Tervetuloa Taikakoulu Châteauhun, Charlotte!

Oppilas Serdaiglesta.
Alueen säännöt
Tämä alue on tarkoitettu Charlotte von Bovieria koskeville tiedoille ja kuvauksille.

Tervetuloa Taikakoulu Châteauhun, Charlotte!

ViestiKirjoittaja Mila Molina » 26 Joulu 2014, 19:14

Koulun vararehtori, ennustuksen professori ja Gryffondorin tuvanjohtaja Mila Molina toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan Taikakoulu Châteaun maailmaan!

Voit nyt rekisteröityä foorumille ja kirjoittaa esittelyn hahmostasi tälle omalle alueellesi. Vinkkejä esittelyn kirjoittamiseen saat ohjeet-osiosta.

Opiskelut ovat jo täydessä vauhdissa. Kaikki oppitunnit julkaistaan opetusblogilla, ja löydät kaikki julkaistut tunnit oppitunnit-osiosta.

Roolipeliseuraa voit kysyä vapaasti pelien suunnittelualueella tai voit vastata jonkin muun pelaajan laittamaan peliseurakeskusteluun. Taikakoulu Châteaussa pelataan hyvin erityyppisiä roolipelejä erityyppisin viestein, joten väärää tapaa pelata ei ole.

Tämän lukuvuoden suuri juoni on nimeltään "Basiliskinpoikanen karkuteillä". Voit käydä kertomassa mielipiteesi juonesta täällä. Onko sinulla ideoita juonen etenemiseen? Miten haluaisit oman hahmosi liittyvän juoneen?

Muuta puuhaa:

Jos et ole vielä lukenut Taikakoulu Châteaun tietopakettia, sen kannattaa lukea täältä. Jos sinulla on kysyttävää, lähetä ihmeessä minulle yksityisviestiä, tai laita kysymys vieraskirjaan tai foorumin ohjeita ja apua -osioon.

Vielä kerran tervetuloa!

Terveisin
Mila Molina
Mila Molina (59): Taikakoulu Châteaun rehtori ja ennustuksen professori. Ankara ja määrätietoinen tiukkapipo.
Muut hahmoni: Ronja Blomroos, London Morel & Michelangelo Pele
Avatar
Mila Molina
Rehtori
 
Viestit: 2142
Liittynyt: 11 Joulu 2011, 20:13
Opetettava aine: Ennustus

Paluu Von Bouvier, Charlotte

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa