mila ei edes muistanut kuinka kauan aikaa heidän edellisestä juttutuokiostaan oli. Joka tapauksessa kauan. Rehtori oli nimittäin saattanut hieman vältellä tätä naista*
[19:17] <MayaKhalil> *Maya siirtyi istumaan yhteen tyhjimmistä pöydistä ja katseli askartelutarvikkeita mietteliäänä. Sitten hän vilkuili muihin pöytiin. Jotkut tekivät näemmä pääkallokoristeita. Niitä Maya ei siis ainakaan tekisi*
[19:18] <Rain_Savage> *Ottaa linnunkallon ja tutkii sitä kiinnostuneena kuuntelematta muiden pöydässäolijoiden puheita.*
[19:19] <Noah_Andersson> *Noah etsii katseellaan pöytää, jossa kaiverrettiin kurpitsoja. Sehän voisi olla hauskaa...?*
[19:19] <Ruth_Rousseau> *Ruth näki sivusilmästään rehtorin lähestyvän, mutta hän ei nosta katsettaan naiseen. Saattaisihan olla, että hän kääntyisi johonkin askartelupöytään. Hän piti kurpitsamehulasia lähellä rintaansa ja nostaa kääntyy Milaan päin vasta, kun hän on pysähtynyt Ruthin lähettyville.*
[19:21] <OpheliaVillard> Hei, *Ophelia tervehti Luolia ja kääntyi sitten hymyillen tuon puoleen.* Koristellaanko tämä kurpitsa yhdessä? *Ophelia yritti saada Luolin innostumaan askartelusta.*
[19:22] <SophieEverett> *Loihtii yhteen pöytään lisää maalipurkkeja - verenpunaista, sysimustaa, kurpitsanoranssia, myrkynvihreää ja mystistä violettia*
[19:22] <Ruth_Rousseau> *Sairaanhoitaja ei kuitenkaan katsonut Milaan päin.* Kurpitsamehu oli oikein hyvää, kannattaa koittaa. *Hän selitti jotenkin viralliseen sävyyn ja viittasi pöytää kohti.*
[19:22] <@Shadowfield> ...miksi mä tahtosin tehä kalloilla jotain muuta? *kysyy ihmeissään kieltämättä kykyään sellaiseen.*
[19:22] <Noah_Andersson> *Noah istahtaa pöytään kurpitsan eteen. Mitä ihmettä sille pitäisi tehdä? Jotenkin veitsen kanssa heiluminen ei tuntunut turvalliselta, mutta ei kai siinä muukaan auttanut*
[19:24] <@Shadowfield> *Ja laittaa jyrsijöiden kallot takaisin koriinsa alkaen työstämään jotain linnunkallosta, sulista ja kuolleista kasveista.*
[19:24] <Cassiopea> *Cassiopéa päätti lähteä kiertelemään ympäri askartelupöytiä nähdäkseen, missä olivat houkuttelevimmat tarvikkeet.*
[19:24] <LuolCrunel> Nääh... koristele sinä vain. Minä voin sitten lopuksi muuttaa sen vaikkapa kirkuvaksi tai jotain. *Luol sanoi ja silitti Ophelian selkää*
[19:25] <Noah_Andersson> *Noah tarttuu pieneen poraan ja tunkee sen kurpitsan yläosaan. Hän halusi tehdä tämän käyttämättä taikaa. Sotkuhan tästä tulisi, eikä Noah ollut taiteellisesti kovin lahjakas, mutta nohh... tätä hän oli halunnut kokeilla.*
[19:25] <EliciaBeaudouin> *Hetken pähkäiltyään Elicia päättää askarrella mustasta kartongista lepakoita. Niille voisi sitten tehdä jotenkin punaiset kiiluvat silmät ja laittaa ne lentämään*
[19:25] <Syracuse_Youell> *Vaikka Syracuse kyllä ymmärsi, että ei häntä välttämättä vain kuultu, niin silti häntä hieman surettaa ja jotenkin hävettää. Kurkussa tuntui pala. Ei kai hän nyt alkaisi itkemään? Syracuse nousi äkisti pöydästä ja meni hakemaan toisesta pöydästä jotain, mitä mukamas tarvitsisi. Tai voisihan hän oikeasti tarvitakin, mutta ensin piti saada ajatukset muualle.*
[19:26] <Rain_Savage> ”Miksi..? Miksi et tahtoisi, jos osaat tehdä jotain kiinnostavampaa! Mun piti pienenä opetella kasa puhdasverisiä sukuja ulkoa, ja Shadowfield oli ainoa joka edes jäi mieleen” *Rain selitti tuntien taas sen saman innostuksen, jonka muisti niiltä ajoilta, kun oli kiinnostunut pimeydenvoimista tai mistä tahansa mahdollisesti vaarallisesta.*
[19:26] <Lalita_Kapoor> *Lalita huomasi erään pöydän ääressä olevan useammankin oppilaan ja suuntasi totta kai kulkunsa sitä kohti.*
[19:28] <OpheliaVillard> Ei kai sentään kirkuvaksi? *Opheliaa ajatus ei oikein houkutellut.* Mutta sellainen pelottava nauru voisi olla hauska. *Ophelia ryhtyi kaivertamaan kurpitsalle silmiä.*
[19:28] <Noah_Andersson> *Noah saa kaiverettua irti kurpitsan varren ja alkaa tyhjentämään sitä*
[19:28] <MayaKhalil> *Jonkin aikaa mietittyään Maya päätti tehdä kalamakoirakoristeen. Se oli kuoleman enne ja varmasti sopi halloweenin teemaan.*
[19:29] <Ruth_Rousseau> Ja tuolla oli ihan... ihan hauskoja hileitä tuolla yhdessä pöydässä. Jos sattuisi kiinnostamaan. *Ruth selitti nyt hieman pienemmällä äänellä. Ei hyvä luoja, tähänkö oltiin tultu. Hän kertoi jostain mehuista ja hileistä. Eikö hänellä muka ollut muuta sanottavaa. Ruth katseli kädessään olevaa lasia ja oranssia litkua sen pohjalla.*
[19:29] <SophieEverett> *Tämän jälkeen hän siirtyi seuraavaan pöytään ja loihti sinne lisää mustaa ja oranssia kartonkia, jotka olivatkin kaikkein suosituimpia*
[19:31] <LuolCrunel> Ihan miten haluat *Luol sanoi kohottaen olkapäitään ja silitteli Ophelian selkää samalla kun tuo alkoi kaivertaa kurpitsalle silmiä* Varovasti sitten *Luol sanoi huolehtivasti*
[19:32] <Noah_Andersson> *Sotku ja farssi tästä oli tulossa. Noah riisui hupparinsa ettei se sotkeutuisi aivan kamalasti. Sen alla hänellä oli tavallinen musta toppi. Seuraavaksi pitäisi vielä keksiä minkälaisen naaman kurpitsa saisi.*
[19:32] <Cassiopea> *Cassiopéa ohitti pöydän jossa oli maalipurkkeja ja palasi hetken kuluttua sinne takaisin oranssia kartonkia mukanaan. Hän voisi hyvin tehdä omat kurpitsansa niistä.*
[19:32] <EliciaBeaudouin> *Leikattuaan noin viitisen lepakonmuotoista palaa kartongista Elicia etsi itselleen punaisen tussin ja piirsi sillä lepakoille silmät. Tussin väri ei oikein erottunut mustalta pohjalta, joten Elicia loihti värin vahvemmaksi taikasauvallaan*
[19:33] <Syracuse_Youell> *Syracuse otti paletille sinistä ja violettia maalia. Sitten hän valitsi sopivan pensselin ja palasi takaisin pöytään, josta oli lähtenyt.*
[19:34] <@Shadowfield> ...kiinnostavampaa? *kysyy aidosti hämillään. Omasta näkökulmastahan kyseessä on hyvin arkipäiväinen asia.* Eläinten luiden kanssa leikkiminen... *ottaa koristaan jälleen jyrsijän kallon, jonka kovin helpon näköisesti saa liikkumaan kuin elävän olennon* ...on lapsille? *laskee kallon takaisin koriin, jossa se käy pian jälleen liikkumattomaksi kuten kuolleiden kuuluu.*
[19:34] <MayaKhalil> *Kalmakoiran piirtäminen osoittautui kuitenkin Mayalle vähän turhan haastavaksi, eihän hän ollut kovin kummoinen taiteilija. Sen sijaan Maya muisti osaavansa tehdä origamihämähäkkejä, joten alkoi tehdä niitä*
[19:34] <@Shadowfield> *Ja jatkaa linnunkallokoristeensa askartelua.*
[19:35] <Syracuse_Youell> *Syracuse otti yhden keräämistä lehdistään ja alkoi maalaamaan sen toista puolta siniseksi.*
[19:35] <SophieEverett> *Kurpitsankaiverruspöydässä joku oli onnistunut viiltämään käteensä vertavuotavan haavan, jonka Sophie kävi parantamassa sauvan heilautuksella*
[19:36] <Noah_Andersson> *Noah piirtää kurpitsaan mustalla tussilla. Lopputulos muistutti enemmän oravaa, kuin pelottavaa hirviötä.*
[19:36] <Lalita_Kapoor> *Askartelu näytti melko tylsältä puuhalta, mutta Lalita istui silti pöydän ääreen lähinnä kuunnellakseen muiden juttuja. Puhuivat joistain luista ja osa kaiversi kurpitsoita.*
[19:37] <EliciaBeaudouin> *Seuraavaksi Elicia yritti muuttaa lepakon eläväksi, mutta koska tyttö oli surkea muodonmuutoksissa, osoittautui tehtävä hänelle mahdottomaksi. Niinpä hän keskittyi sen sijaan silmien muuttamiseen. Hän halusi tehdä niistä kiiluvammat*
[19:38] <OpheliaVillard> *Ophelia sai kaiverrettua kurpitsan ensimmäisen silmän ilman ongelmia.* Kokeilisit säkin. *Ophelia ehdotti, vaikka epäilikin ettei Luol suostuisi.*
[19:39] <Rain_Savage> *Tuijottaa liikkuvaa kalloa ja sitten poikaa. Rainin ilme näyttää äkkiä jotenkin kuumeiselta.* ”Lapsille??” *Hän toistaa kuulostaen hitusen hysteeriseltä.* ”Mutta... osaatko sä puhua sille osaatko... ottaa yhteyttä aaveisiin? Onko se lapsellista jos haluan tietää, häh?* ”Iskee toisen nyrkkinsä pöytään Shadolfieldin nenän eteen.*
[19:40] <Noah_Andersson> *Noah otti veitsen ja kaiversi oravakurpitsansa loppuun. Hän loihti kurpitsan vieä nauramaan ontosti ja skädäm, homma oli valmis*
[19:41] <MayaKhalil> *Maya oli niin keskittynyt paperin taitteluun, ettei kiinnittänyt mitään huomiota tapahtumiin ja keskusteluihin ympärillään.*
[19:42] <Cassiopea> *Cassiopéa loitsi sakset leikkaamaan kartongista isoja kurpitsoita, joihin ryhtyi maalaamaan silmiä ja erilaisia irvistyksiä.*
[19:42] <SophieEverett> *Eräässä pöydässä kaivattiin lisää hilettä, joten Sophie loitsi sitä muutaman purnukan lisää*
[19:44] <Rain_Savage> *Rain oli unohtanut koristelun kokonaan eikä halunnut tämän mielenkiintoisesta suvusta olevan pojan ignooraavan itseään.*
[19:44] <LuolCrunel> Voin sitten viimeistellä sinun tekeleesi *Luol sanoi, käsi edelleen Ophelian selkää silittäen*
[19:44] <@Shadowfield> Ei. Ei tiedon haluaminen ole väärin *tieto on valtaa ja valta on kivaa.* Ja... en mä eläimille puhua osaa. En mä mitään rottaa tai semmosta puhu, mut... kyl mä voin kuolleitten ihmisten kanssa jutella *painottaa hieman sanaa ihminen*
[19:44] <mila_molina> *Mila pysähtyi Ruthin eteen ja huomasi heti, ettei kaikki ollut hyvin. Nainen puhui hyvin etäisesti eikä edes katsonut Milan suuntaan* Hyvää iltaa vain sinullekin *Rehtori tokaisi naiselle. Häntä ei kiinnostanut kurpitsamehu ja hileet* Sinä et vaikuta olevan juhlatuulella *Nainen katsoo Ruthin suuntaan*
[19:46] <EliciaBeaudouin> *Sattuu kuulemaan lähellä istuvan pojan puheet kuolleille puhumisesta. Oliko tuo tosissaan? Elicia kurtisti kulmiaan ja koitti keskittyä lepakoihinsa*
[19:46] <MayaKhalil> *Saa ensimmäisen hämähäkin valmiiksi. Katselee sitä hetken tyytyväisenä itseensä ja alkaa sitten tekemään seuraavaa*
[19:47] <Rain_Savage> ”Siis niidenkin jotka eivät ole aaveita? Tai tavallisia aaveita.. mitä ne muut edes ovat?” Jatkaa kyselyään. Rainin ääni on intensiivisen kiinnostunut mutta ei niinkään iloinen.
[19:47] <Ruth_Rousseau> No tässähän vasta koristellaan ja juhliin on vielä aikaa. *Ruth vastasi kohauttaen olkiaan. Hän puristi huulensa yhteen ja katsoi pöytiin, joissa lapset ja nuoret ahersivat iloisina ja innokkaina.*
[19:47] <SophieEverett> *Joku oli onnistunut kaatamaan maalipurkin, joten Sophie kiiruhti siivoamaan sotkun*
[19:47] <Lalita_Kapoor> *Lalita otti aikansa kuluksi käteensä kurpitsan. Kai sen voisi edes yrittää muuttaa lyhdyksi, kun ei parempaakaan tekemistä ollut.*
[19:48] <@Shadowfield> *Ei ole hetkeksikään siis keskeyttänyt askarteluaan, joten nyökkää enemmän tuotoksensa kuin Rainin suuntaan.* Muidenkin kuin tähän maailmaan jääneiden kanssa
[19:48] <Rain_Savage> *Hän on valumassa pitkästä aikaa takaisin pimeiden kiinnostuksen kohteidensa valtaan, unohtaa melkeen elämän kiehtovan kuoleman äärellä.*
[19:49] <OpheliaVillard> Selvä juttu, *Ophelia totesi ja kaiversi toisenkin silmän valmiiksi. Oli mukavaa olla siinä, kun Luol silitti selkää.*
[19:49] <EliciaBeaudouin> *Saatuaan kaikkien viiden lepakon silmät kiilumaan Elicia mietti tekisikö vielä lisää lepakoita vai tekisikö jotain muuta*
[19:51] <LuolCrunel> *Ophelian saatua kurpitsan molemmat silmät kaiverrettua Luol osoittti kurpitsaa vapaan käden etusormella ja loihti sen räpsyttämään silmiään niin kuin elävä otus*
[19:51] <Noah_Andersson> *Huomaa läheisessä pöydässä istuvan Rainin. Tämä vaikutti tosin olevan syvällä keskustelussa jonkun kanssa. Noah tuntee pienen mustasukkaisuuden piston sydämessään ja tuntee heti sen jälkeen itsensä tyhmäksi.*
[19:51] <Cassiopea> *Cassiopéa ei jaksanut välittää muista oppilaista, vaan keskittyi rauhassa kurpitsoihinsa.*
[19:51] <Rain_Savage> ”No mitä ne sitten sanovat? Missä ne ovat?” *Jatkaa tivaamistaan eikä voi käsittää, miten tuo poika vaikuttaa olevan kiinnostuneempi askartelusta kuin tästä aiheesta.*
[19:52] <MayaKhalil> *Kun oli saanut yhden hämähäkin tehtyä, oli toisen tekeminen paljon helpompaa. Näppärin sormin Maya taitteli valmiiksi toisenkin hämähäkin*
[19:52] <mila_molina> *Mila oli hetken aivan hiljaa ja sitten hän huokaisi. Joko Ruth oli tahallaan noin lapsellinen, tai sitten häntä oikeasti vaivasi joku. Mila kyykistyi hieman niin, että pystyi katsomaan suoraan naista silmiin. Hän otti tuon hartiasta kiinni* Ruth, mikä nyt on?
[19:53] <SophieEverett> *Juoksentelee ympäri salia auttamassa oppilaita*
[19:53] <EliciaBeaudouin> *Päättää ensin käydä maistamassa vähän kurpitsamehua, joten nousee ylös ja kävelee pouffsoufflen pöydän päähän, missä kurpitsamehutarjoilu on*
[19:54] <EliciaBeaudouin> *Ottaa lasin mehua ja maistaa sitä. Se maistui hyvältä. Mehu oli varmasti tehty tuoreista kurpitsoista*
[19:55] <EliciaBeaudouin> *Mehun juotuaan palaa askartelupöytään tekemään lisää koristeita*
[19:55] <@Shadowfield> *Kohauttaa olkiaan.* Tuonelassa, he ovat Tuonelassa, Manan majoilla, miksi sitä tahdotkaan kutsua. Paikassa, joka on tämän maailman... ulkopuolella *ei ihan tiedä kuinka selittää asioita... tavalliselle ihmiselle*
[19:55] <OpheliaVillard> Hei, toihan oli hyvä idea, *Ophelia kehaisee. Hän ei olisi tosiaan keksinyt moista itse.* Täytyy vielä tehdä jokin irvistys, niin sitten saat hoitaa loput.
[19:55] <@Shadowfield> *Jättää tarjoituksella vastaamatta ensimmäiseen kysymykseen.*
[19:56] <MayaKhalil> *Aloittaa heti kolmannen hämähäkin teon*
[19:56] <SophieEverett> *kun tilanne salissa näyttää hetkeksi rauhoittuvan, käy juomassa lasin kurpitsamehua*
[19:57] <SophieEverett> *Palaa sitten auttamaan oppilaita*
[19:57] <Rain_Savage> *Mitä tapahtuu kuoleman jälkeen, mitä kuolema on? Kysymyksiä on loputtomasti. Voisiko joku pieni poika tietää vastaukset. Vai tuonelassa, mutta siellä..* ”Tavalliselle...” *Mutisee hampaidensa välistä.* ”Tietäisitpä vain, kuule pentu ,
[19:57] <Lalita_Kapoor> *Lalita ryhtyi tyhjentämään kurpitsaa. Ehkä tämä olikin ihan hauskaa, kun sai vähän sotkeakin.*
[19:58] <Rain_Savage> Mä en ehkä osaa puhua aaveille mutta...” *Ei, ei sitä tässä voisi paljastaa.*
[19:58] <MayaKhalil> *Saa kolmannenkin hämähäkin tehtyä*
[19:58] <OpheliaVillard> *Ophelia sai veistettyä kurpitsalle suun.* Nyt kun sen laittaa nauramaan, niin se on valmis.
[19:58] <@Shadowfield> *Kurtistaa kulmiaan hieman ja kääntää kysyvän katseensa keskustelutoveriin.*
[19:58] <LuolCrunel> Selvä *Sanoo ja osoittaa taas kurpitsaa sormellaan, jolloin se alkaa nauraa aavemaisen kolkosti*
[19:59] <LuolCrunel> Toiveesi on toteutettu *Sanoo Ophelialle virnistäen*
[19:59] <MayaKhalil> *Ei jaksa tehdä enempää hämähäkkejä, joten käy nappaamassa lasin kurpitsamehua ja lähtee sitten salista*
[20:00] <OpheliaVillard> Jes, siitä tuli just huippu! *Ophelia naurahtaa kuullessaan kurpitsan naurun.*
[20:00] <LuolCrunel> Hyvä että kelpaa *Sanoo ja suikkaa suukon Ophelian ohimolle*
[20:00] <LuolCrunel> Jäätkö vielä tänne koristelemaan vai mennäänkö jonnekin? *Kysyy*
[20:02] <OpheliaVillard> *Ophelia miettii hetken mitä tekisi.* Voitaisiin vaikka mennä jonnekin muualle.
[20:02] <LuolCrunel> Mennään sitten *Sanoo ja nousee ja lähtee Ophelian kanssa*
[20:03] <OpheliaVillard> *Ophelia poistuu paikalta ja jättää valmiin kurpitsan hieman sivummalle.*
[20:03] <Ruth_Rousseau> *Ruth ei halunnut Milan kättä hartialleen. Tai halusi, mutta ei nyt.* Ei mikään, mikäs tässä, töitä on. *Hän selitti ääni jo melkein särkyen. Ei ei ei, eihän tämän näin pitänyt mennä. Helvetti.* Tu me manques, se minulla on. *Ruth sanoi lopulta ja katsoi Milaa silmiin.* Emme enää näe muuta kuin vahingossa ruokailussa ja sielläkin istun pöydän päässä. Hyvä etten oppilaiden kanssa samassa pöydässä.
[20:04] <Rebecca_Hope> *Rebecca on hipsutellut paikasta toiseen tehden milloin mitäkin riippuen siitä onko koristelupaikoilla ollut tilaa*
[20:04] <@Shadowfield> Häh? *lausahtaa sitten toista hieman pohtivasti tutkaillen.*
[20:05] <Rain_Savage> *Vastaa toisen katseeseen ja puree turhautuneena huultaan. Ei hän tietenkään voi kertoa olevansa voimakas pimeydenvelho, ei ainakaan kaikkien kuullen.* ”Puhutaan siitä joskus toiste”, *tuhahtaa ja hieraisee otsaansa joka tuntuu hieman hikiseltä. Miten tämä edes saa hänet näin ylikierrokselle. Pitäisi rauhoittua ennen kuin hän sanoisi jotain epäilyttävää.*
[20:06] <@Shadowfield> Okei? *lausahtaa hivenen epäilevään sävyyn ja jatkaa askarteluaan.*
[20:07] <Ruth_Rousseau> *Ruthia ärsytti hänen oma reaktionsa. Pitikin olla tälläinen saamarin itkupilli. Varsinkin kun nyt oltiin ihmisten ilmoilla ja oppilaiden kanssa.* Meidän pitäisi puhua muualla. *Ruth sanoi ja katseli taas muualle, jotta saisi ajatuksensa ja itsensä kasaan.*
[20:08] <Cassiopea> *Saatuaan ison pinon kurpitsoita valmiiksi, Cassiopéa päättää maalata seuraavalle kartongille lepakoita.*
[20:08] <Syracuse_Youell> *Maalattuaan osan lehdistään sinisiksi ja violeteiksi, Syracuse lainasi hieman hileitä joltakin ja lisäsi niitä maalattuihin lehtiin. Hileet tarttuivat kosteaan maalipintaan hyvin.*
[20:09] <@Shadowfield> *Saa viimein tuotoksensa valmiiksi ja alkaa kaivelemaan koriaan hakien inspiraatiota seuraavaan koristeeseen.*
[20:10] <Noah_Andersson> *Rain vaikutti jotenkin kireältä? Noah oli niin tottunut hänen loputtomaan virnistelyyn ja hainhymyyn, että tilanne vaikutti hieman kummalliselta. Noah käveli pöydän luokse, koputti Rainia olkapäähän ja hymyili koko pöydälle suloisesti.* Istuuko tässä joku?
[20:12] <mila_molina> *Tämän kuultuaan Mila olisi halunnut halata Ruthia, mutta halaaminen ei tullut kyseeseenkään tällaisissa olosuhteissa. Paikalla oli aivan liian paljon muita ihmisiä, ja lisäksi Milan poika Michalangelo saattoi olla jossain täällä. Mila ei kestäisi, jos tuo alkaisi epäilemään jotain* Olen ollut kiireinen *Nainen vastasi*
[20:12] <Rain_Savage> *Hätkähtää epänormaalin paljon, kun joku koputtaa olkapäälle. Mutta kukaan kuollut se ei ole vaan..* ”Noah?” *Juuri kun Rain vähiten odotti. Hän katsoo toista yllättyneenä ja näyttää vähän hermostuneelta. Paljonko Noah ehti kuulla?* ”Ei, istu vaan”, *Saa sentään vastattua.*
[20:14] <Rebecca_Hope> *Bongaa Rainin tutun pään salista, ja päättää siirtää koristeluoperaationsa hänen luokseen jotta voisi saada vähän keskustelua jostain. Rainilta nyt varmasti löytyisi joku mukava puheenaihe.* Heei Rain, saanko istua tähän? *katsos vain, Noahkin oli paikalla*
[20:15] <Noah_Andersson> Kiitos beibs *Noah sanoi ja iski Rainille silmää. Rain flirttaili aina hänen kanssaan saaden hänet punastelemaan, mutta tätä peliä voi pelata kaksikin.* Onko kaikki hyvin? Sinä vaikutit aika... kiihtyneeltä. *Toteaa Rainille*
[20:16] <@Shadowfield> *Lisää uusia ihmisiä.*
[20:16] <Lalita_Kapoor> *Lalita kyllästyi jo kurpitsansa parissa ahertamiseen ja lähti välillä juomaan mehua.*
[20:17] <@Shadowfield> *Kohottautuu hieman paikallaan ja ojentaa kättään uusille ihmisille.* Hei! Mä oon Christopher Jeremiah *esittäytyy kättään tarjoten.*
[20:17] <Ruth_Rousseau> Aijaa! *Ruth nauroi ja siirsi Milan käden pois olaltaan. Hän katsoi rehtoria silmiin neuvottomana mukamas huvittuneena hymyillen.* Mitä minun pitäisi tuohon sanoa? Että ymmärrän? D'accord? *Ruth pudisti päätään.* Ei.
[20:17] <Rain_Savage> *No nyt se pinkkitukkainen Rebeccacin on siinä, mitä tuo sitten kuuli?* ”Öö, saa...” *Hieroo käsivarttaan vaivautuneena. Ja mitä, beibs? Virnistää vähän.* ”Koulustressiä kai heh... Me vaan koristeltiin kalloja tässä.”
[20:18] <Rebecca_Hope> *tervehtii myös muita pöydässä istuvia odottaen lupaa istua* Aa mä muistan sut. Oon kai nähny sut, mä oon Rebecca Hope, Serdaiglesta myös. *osoittaa sanansa kiharatukkaiselle pojalle ja ojentaa tuolle kättään*
[20:18] <Noah_Andersson> *Ojentaa kätensä pojalle hymyillen.* Noah Andersson. *Kättelee poikaa tapansa mukaan tiukasti* Sinullako koulustressiä? Jo on aikoihin eletty. Mistä te puhuitte?
[20:19] <Cassiopea> *Cassiopéa sai lepakot maalattua ja loitsi ne lopuksi lentämään ympäri kartonkia.*
[20:20] <Rain_Savage> *Tuijottaa Shadowfieldiä kuin tutkien tämän jokaista liikettä, ja Noahin kysymys on vähällä mennä ohi.* ”Häh, no joo siis tiedäthän sä, että mulla on ennustusta ja Molina on tiukkapipoinen haahka, siinä kaikki.”
[20:22] <@Shadowfield> *Nyökkää Rebeccalle hieman, kun tuo kertoo olevansa tupatoveri ja molemmat käteltyään istahti jälleen paikalleen alkaen näperrellä jotakin pienenpienistä luista ja kuolleista kasveista.*
[20:22] <Lalita_Kapoor> *Lalita sai mehunsa juotua ja oli palaamassa pöydän ääreen. Joku oli kuitenkin mennyt hänen paikalleen. Siinä oli hyvä syy lähteä pois salista keksimään parempaa tekemistä.*
[20:23] <Ruth_Rousseau> *Oli Ruthkin vältellyt Milaa, tavallaan. Ehkä enemmänkin antanut tilaa. Eli ei hän oikein voinut syyttää Milaa siitä, että tilanne oli mikä oli. Yhdessä tähän oltiin päädytty.* Anteeksi, en vain tiedä mitä tehdä. Nyt kun Michelangelo on täällä.
[20:24] <Noah_Andersson> *Mulkaisee Rainia hieman pahalla tämän sanoessa Molinaa haahkaksi. Ei se kyllä kaukana totuudesta ollut.*
[20:24] <Cassiopea> *Cassiopéa oli tyytyväinen tekeleeseensä. Ehkäpä hän oli jo askarrellut ihan riittävästi. Makuuhuoneessa odotti mielenkiintoinen kirja, jonka pariin hän päätti lähteä.*
[20:27] <Rain_Savage> *Ei tajua Noahin mulkoilevan Molinan takia vaan luulee tämän arvaavavan, että hän valehtelee. Virnistää yrittäen näyttää viattomalta mutta syyllinen ilmehän siitä tulee. Ainakaan haamupoju ei sentään vaikuta halukkaalta juoruamaan. Nyt onkin ihan hyvä, että tuo keskittyy koristeluun.*
[20:29] <Noah_Andersson> *Alkaa tutkailla pöydällä olevia tarvikkeita.* Mitä näillä pitäisi tehdä?
[20:30] <mila_molina> *Milalla oli nyt kaksi vaihtoehtoa. Joko hän pyytäisi naiselta anteeksi ja kertoisi miten asia oikeasti oli, tai sitten hän olisi jyrkempi. Hän päätti olla jyrkempi* Minä olen tämän koulun rehtori, jos et satu muistamaan, joten tekemistä on ollut. Joudun valitettavasti laittamaan tämän koulun asiat etusijalle, ja luulisi sinun ymmärtävän sen. Valitettavasti lähiaikoina aikani ei ole riittänyt sinulle samaan tapaan kuin aikaisemm
[20:31] <mila_molina> *Milan äänen volymitaso oli noussut huomattavasti, eli sanat saattoivat kuulla joku muukin, kuin Ruth*
[20:31] <@Shadowfield> *Ei ole taipumusta juoruiluun, vaikka suoraan esitettyihin kysymyksiin vastaileekin.*
[20:32] <mila_molina> *Milaa alkoi heti kaduttaa, kun oli sanansa sanonut. Ei hänen olisi pitänyt huutaa, varsinkaan koko koulun edessä, ja varsinkaan Ruthille*
[20:33] <Rain_Savage> *Kuulee Molinan korotetun ääneen ja nyrpistää nenäänsä.* ”Rehtori, joojoo, pitääkö siitäkin elvistellä” *Jupisee itsekseen ja pudottaa linnunkallon mustaan maalipurkkiin.*
[20:33] <mila_molina> *Okei, nyt Milan täytyisi pyytää anteeksi, mutta eihän se ollut lainkaan Milan tapaista. Hän katsoi naista silmiin ja odotti tuon reaktiota. Ei tämän tappeluksi pitänyt mennä*
[20:35] <@Shadowfield> *Katse kääntyy rehtorin suuntaan, kun kuulee tuon äänen ja kurtistaa hivenen kulmiaan.*
[20:36] <Noah_Andersson> Älä kiihdy turhasta. *Laittaa kätensä Raini reidelle tajuamatta mitä tekee. Hetken päästä älyää mokansa ja vetää käden pois kasvot hehkuen.* Mitä te teette lomalla?
[20:37] <Ruth_Rousseau> *Niin kuin yleensä Ruthin ja Milan riidellessä, Ruth ei ajatellut pidemmälle. Hän löi kädessään pitämänsä lasin lattiaan, katsoi sen särkyvän ja katsoi sitten Milaan ja ympärilleen.* Oho. *Hän totesi jotenkin pateettisesti, vaikka hänen olisi tehnyt mieli sanoa jotain ihan muuta. Ruth ei jäänyt paikoilleen vaan lähti kohti salin ovia.*
[20:38] <Rebecca_Hope> *on istahtnut jo vähän aikaa sitten ja levitellyt askartelutarvikkeitaan. Ei kuitenkaan liika jotteivat ne veisi muilta pöydässä istuvilta tilaa* Hmmh hei Christopher Jeremiah, ootko sä Britannias- *kuulee rehtorin äänen ja kääntää päätään äänen suuntaan ja säpsähtää kun Ruth Rousseau lyö lasin lattiaan ja lähtee lätkimään. Hui*
[20:39] <Rain_Savage> *Hätkähtää hiukan tuntiessaan kosketuksen reidellään, ja katsoo Noahia yllättyneenä. Sitten hän hymyilee. Noah on aina yhtä söpö punastuessaan. Nojautuu lähemmäs Noahia ja sanoo matalalla äänellä: ”Varo vaan etten kiihdy ihan toisella tavalla turhasta...”
[20:40] <@Shadowfield> *Säpsähtää hieman, kun lasi iskeytyy maahan ja katsahtaa muiuhun seurueeseen kuin jonkinlaista selitystä tapahtumille hakien.*
[20:42] <Noah_Andersson> *Noah tunsi Rainin hengityksen korvansa juuressa ja karahtaa kertaheitolla aivan tupansa tunnuksen väriseksi. Hän oli ollut tyhmä, kun oli luullut, että olisi voinut kiusata Rainia.* E-E-En minä... *lasi räsähtää lattiaan ja Noah säpsähtää* Mikä tuo oli?
[20:45] <@Shadowfield> *Hetken kuluttua kääntää katseensa Rebeccaan.* Sä olit kysymässä mitä? *kysyy tuolta lasin särkymisen aiheuttamasta hämmennyksestä selvittyään.*
[20:45] <Rain_Savage> ”Ei mikään kiinnostava” *Vastaa Noahille välittämättä pamauksesta ja koettaa asettaa kätensä tämän poskelle ja kääntää tytön katseen itsensä suuntaan. Kiinnittäisi kaiken huomionsa häneen eikä jonkun muun kiihtymisiin.*
[20:46] <Ruth_Rousseau> *Ruth vähät välitti, jos hän nyt aiheutti jonkin kohtauksen. Ja ihan sama keiden edessä. Ja hän vähät välitti siitä mitä Mila sanoisi. Uhkailkoon erottamisella, ne lorut oltiin jo kuultu niin monta kertaa, että oikea työsuhteen purkaminen ei sattuisi yhtään.*
[20:47] <Rebecca_Hope> Hm? Aa joo, ootko sä Britanniasta? *havahtuu ja kääntää päänsä reväyttäen melkein niskansa*
[20:51] <Noah_Andersson> *Etsii katseellaan äänen syytä kunnes tuntee Rainin käden kasvoillaan. Kääntyy katsomaan tätä. Jos mahdollista, hänen naamansa punehtui vielä enemmän.* Rain, täällä on muitakin... *No niin. Hän kuulosti juuri niin hengästyneeltä kuin oli pelännytkin. Rainilla nyt vain sattui olemaan sellainen vaikutus häneen.*
[20:51] <@Shadowfield> Öh... kai mä tavallaan oon, synnyin siellä, mut olin tosi pieni ku muutettiin tänne, et en mä siel asumisest oikeest mitää muista *vastaa olkiaan hieman kohauttaen.*
[20:51] <Ruth_Rousseau> *Päästyään pois salista tyhjään käytävään, nainen puri kättään ja pidätteli itkua. Tai ehkä enemmänkin kaikkia mahdollisia ääniä, joita voisi suustaan päästää. Kiroilua, huutoa. Ei helvetti. Hänen täytyi päästä ulos, raikkaaseen ilmaan. Ei hän voinut mihinkään sairaalasiipeen nyt mennä. No niin, sisään ja ulos, sisään ja ulos. Kyllä se tästä.*
[20:53] <mila_molina> *Mila oli silminnähden järkyttynyt huomatessaan Ruthin reaktion. Tuo nainen ei ollut koskaan aikaisemmin käyttäytynyt tuolla tavalla. Sirpaleet levisivät Milan kenkien juureen. Rehtori nosti katseensa pois särkyneestä lasista ja huomasi, että useampikin salissa olija tuijotti häntä*
[20:54] <Rebecca_Hope> *nyökkää* Joo mäkin. *hymyilee vähän* Mun isä on Britti, ja se ja äiti tapasi siellä niien opiskellessa. Asuin siellä ehkä kolme tai neljä vuotta ennenku muutettiin tänne *selittää. Christopher Jeremiah ei kyllä pyytänyt mitään elämäntarinaa, mutta ehkä poikaa ei haitannut. Toivottavasti*
[20:54] <mila_molina> Jatkakaa sitä askarteluanne, täällä ei ole mitään nähtävää *Rehtori sanoi heille tiukasti ja lähti astelemaan salin ovelle päin. Tämä asia täytyi selvittää!*
[20:56] <Rain_Savage> *Rainin ilme on ilkikurinen mutta samaan aikaan haltioitunut. Noah näyttää niin hämmentyneeltä, voi viatonta söpöläistä. Rainin vatsaa kutittaa mukavasti*. ”Haittaaks se?” *Kysymys kuulostaa puoliksi huokaukselta, ja Rain hengittää syvään Noahin tuoksua tuon ollessa niin lähellä... mutta niin kaukana silti. Hän ei välitä muista.*
[20:58] <@Shadowfield> *Nyökyttelee hieman kuunnellessaan.* Mä olin kaks, ku me muutettiin tänne, ei meil ees oo mitään sukuu tääl, mut isoäiti Caroline Fey sano et me muutetaan ja seuraavana aamuna oltiin jo Ranskas
[20:59] <@Shadowfield> Ja tääl me vielki *hymyilee hivenen*
[21:00] <mila_molina> *Rehtori rynnisti ulos salista, ja kengänkannat kopisivat tiheään tahtiin puulattiaa vasten. Hän tähyili ympärilleen ja huomasi Ruthin jossain seinän vierellä*
[21:00] <mila_molina> *Nainen käveli Ruthin luokse*
[21:00] <mila_molina> Kulta, mikä sinulla oikeasti on? *Hän kysyi. Äänensävy oli lempeämpi kuin hetki sitten*
[21:03] <Rebecca_Hope> *kohentaa collegepaitansa asentoa ja nyökkää* Tjaah. No mukava kun päätitte jäädä tänne *hymyilee ja pureskelee huultaan mietiskellen* Millä luokalla sä oot?
[21:04] <@Shadowfield> Vitosel *vastaa* entä sä?
[21:04] <Ruth_Rousseau> *Ruth ei voi käsittää Milan sekopäistä asennemuutosta, vittuiliko hän vai mitä helvettiä? Ruth löi Milaa, ei liian lujaa, mutta selkeästi kiihdyksissään ja jälleen kerran ajattelematta.*
[21:06] <Ruth_Rousseau> *Ruth katui heti. Tälläinen ei ollut laisinkaan hänen kaltaistaan. Taipua väkivaltaan milloinkaan.* Anteeksi, anteeksi, anteeksi anteeksi. *Ruth sanoi heti pahoillaan ja yritti halata Milaa.*
[21:06] <mila_molina> RUTH! *Mila huudahti. Hän vei kätensä siihen kohtaa ihoa, johon oli lyönnin saanut* Sinä et minua lyö! *Mila huudahti niin, että huuto saattoi kuulua jopa saliin asti*
[21:06] <mila_molina> *Nainen sysäsi Ruthin syrjään*
[21:07] <Rebecca_Hope> Seiskal *kertoo ja luo katseensa edessään oleviin oranssin kartongin jämiin. Mitäköhän näistäkin oli tulossa*
[21:07] <@Shadowfield> *Nyökkää hieman tuon vastaukselle.*
[21:08] <Ruth_Rousseau> *Ruth ei enää tiennyt mitä tehdä tai sanoa. Mitä ajatella. Hänen silmänsä olivat itkuiset ja hän jäi seisomaan paikoilleen kuin odottamaan tuomiota.*
[21:08] <Rebecca_Hope> *On juuri alkamassa jatkamaan paskarteluprojektia kun kuulee huutoa käytävästä* Apua, mitä tuol tapahtuu? *käännähtää oven suuntaan*
[21:09] <mila_molina> Sinä et ole lainkaan oma itsesi *Mila toteaa Ruthille. Hän on astunut muutaman askelen taaksepäin, ihan siltä varalta, jos Ruth päättäisi lyödä toistamiseen*
[21:10] <mila_molina> *Nainen hieroo kädellään kasvojaan, johon lyönti oli osunut. Se oli hieman kipeä ja siihen saattaisi jäädä pieni jälki*
[21:10] <@Shadowfield> *Katselee nyt myöskin oven suuntaan kulmiaan kurtistellen.*
[21:11] <Noah_Andersson> *Rain näytti onnelliselta. Ajatus siitä, että hän sai tuon aikaan Rainissa sai hänen vatsansa vääntymään. Hän oli niin onnellinen, että hän tunsi olevansa melkein humalassa. Mutta Rebecca istui lähistöllä, eikä hänellä ollut minkäänlaisia haluja tehdä tilannetta kiusalliseksi.* Sehän riippuu siitä mitä sinulla on mielessä.
[21:11] <Ruth_Rousseau> Et ole sinäkään. *Ruth tiuskahti takaisin.* Tai enpä tiedä. Aika vittumainen ämmähän sinä olit, kun ensimmäisen kerran tavattiin. Tiedäpä sitten, jos se sitten on todellinen luontosi. *Ruth sivalsi ja katsoi Milaa uhmakkaasti silmiin.*
[21:11] <Noah_Andersson> *Hänen äänensä oli edelleen hengästyneen kuuloinen, mutta matalampi ja hieman käheä. Hän ei vain pystynyt peittämään mielessään olevaa myrskyä*
[21:12] <@Shadowfield> *Mutta äänistä päätellen ei välttämättä tahdo ehkä mennä sinne juuri nyt. Katsotaan asiaa sitten, jos vaikuttaa siltä että joku kuolee käytävän puolella?*
[21:15] <mila_molina> ÄLÄ ole lapsellinen, Ruth! *Mila huudahti naiselle* Sinä, jos joku tiedät, millainen minä olen. Sen sijaan minä en tiennyt, että sinä olet oikeasti tuollainen väkivaltainen hullu! *Äänen volyymitaso on edelleen aivan liian korkealla*
[21:18] <Ruth_Rousseau> *Mila oli oikeassa. Ruth jos joku tiesi, että minkälainen Mila oli. Tai osasi olla, kun halusi. Miten vain. Mutta tunsiko Ruth sitten itseään laisinkaan. Oliko hän tosiaan väkivaltainen hullu. Ruth katsoi lattiaan ja seinille.* Anteeksi, minä- *Hän ei jatkanut lausettaan vaan lähti äkisti kävelemään pois. Pakeniko hän? Oliko niin parasta?*
[21:19] <Rain_Savage> *Ai mitäkö mielessä? Nyt oli Rainin vuoro punastua hiukan. Ei niinkään noloudesta vaan, koska se tuntui liian, voi luoja... Rainin oli pakko nojautua taaksepäin, ettei menettäisi hallintaa.* ”Kaikkea mahdollista...” *Hän myönsi hiljaa, ja mietti voisivatko he tosiaan.. Noh eivät varmaan.*
[21:25] <Rebecca_Hope> *kääntyy katsomaan Christopher Jeremiahia hämmentyneenä, mutta päättää olla kyseenalaistamatta. Varmaan Molina ja Rousseau osaisivat aikuisina hoitaa omat asiansa. Kai*
[21:28] <mila_molina> Ymmärrät varmaan, että me palataan asiaan myöhemmin *Mila rauhoitti ääntään. Hän katsoi poistuvaa Ruthia, joka pyysi jo ties monettako kertaa anteeksi. Olisikohan myös Milan kuulunut esittää anteeksipyyntö?*
[21:29] <Noah_Andersson> *Noah katsoi Rainin silmiin etsien niissä valhetta. Kiusasiko tämä taas? Toisaalta... Noah ei voinut estää pientä huokausta karkaamasta.* Minne mennään? *Ei hänen tarvinnut välttämättä Rainin kanssa maata. Ei sillä, etteikö hän olisi halunnut. Hän halusi. Hän luotti Rainiin.*
[21:29] <mila_molina> *Nainen ei lainkaan käsittänyt, mitä oli juuri tapahtunut. Miksi näin oli käynyt ja mitä seuraavaksi tapahtuisi? Sen nainen kuitenkin tiesi, että hän tarvitsi omaa aikaa. Hän ei lähtisi Ruthin perään, eikä palaisi enää takaisin saliin*
[21:29] <@Shadowfield> *Miettii, pitäisikö keskustelua viedä... johonkin muuhun suuntaan kuin salin ulkopuolella riitelevät aikuiset.*
[21:29] <@Shadowfield> *...tai riidelleet*
[21:32] <Rebecca_Hope> *hylkää oranssin kartonkisotkun ja koittaa aloittaa jotain uutta projektia. Yrittää myös lähtä virittelemään jotain uutta keskustelua Christopher Jeremiahin kanssa, koska Noah ja Rain olivat parhaillaan hukkumassa toistensa silmiin.* Hmmh, missäpäin Britanniaa asuit? *kysäisee*
[21:33] <Rain_Savage> *Rainin silmät rävähtivät auki ja tämä katsoi puolestaan Noahia yrittäen saada toisen kasvoista selvää, oliko tämä tosissaan.* ”Uh? Noh... johonkin salakäytävään, ehkä” *Kuulostipa hämärältä, tuskin Noah oikeasti lähtisi hänen kanssaan minnekään.
[21:36] <Noah_Andersson> *Rain näytti suorastaan säikähtäneeltä. Voi paska. Tämä oli kai vain vitsaillut Noahin naama venähti.* Ei meidän tarvitse mennä jos sä et halua.*Silti hänen ajatuksensa vaelsivat. Voisivatko he murtautua riistanvartijan mökkiin? Siellä ei kai asunut ketään, ja siellä he saisivat olla rauhassa. Hän ei varmana antaisi mitään yhtään kellekkään jonkin homssuisen maalauksen takana*
[21:37] <@Shadowfield> Me asuttiin Lontoos, mut meil on sukuu Oxfordis *vastaa.* Siis vielki, olin siel niitten luon pari viikkoo vierailul just enne ku tulin tänne *ollut koululla tosiaan vasta noin viikon, eikä vierailu brittisukulaisten luona ollut täysin omasta tahdosta tehty*
[21:40] <Rain_Savage> ”Mä en halua?” *Rain toisti epäuskoiseen sävyyn. Eikö se ollut Noahille jo selvää, ettei hän mitään muuta halunnutkaan kuin tätä. Ja noh, pimeää taikuutta ilmeisesti vieläkin. Jostain syystä hän tunsi syyllisyyden pistoksen ja vilkaisi sivusilmällä sitä Shadowfieldin poikaa.*
[21:48] <Rebecca_Hope> Mäkin asuin Lontoossa. Isän puolen sukulaiset asuu Wokinghamissa, mut mun täti asuu yhä Lontoossa nii käyn sielläki välillä. *hymyilee ja katselee ympärilleen etsien jotain uutta askarteluprojektia. Voisikohan täällä kaivertaa kurpitsoita*
[21:53] <@Shadowfield> *Nyökäyttää jälleen päätään toista kuunnellessaan.* Ooks sä ain ollu täs koulus vai..? *miettii voisiko toiselta kysellä enemmänkin koulusta.*
[21:56] <Noah_Andersson> Sä näytit siltä, että minä olisin vähintään murhannut sun perheen. Ja ihan vaan tiedoksi: jos me tehdään tämä, niin ei todellakaan missään pölyisessä käytävässä. Vaan ihan oikeassa tukevassa sängyssä niin, ettei muita ole mielellään kilometrien päässä.
[21:57] <Noah_Andersson> *Noah melkein kehräsi Rainin korvaan. Hän ei ollut tottunut olemaan näin rohkea, mutta hän halusi jälleen kaiken. Ja nyt hänellä oli vihdoin mahdollisuus saada kaikki.*
[21:57] <Rebecca_Hope> *havahtuu kurpitsapohdinnoistaan kun Christopher Jeremiah puhui taas* Tulin kolmosluokalla, kävin jästien ala-asteen ja opiskelin taikuusjuttuja kotona *selittää*
[22:00] <@Shadowfield> *Nyökkäilee jälleen.* Ootko viihtyny tääl? *toivoo, ettei saa kohta kuulla, kuinka koko koulu on ihan kamala, sillä tulee seuraavat kolme vuotta kumminkin täällä viettämään*
[22:01] <Rain_Savage> *Että murhannut perheen? Rain irvisti äimistyneenä käsittämättä moista vertausta, kun ei edes pitänyt perheestään kummemmin. Vaikka tuskin siitä oli ollut juuri Noahin kanssa puhetta.
[22:02] <Rain_Savage> Tuo kehräys oli kylllä... wow. Vai halusi tyttö tukevaan sänkyyn. Sitten hän sai yllättäen idean.* ”Perhe, niin tosiaan! Mulla on rikasta sukua täällä Ranskassa. Livahdetaan jonkun kartanoon, sä ansaitset tietysti parhaan mahdollisen sängyn, hienoimman mitä löytyy”, *Rain sanoi ovelasti aivan kuin ei olisi äsken ehdottanut pölyistä salakäytävää unohtaen, että ympäristölläkin oli väliä.*
[22:03] <Rebecca_Hope> Joo olen, mukavaahan täällä on. Viime vuonna oli vähän ikävää, mutta se ei johtunut ollenkaan tästä koulusta joten sinulle ei tule samanlaista kokemusta. *hymyilee vähän* Mutta jos jotain huolta tai kysymystä tulee, minä olen Serdaiglen valvojaoppilas joten voi aina tulla kysymään.
[22:04] <Noah_Andersson> *Ai Rain oli oikein rikaskin? Hänellä oli parempi olla kunnolliset aamupalatarvikkeet* Se taitaa sitten olla päätetty. Milloin ja miten lähdetään? *Noah vilkaisi nopeasti pöydän ympäristöä varmistaen, ettei kukaan kiinnittänyt heihin liiaksi huomiota. Hän puhui aivan lähellä Rainin korvaa ja näykkäsi sitä hellästi*
[22:05] <@Shadowfield> *Nyökkää hieman mietteliäs ilme kasvoillaan.*
[22:07] <Rain_Savage> *Oliko tämä oikeasti tapahtumassa? Pakko kai se oli uskoa, kun omin korvin kuuli. Korvista puheenollen toisen hengitys iholla ja näykkäisy sai Rainin urahtamaan. Olisipa se sänky ollut tässä nyt heti*
[22:08] <Rain_Savage> ”Heti.. Siis heti kun saan mun vanhem- eräät vanhat sukulaiset jotenkin ulos niiden talosta. Keksin kyl jotain.”
[22:08] <@Shadowfield> ...eli kunhan en sotke asioita taas ihan totaalisesti *hymähtää ja keskittyy jälleen askarteluunsa.*
[22:13] <Noah_Andersson> Millä mennään? *Eihän heillä ollut autoja, luudillakin tulisi kylmä. Porttiavaimellako, mutta mistä he semmoisen tempaisisivat?* Ollaanko ihan vaan vain yön yli vai käynkö pakkaamassa kassin pidemmälle visiitille? *Noah hymyili kuin vähäjärkinen. Tämä tapahtui oikeasti*
[22:15] <Rebecca_Hope> *Taas? Päättää olla utelematta, sillä jos Christopher Jeremiah olisi halunnut puhua siitä, hän olisi puhunut. Siispä keskittyy kurottamaan pienen kurpitsan pöydältä* Saakohan tätä kaivertaa?
[22:16] <Rain_Savage> ”Ilmiintymällä tietty. Mut ensin salakäytävällä jonnekin, missä pystyy ilmiintymään. Saan sut kyl mukaan, jos et osaa sitä vielä hyvin” *Rain selitti kuulostaen innostuneelta, kuin he suunnittelisivat jotakin unelmalomalomaa. Sitä se Rainin mielestä varmaan olisikin.*
[22:16] <Rain_Savage> *vaan yhtä lomaa....
[22:17] <Rain_Savage> ”Oo niin pitkään kun vaan haluut”, *Rain vakuutti. Ei lapsuuden kotiin palaaminen häntä oikeasti olisi houkuttanut, mutta jos se olisi Noahin mielestä hyvä paikka, niin hälläväliä.*
[22:18] <@Shadowfield> *Kohauttaa olkiaan* Kai sitä saa, ku kerta täs pöydäl on? *ei tosin oikeasti tiedä, mutta... ei kai se kenenkään lemmikkikurpitsakaan ollut?*
[22:19] <Noah_Andersson> Mä en ole vielä kovin hyvä, enkä muutenkaan hirveästi nauti siitä. *Noah värisi, tällä kertaa ihan jostain muusta kuin halusta. Hän ravisti kuitenkin pahan olon pois harteiltaan. Mikään ei pilaisi hänen tunnelmaansa nyt.* Noh lähdetään sitten etsimään jotain käytävää. *Noah totesi ja nousi ylös. Hän vilkaisi varovaisesti muita salissa olevia. Ei ketään kiinnostanut heidän lähtönsä.*
[22:24] <Rain_Savage> ”Hmm? No tehdään tietenkin vaan sellaista, mistä sä nautit tai siis... noh tiiät varmaan, ei mitään mitä et haluu tai”. *Yllättäen Rain tajusi, että se olisi hänellekin uutta. Siis tässä kehossa, voi pyhä Mungo, mitenköhän se... Noh jaa pitäisi vaan olla ajattelematta jotain mikä ehkä puuttui, köhh*
[22:24] <Rebecca_Hope> *vilkuilee muita pöydässä istuvia, eikä kukaan ainakaan huutanut kauhuissaan ajatukselle, joten ottaa muutaman veitsen ja alkaa leikata kurpitsan yläosaan reikää*
[22:25] <@Shadowfield> *Touhuaa oman askartelunsa parissa.*
[22:25] <Rain_Savage> ”Ai nyt hetikö? No siis joo toki, käyhän se.” *Miten hän sen sitten tekisi, komennuttaisi vanhempansa kun Noah katsoisi muualle? Noh kyllä se jotenkin onnistuisi, mitä sitä etukäteen miettimään.*
[22:27] <Noah_Andersson> *Hellyyden puuska valtasi Noahin. Rain oli mennyt melkein hämilleen. Hän kumartui Rainin korvaam.* Mä tiedän, ettet sä pakottais mua mihinkään. Mä käyn vaihtamassa vaatteet ja haen hammasharjan ylhäältä. Luotan siihen, että saat sun sukulaiset ulos olematta aivan kauhea. Missä nähdään?
[22:32] <Rain_Savage> ”Krhm, joo en toki...” *Rain vakuutti mutta oikeastaan häntä jännitti vähän sekin asia tarkemmin ajatellen. Välillä Rain halusi Noahia niin paljon, että oli tulla hulluksi. Mitä sitten jos toista alkaisikin ahdistaa kesken kaiken? No sitten pitäisi vaan lopettaa. Tietysti. Ei Rain mikään ihmissusi ollut, joka ei hallinnut itseään.*
[22:34] <Rain_Savage> ”Okei, mäkin taidan hakee vaatteita. Jos vaikka lähellä keittiötä, sinne on kuulemma helppo hiippailla ja ainakin yks salakäytävä lähellä.”
[22:36] <Noah_Andersson> Okei, nähdään siellä. *Noah suuteli Rainia ensimmäistä kertaa koko iltana ja kääntyi kannoillaan ja käveli ulos salista antaen lantionsa keinua hieman tavallista enemmän. Hän todella toivoi, että Rain katsoi hänen peräänsä*
[22:40] <Rain_Savage> *Rain yllättyi vähän suudelmasta, mutta otti sen tosiaankin innolla vastaan. Ja jäi katsomaan toisen kävelyä virnistäen kuin tyhjäpäinen.* ”Hemmetti nainen, sä teet tuon tahallasi!” *Rain huikkasi naurauen Noahin perään.*
[22:42] <Noah_Andersson> *Ennen poistumistaan Noah heitti Rainille lentosuukon ovelta. Heti, kun ovi oli pois näköpiiristä, Noah juoksi tupaansa. Hänen kehonsa kävi ylikierroksilla. Hän halusi päästä pois mahdollisimman nopeasti.*
[22:53] <Rain_Savage> *Rain virnisti lentosuukolle ja lähti sitten täpinöissään itsekin pakkaamaan joitain, tietysti mahdollisimman seksikkäitä vaatteita.*
[23:27] <Rebecca_Hope> *kaivelee kurpitsan sisukset kulhoon*
[23:54] <Rebecca_Hope> *kaivertaa kurpitsaansa oikein hienon Elmon tulimereen. Tajuaa sitten kellon olevan jo aika paljon, pitäisi alkaa lähtemään* Mun pitää mennä, mut oli mukava tavata ja höpistä *sanoo Christopher Jeremiahille ja kaappaa kurpitsansa kainaloon. Sen voisi tuoda takaisin myöhemmin jos joku sitä kaipaa. Suuntaa ulos salista omaan tupaansa*
Alain Astier
Avatar: slasher_chick
hoidan tällä käyttiksellä vain ypt-hommia xD (pari kertaa viikossa)
Avatar
Alain Astier
Oppilas
 
Viestit: 229
Liittynyt: 31 Tammi 2017, 16:08
Tupa: Pouffsouffle

Re: Lokakuun chatpeli: Suurten salin koristelu [la 19.10.]

ViestiKirjoittaja Mila Molina » 20 Loka 2019, 00:48

Kiitos kaikille osallistujille myös minun puolestani, ja kiitos Alainille pelilokin julkaisusta, pisteyttämisestä ja muusta! Ihanaa, että saatiin kunnolla hahmoja mukaan peliin. Luen pelilokin läpi vielä paremmalla ajalla. :)
Mila Molina (59): Taikakoulu Châteaun rehtori ja ennustuksen professori. Ankara ja määrätietoinen tiukkapipo.
Muut hahmoni: Ronja Blomroos, London Morel & Michelangelo Pele
Avatar
Mila Molina
Rehtori
 
Viestit: 2186
Liittynyt: 11 Joulu 2011, 19:13
Opetettava aine: Ennustus

Re: Lokakuun chatpeli: Suurten salin koristelu [la 19.10.]

ViestiKirjoittaja Ruth Rousseau » 20 Loka 2019, 01:43

Tässä Syracuse askartelemassa sen juttuja. Yksin.

Kuva

Koko sali, kun Ruth rikko lasin

Kuva

Tyypit salissa, kun ne kuulee huutoa käytävästä

Kuva

Kiitos pelistä taas kaikille!
Dis-moi des mots de sucre et de sel.
Ruth Rousseau (54), koulusairaanhoitaja ja Gryffondorin tuvanjohtaja
Avatar
Ruth Rousseau
Sairaanhoitaja
 
Viestit: 259
Liittynyt: 21 Syys 2015, 09:32

Re: Lokakuun chatpeli: Suurten salin koristelu [la 19.10.]

ViestiKirjoittaja Ruth Rousseau » 20 Loka 2019, 03:33

Ruth leaving the crime scene after doing some stupid-ass clownery shit

Kuva

Ruth kun se tajuu kunnol, et mitä meni tekemään

Kuva
Dis-moi des mots de sucre et de sel.
Ruth Rousseau (54), koulusairaanhoitaja ja Gryffondorin tuvanjohtaja
Avatar
Ruth Rousseau
Sairaanhoitaja
 
Viestit: 259
Liittynyt: 21 Syys 2015, 09:32


Paluu Chatpelialue

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron