Charlotte Von Bouvierin esittely

Oppilas Serdaiglesta.
Alueen säännöt
Tämä alue on tarkoitettu Charlotte von Bovieria koskeville tiedoille ja kuvauksille.

Charlotte Von Bouvierin esittely

ViestiKirjoittaja Charlotte von Bouvier » 26 Joulu 2014, 20:51

Ikä ja luokka Charlotte on 16-vuotias ja 6. luokkalainen

Harrastuksia Soittaa viulua

Sauva Eebenpuuta, lohikäärmeen sydänjuurta

Luonne Charlotte on hyvin laskelmoiva. Hän osaa arvioida joka henkilön/tilanteen siten, että miten hän itse siitä eniten hyötyisi. Hän osaa olla ilkeä jos tahtoo. Hän on hiljainen ja viihtyy omissa oloissaan. Hän on ikäisekseen taitava loitsija.

Ulkonäkö Charlotte on laiha ja kalpea. Hänellä on "torahampaat". (Ks: alempaa.) Hänellä on tavallista punaisemmat huulet. Hänellä on myös tavallista tummemmat silmänaluset. Hän ei käytä koskaan meikkiä. Hän pukeutuu mieluusti mustaan.

Perhe Charlotten ainoa elossa oleva perrheenjäsen on hänen äitinsä Mary von Bouvier. Hänen isänsä oli vampyyri, mutta Charlotte itse ei ime verta eikä pala auringossa. Hän on siis vain puoliksi vampyyri.

MenneisyysCharlotte varttui Pariisin liepeillä pienessä talossa lähellä Kärmesin sukulinnaa. Hän ei koskaan tavannut isäänsä. Kesällä 2014 Charlotte tapasi Karakatus Kärmesin. Heistä tuli eräänlaisia ystäviä. Charlotte on ensimmäinen, joka liittyi UAKS.RY:n hajottua Karakatuksen perustamaan Kuolonkaartiin. Charlotte on ikään kuin K. Kärmesin
oikea käsi.

Päivitän tätä kun keksin lisää.
Charlotte von Bouvier
Oppilas
 
Viestit: 42
Liittynyt: 26 Joulu 2014, 19:26

Paluu Von Bouvier, Charlotte

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa