Gabriel Leblanc

Valvoja: Gabriel Leblanc

Gabriel Leblanc

ViestiKirjoittaja Gabriel Leblanc » 23 Maalis 2016, 16:59

Gabriel Leblanc

Yleistietoa:

Nimi: Gabriel Leblanc
Ikä: 13
Syntymäpäivä: 27.6. 2003
Sukupuoli: Velho
Verisääty: Puhdasverinen

Kotimaa: Ranska
Kansallisuus: Ranska
Kielitaito: Ranska, Italia
Uskonto: Katolilainen

Pituus: 165 cm
Paino: 41 kg
Kengänkoko: 42

Tupa: Serpentard
Luokka: 3

Harrastukset: Jääkiekko, lenkkeily, jalkapallo ja salilla käyminen

Ulkonäkö:

Gabriel on melko pitkä ikäisekseen, jo 165 cm, muttei läheskään aikuisen näköinen. Poika on hyvin laiha. Ei mikään anorektikko, mutta ruoka ei vain jostain syystä maistu tälle nuorukaiselle. Lihaksia poika sen sijaan omaa jonkin verran, sillä hän urheilee. Urheileminen ja syömättömyys eivät tietenkään sovi yhteen, mistä pojan laihuus johtuukin. Gabrielilla on isot jalkaterät, ja pojan kengänkoko onkin 42. Ruumiinrakenteeltaan poika on kaiken kaikkiaan vähän epäsopusuhtainen. Tämän takia hänen liikkeensä eivät olekaan kovin sulavia vaan vähän töksähteleviä. Gabrielilla on melko hyvä ryhti ja hän kävelee pitkin askelin.

Gabrielilla on mustat hiukset, joissa on valkoiset juuret. Hiukset ovat siis luonnostaan valkeat, mutta Gabrielin äiti on värjännyt ne mustiksi. Hiukset ovat ehkä leikkauksen tarpeessa, sillä ne yltävät jo lähes olkapäille, mutta Gabriel ei halua leikata niitä ennen kuin on saanut mustan värin kasvatettua pois. Lomilla hänen äitinsä värjää kuitenkin itsepintaisesti hiukset takaisin mustiksi ja leikkaa lyhyemmiksi. Hiukset ovat hieman kiehkuraiset etenkin latvoista.

Gabrielin kasvot ovat hieman kulmikkaat ja hänellä on vahva leuka sekä hieman korostuvat poskipäät. Pojalla on melko pienet ja hieman syvällä olevat siniset silmät, jotka tuikkivat viisaasti. Ripset ovat valkoiset, sillä niitä Gabrielin äiti ei sentään värjää. Pojan kulmakarvatkin ovat hyvin vaaleat, mikä saa hänet näyttämään ehkä hieman oudolta. Gabrielilla on kapeat huulet ja suora, vähän terävä nenä. Poika hymyilee yleensä suu kiinni, sillä hän ei pidä hampaistaan.

Gabrielin iho on maidonvalkea ja palaa herkästi auringossa. Pojalla ei ole kuitenkaan kesäisin pisamia.

Gabriel pukeutuu yleensä melko tummiin ja koristeellisiin vaatteisiin. Hänen pukeutumisessaan yleisimpiä sävyjä ovat musta, yönsininen ja viininpunainen sekä hopea. Valkoistakin saattaa toisinaan nähdä korostusvärinä. Pojalle tyypillisiä vaatteita ovat nahkatakit, poolopaidat, solkisaappaat sekä mustat kauluspaidat viininpunaisin solmioin. Ulkona hän käyttää yleensä tummanharmaata villakangastakkia, johon on lisätty solkia, ja jonka kaulus on nostettu pystyyn. Gabriel ei oikein tykkää koulupuvusta, mutta pukeutuu siihen kuitenkin, joskin hieman vastahakoisesti, ja vähän pukua muunnellen enemmän näköisekseen esimerkiksi ”vahingossa” pesemällä mustien kanssa. Lisäksi hän käyttää kaulassaan yleensä jonkinlaista isoa ja näyttävää, koristeellista hopearistiriipusta merkkinä uskonnostaan. Gabriel on tyyliltään vähän gootti.

Luonne:

Kun näkee Gabrielin ensimmäistä kertaa, voi vaatteista ja hiuksista tulla mieleen, että poika olisi jollain tapaa sisäänpäinsuuntautunut ja ujo. Näin ei todellakaan ole. Kun Gabrielin kanssa vaihtaa pari sanaa, huomaa, että poika onkin ystävällinen, iloinen ja nauravainen ihminen. Hän on rehellinen ja rohkea, sekä täydellisen lojaali ystävä. Gabriel nyt vain sattuu pitämään tummista väreistä.

Gabriel on, kuten sanottua, avoin, ja jos näyttää, ettei hän kerro kaikkea, tai peittelee jotain, kyse saattaa enemminkin olla toisen suojelemisesta, tai oikeasti turhasta tiedosta. Tai yksinkertaisesti siitä, ettei poika tiedä itsekään kaikkea, mistä puhuu, hän kun joskus innostuu selittämään jostain aiheesta vähän oman tietonsa yli. Silloin kun poika valehtelee, se tapahtuukin usein niin, ettei hän tarkoita pahaa, jatkaa vain selostustaan arvailulla kertomatta, milloin varma tieto vaihtuu pelkäksi puheeksi, tai kun hän vähän värittelee elämäänsä. Jos poika ei esimerkiksi ole nähnyt kovin kiinnostavaa unta yöllä, ja joku kysyy unesta, hän saattaa sepitellä omiaan kuulostaakseen mielenkiintoisemmalta.

Tietysti Gabriel saattaa silloin tällöin valehdella tahallaan, mutta yleensä ei ystävilleen. Gabrielin tuttavajako onkin hyvin selkeä. Hän ei jätä ihmisiä ”ihan okei” vaikutelmalle junnaamaan, vaan selvittää nopeasti pitääkö heistä vai ei. Sen takia Gabrielilla on laaja ystäväpiiri, mutta ehkä myös enemmän vihamielisiä ihmisiä, kuin muilla. Hän onkin hyvin suora sanoissaan ja kertoo, mitä ajattelee.

Sama pätee tunteiden ilmaisuun. Kun Gabriel on iloinen, hän kertoo sen, kun hän on surullinen, hän ei jää miettimään, onko miehekästä itkeä. Ja jos hän ärsyyntyy, hän ajautuu helposti riitoihin, ja on pitkävihainen. Saa tehdä kovasti töitä, jos haluaa nostaa arvoaan Gabrielin silmissä. Suorasuaisuuden ongelma onkin se, ettei hän aina pysty hillitsemään tunteitaan, vaikka se olisikin sopivaa. Niinpä hän saattaa alkaa nauraa vaikka hautajaisissa.

Gabriel on liikunnallinen, ja harrastaa paljon liikkumista, etenkin jääkiekkoa. Kesäisin hän pelaa jalkapalloa ja lenkkeilee. Lisäksi hän käy ympäri vuoden kuntosalilla. Suhde ruokaa ei olekaan yhtään niin hyvä. Gabriel inhooaa lähes kaikkia ruokia, lukuun ottamatta muutamia, joita hän sitten söisikin koko ajan.

Gabriel on melko itsevarma, mutta välillä hänkään ei ymmärrä itseään, hän kun käyttäytyy välillä vähän kummallisesti haluamattaankin.

Gabriel on hyvin uskonnollinen. Hän on katolilainen ja uskoo täysin Jumalaan, Jeesukseen ja Pyhään Henkeen, ja pyrkii elämään Raamatun oppejen mukaan. Hän kävisi joka sunnuntai kirkossa, ellei kävisi sisäoppilaitosta. Silloinkin hän rukoilee päivittäin ja miettii maailmaa.

Gabriel suhtautuu kouluun melko huolettomasti. Kyllä hän mielellään läpi pääsisi, muttei pidä sitä aina mielessään päällimmäisenä. Oppilaana hän on keskiverto, eli ei mikään huonokaan, vaikka viettääkin aikaa mieluummin lenkillä kuin kirjojen ääressä.

Menneisyys:

Gabriel ja hänen kaksoissisarensa Griselle syntyivät 27.6.2003 iltahämyn aikaan vanhemmilleen Rosella ja David Leblancille Leblancien sukukartanoon, jota kutsutaan nimellä Roses sanglantes manoir. Gabriel ja Griselle olivat selvästi eri näköiset jo syntyessään, Gabrielilla oli valkoisia tukanhahtuvia päässä, Grisellellä mustia. Gabrielilla oli lämpimänsiniset pienet silmät, Grisellellä jäänsiniset ja suuret.

Aivan pienestä pitäen Gabrielia hieman syrjittiin perheessä, ja Griselleä arvostettiin. Jatkuvasti Gabrielia kehotettiin käyttäytymään kuin sisarensa. Kun Gabriel ei kasvanut ollenkaan Grisellen kaltaiseksi, hänen ei enää annettu leikkiä Grisellen kanssa. Gabriel ja Griselle laitettiin asumaan eri puolille taloa, ja Gabriel tavallaan lukittiin ullakkohuoneistoon. Hänen ei annettu enää nähdä Griselleä lähes ollenkaan.

Gabriel kasvoi hieman eristyksissä muista, vanhemmat olivat kiireisiä ja etäisiä, Griselleä ei saanut nähdä ja isoveli kävi sisäoppilaitosta, ja lomilla oleskeli Grisellen kanssa.

Kun Gabriel tuli alakouluikään, hän sai käydä ilmaista lähikoulua pitkän väittelyn jälkeen. Vanhemmat nimittäin olisivat alun perin suunnitelleet tälle kotiopetusta. Gabriel ei kuitenkaan halunnut olla erossa muista lapsista enää, ja saikin taisteltua itselleen tien sosiaalisuuteen.

Gabriel sai koulusta kuitenkin vain pari ystävää, sillä häntä ja hänen perhettään hieman kartettiin ja vierastettiin. Eikä Gabriel saanut kuitenkaan oleilla ystäviensä kanssa koulun ulkopuolella, sillä vanhemmat vaativat häntä tulemaan aina välittömästi koulun jälkeen kotiin.

Gabriel kuitenkin löysi muuta puuhaa. Hän alkoi urheilla ja kääntyi kristinuskoon, mistä hänen vanhempansa jostain syystä suuttuivat aivan kamalasti. He eivät halunneet Gabrielin käyvän kirkossa tai lukevan Raamattua tai tekevän mitään muutakaan sellaista.

Hieman kasvettuaan Gabriel alkoi puuhailla salaa kaikenlaista. Sunnuntaiaamuina hän pyysi lupaa mennä lenkille, mutta lähtikin lähimpään kirkkoon. Kirkossa seurakuntatyöntekijät huomasivat Gabrielin todellisen kiinnostuksen uskontoon ja antoivat tälle rautaisen ristikorun. Gabriel oli jo sen verran viisastunut, ettei näyttänyt korua vanhemmilleen.

Gabrielista tuntui aina, että muu perhe salasi häneltä jotakin. Jotakin, mitä hänelle ei kerrottu, koska hän oli erilainen kuin muut perheessään. Mutta mistä hän oli erilainen? Mikä oli lähtökohta? Gabriel yritti kysellä vanhemmiltaan, mutta he eivät kertoneet.

Kun Gabriel täytti 11, hänen vanhempansa ilmoittivat, ettei poika pääsisi siihen italialaiseen taikuuden yksityiskouluun minkä hänen isoveljensä oli käynyt ja jonne Griselle menisi. Gabriel saisi olla kotiopetuksessa, jota kotiapulainen vetäisi. Kotiapulainen oli noita, mutta yksi erikoistumaton keskitasoinen noita ei voisi mitenkään opettaa Gabrielille samoja taitoja kuin kokonainen koulun opettajakunta, eikä kotona pysyminen toisi samaa jännitystä koulun alkuun, ja ennen kaikkea Gabriel ei saisi tilaisuutta saada ystäviä.

Tällä kertaa vanhemmat eivät antaneet myöten, joten Gabriel joutui jäämään kotiopetukseen. Koulu ei oikein kiinnostanut, varsinkaan kun se ei edes tuntunut koululta. Silti vuosi meni, eivätkä vanhemmat vieläkään päästäneet Gabrielia kouluun. Poika oli kuvitellut, että nämä päästäisivät tämän toiselle luokalle jo johonkin.

Kun mitään muutosta ei tapahtunut, Gabriel päätti koittaa toista tekniikkaa. Hän ei enää vaivaantunut tunneille lähes ollenkaan, vaan lähti ulos lenkille tai meni kartanon häneltä kiellettyihin osiin. Lopulta joulun jälkeen Rosella ja David eivät enää kestäneet, sillä Gabrielin silmällä pitäminen osoittautui mahdottomaksi eikä heillä ollut hetken rauhaa pojan karkaillessa kirkkoon tai keskeytellessä kokouksia.

Gabriel sai viimein tahtonsa läpi ja hänelle alettiin etsiä koulupaikkaa. Viimein hän sai siirron Châteaun taikakouluun kesken lukuvuoden ja vähän opetuksesta kapinoinnin vuoksi jälkeenjääneenä.

Perhe:

Tulossa

Mielipiteet:

Ystäväkirjan vastaukset

Taikakoulu Châteaun ystäväkirja

Perustiedot
Nimesi: Gabriel Leblanc
Lempinimesi: Gabe
Ikäsi: 12
Syntymäpäiväsi: 27.6.2003
Missä asut? Koululla
Mistä olet kotoisin? Ranskasta

Ulkonäkö
Pituus: Liian pitkä (165cm)
Paino: Liian pieni (41 kg)
Kenkäkoko: 42
Hiusten väri: Valkoinen, värjätty mustaksi
Silmien väri: Siniset
Vaatteesi: Mukavia, näyttävät minulta.

Lempiasiat
Lempiväri: Musta
Lempieläin: Gebardi on siisti
Lempimusiikki: Vaihtoehtoinen rock
Lempioppiaine: Varmaan pimeyden voimilta suojautuminen tai taikaliemet, en minä tiedä
Lempiruoka: Öhh, veriletut?
Lempijuoma: Vesi
Lempikarkki: En tykkää karkista. Jos on pakko niin sanotaan jokamaunrakeet, sopivan pieniä.
Lempituoksu: En uskalla sanoa, pidätte minua friikkinä
Lempiääni: Kirkon kellot
Lempisää: Tummat pilvet
Lempivuodenaika: Syksy
Lempiurheilulaji: Jääkiekko
Lempipaikka: Kirkko tai urheilukenttä
Lempitaikaolento: En tiedä, sanotaan vaikka kentauri

Muut kysymykset
Mitä harrastat? Jääkiekkoa, jalkapalloa, salilla käymistä ja lenkkeilyä
Parhaat ystäväsi? Pallo ja kiekko
Unelma-ammattisi? En uskalla sanoa, jos äiti vaikka lukee tämän
Millainen perhe sinulla on? Aika poissaoleva
Ihailemasi henkilö? Jeesus
Mitä vihaat? Ruokaa. Tai ehken ihan vihaa, mutta ei nyt tule muuta mieleen. Tai voinhan laittaa jotain peruskauraa. No, sanotaan vaikka sotaa.
Mitä rakastat? Urheilua
Mitä pelkäät? Itseäni enimmäkseen, olen niin outo
Kenet haluaisit tavata? Jonkun hyvän jääkiekkoilijan
Minne matkustaisit, jos saisit vapaasti valita? Venäjälle
Oletko ollut koskaan ihastunut? Kyllä
Pidätkö tytöistä vai pojista? Pitääkö se tietää jo kaksitoistavuotiaana?
Sana tai lause, jota toistelet usein? Eikös toistelu ole aika tylsää?
Nukutko pehmolelun kanssa? Enpä taida
Minkä taidon haluaisit osata? Haluaisin kehittyä urheilijana
Mitä kuuluu? Puheensorinaa. Ai, eikö puhuttukaan äänistä? Ihan hyvää kai.

Muuta:

Kuvaavia kappaleita:
Monster-Imagine Dragons
Viimeksi muokannut Gabriel Leblanc päivämäärä 10 Elo 2016, 17:15, muokattu yhteensä 1 kerran
Gabriel Leblanc
Oppilas
 
Viestit: 27
Liittynyt: 23 Maalis 2016, 13:55
Tupa: Serpentard

Re: Gabriel Leblanc

ViestiKirjoittaja Gabrielle Blue » 10 Heinä 2016, 17:44

Onko sinulla toinen hahmo nimeltä Katrine Isabel Wall?
Iloinen ja innokas tyttö puuskupuhista. Tykkää voimistelusta ja taikaolennoista.
Gabrielle Blue
Oppilas
 
Viestit: 118
Liittynyt: 09 Heinä 2016, 14:15
Tupa: Pouffsouffle

Re: Gabriel Leblanc

ViestiKirjoittaja Gabriel Leblanc » 10 Heinä 2016, 19:01

Juu, hahmojani ovat Gabriel Leblanc, Katrine Wall ja Adrienne Ender :)
Kuka minä olen? Kertokaa toki minullekin, sillä minussa on piilossa salaisuus, jota en itsekään tiedä.

Gabriel Leblanc (12), avoin ja iloinen uskovainen, liikuntaa harrastava Serpentardoppilas.
Gabriel Leblanc
Oppilas
 
Viestit: 27
Liittynyt: 23 Maalis 2016, 13:55
Tupa: Serpentard

Re: Gabriel Leblanc

ViestiKirjoittaja Gabrielle Blue » 10 Heinä 2016, 19:09

Ok eli me sovittiin et roolipelataa millon sulla ois aikaa?
Iloinen ja innokas tyttö puuskupuhista. Tykkää voimistelusta ja taikaolennoista.
Gabrielle Blue
Oppilas
 
Viestit: 118
Liittynyt: 09 Heinä 2016, 14:15
Tupa: Pouffsouffle


Paluu Leblanc, Gabriel

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron