Tervetuloa Taikakoulu Châteauhon, Emrys!

Oppilas Serpentardista.
Alueen säännöt
Tämä alue on tarkoitettu Emrys Dragoonia koskeville tiedoille, kuvauksille ja viesteille.

Tervetuloa Taikakoulu Châteauhon, Emrys!

ViestiKirjoittaja Cerinna Crèin » 06 Elo 2015, 15:20

Olen koulun loitsujen professori ja Serpentardin tuvanjohtaja Cerinna Crèin ja tulin toivottamaan sinut lämpimäti tervetulleeksi Taikakoulu Châteauhon!

Sinut on lajiteltu Serpentardin loistealiaaseen ja mahtavaan tupaan. Onnittelut!

"Serpentardilaiset ovat osaavaa ja taitavaa väkeä. He käyttävät järkeään ja tekevät itseään hyödyttäviä ratkaisuja. Serpentardilaisille avautuu suuria ja vaativia mahdollisuuksia, joista selviäminen vaatii kylmäpäisyyttä ja taitoa. Serpentard on suurien riskien tupa." -Perusperiaatteet

Tämä on sinun oma alueesi ja voit kirjoittaa tänne hahmostasi esittelyn. Foorumille voi kirjoittaa rekisteröitymättä, mutta suosittelen tunnuksien luomista. Voit luoda ne painamalla oikeasta yläkulmasta 'rekisteröidy'. Vinkkejä esittelyn luomiseen löydät täältä.

Tänä kesänä -ensimmäistä kertaa koskaan- Taikakoulu Châtaussa on mahdollisuus kesäopiskeluun! Käytännössä kesäopiskelu tarkoittaa kursseja, jotka ilmestyvät joko opetusblogille tai foorumille. Kursseille saavat osallistua kaiken ikäiset oppilaat ja jatko-opiskelijat.

Jo neljä kesäkurssia on ilmestynyt:

Lisätietoa kaikesta ajankohtaisesta löydät Elokuun infosta.

Muuta puuhaa:
  • Kesäroolipelit: Kesälläkin on mahdollisuus roolipelata! Voit kysyä peliseuraa Pelien suunnittelualueella
  • Elokuun haaste: Elokuun haasteena on keksiä kaksi taikamaailmaan liittyvää runoa. Käy ihmeessä osallistumassa ja päästä luovuutesi valloilleen!
  • Lukuvuoden 2015-16 juonen suunnittelu: Seuraavalle lukuvuodelle on jo alettu suunnittelemaan juonta. Suunnitteilla on kurpitsajuhlan tanssiaiset, oppilaiden kidnappaus Italian mafian toimesta ja kolmivelhoturnajaiset. Vielä ei ole myöhäistä kertoa mielipidettään ja osallistua suunnitteluun!
  • Elokuun suklaasammakot: Elokuun suklaasamakot on julkaistu! Voit käydä valitsemassa yhden ja listata kortit omalla alueellasi.
  • Ikimuste - joka nuoren noidan ja velhon aikakauslehti: Ikimusteen päätoimittajana kannautan sinua kirjoittamaan Ikimustetta! Kirjoittamisesta palkitaan tupapistein ja syys-lokakuun lehden teemana on syksy, kurpitsajuhla ja opiskelu. Kirjoitusohjeita löydät lehden sivustolta.
  • Tag-board: Tagilla voi höpöttää kaikkea pelin ulkopuolista asiaa, tervehtiä muita tai kysyä apua.

Jos sinulla on mitään kysyttävää, voit kääntyä puoleeni! Voit kysyä joko vastauksena tähän ketjuun, koulun vieraskirjassa tai yksityisviestinä minulle.

Cerinna Crèin,
Loitsujen professori & Serpentardin tuvanjohtaja
Ylläpitotiimin jäsen
Cerinna Crèin (28): Vararehtori, loitsujen professori ja Serpentardin tuvanjohtaja. Mukava, fiksu ja kohtelias ruskeaverikkö.

Muut hahmoni: Daniel Ford (22), Effie Solender (20) ja Lily-Bella Davies (15)
Avatar
Cerinna Crèin
Vararehtori
 
Viestit: 263
Liittynyt: 16 Touko 2014, 21:22
Opetettava aine: Loitsut

Paluu Dragoon, Emrys

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron