Helmikuun haaste: Ystävät [2020]

Kuukauden haaste on jokaisen kuukauden alussa julkaistava tehtävä, jonka suorittamalla saa tupapisteitä tuvalleen. Kaikki kuukauden haasteet näet tämän tämän linkin takaa.

Helmikuun haaste: Ystävät [2020]

ViestiKirjoittaja Mila Molina » 08 Helmi 2020, 05:48

Kuukauden haaste on jokaisen kuukauden alussa julkaistava tehtävä, jonka suorittamalla saa tupapisteitä. Tehtäviä on laidasta laitaan, mutta useimmiten ne liittyvät roolipelaamiseen tai taikamaailmaan. Jokainen tehtävä tulee suorittaa kyseisen kuukauden aikana saadakseen tupapisteet.

Mukavaa helmikuuta kaikille!

Vaikka helmikuu osaa olla kylmä ja pimeä kuukausi, jotain lämmintä ja ihanaa siinä kuitenkin on, nimittäin ystävänpäivä. Vaikka ystävänpäivä saisi olla minun puolestani vaikka joka päivä, virallisesti sitä vietetään 14.2. Tähän kyseiseen aiheeseen liittyy tämän kuun haaste.

Tarkoituksena on listata hahmon parhaimpia ystäviä. Saat valita tyydytkö ainoastaan ytimekkääseen listaan, vai kerrotko tarkemmin ystävistä. Ystävien määrä saattaa myöskin vaihdella hahmokohtaisesti. Pääasia on, että listaat ainakin yhden henkilön, jolla on hahmosi elämässä erityisen suuri rooli. Mukaan mahtuvat niin koulukaverit, koulun ulkopuoliset kaverit sekä miksei myös karvaiset eläinkaverit.

Osallistumisaikaa on 7.3.2020 asti, ja mukaan saa tuttuun tapaan osallistua kaikilla hahmoillaan.

Osallistumisaika: 8.2.-7.3.2020
Pisteytys: 10 p
Mila Molina (59): Taikakoulu Châteaun rehtori ja ennustuksen professori. Ankara ja määrätietoinen tiukkapipo.
Muut hahmoni: Ronja Blomroos, London Morel & Michelangelo Pele
Avatar
Mila Molina
Rehtori
 
Viestit: 2186
Liittynyt: 11 Joulu 2011, 19:13
Opetettava aine: Ennustus

Re: Helmikuun haaste: Ystävät [2020]

ViestiKirjoittaja Christopher J. Shadowfield » 15 Helmi 2020, 16:05

Decima
Decima on Christopher Jeremiahin henkiopas ja siten hänen pitkäaikaisin ystävänsä, onhan tuo ollut hänen elämässään läsnä lähes alusta lähtien tukemassa ja opastamassa. Decima tietää Christopher Jeremiahista kaiken, todennäköisesti jopa paljon enemmän kuin poika itsekään. Hädän hetkellä Decima on se, johon Christopher Jeremiah todennäköisemmin (henkisesti) tukeutuu.

Pierre-Olivier Canin
Pierre-Olivier on yksi Christopher Jeremiahin lapsuuden ystävistä, jonka kanssa jästikoulussa oltiin samalla luokalla ja useimpina vuosina istuttiin vieläpä vierekkäisillä paikoilla luokassa. Toki taikaopintojen aloittamisen jälkeen yhteys tuohon (kuten muihinkin jästimaailman ystäviin) on hivenen hankaloitunut, mutta aina kotona käytäessä pyritään järjestämään mahdollisuus tavata näitä ystäviä.

Nathan Delacroix
Nathaniin Christopher Jeremiah tutustui jo hyvin varhaisessa lapsuudessaan, pian Ranskaan muuttonsa jälkeen. Nathan on sukua Shadowfieldeille, vaikkei noiden nimeän kannakaan tai muutoinkaan omaa kyseiselle suvulle tyypillisiä piirteitä. Nathanin veljellä on kumminkin tietty Shadowfieldien suvulle tyypillinen kyky, jonka takia Christopher Jeremiah pääsikin Nathaniin tutustumaan. Pojilla on vain vuosi ikäeroa, jonka takia he päätyivätkin lapsuudessa usein leikkimään yhdessä ja Nathanista oli suuri apu Christopher Jeremiahin aloittaessa taikaopinnot Beauxbatonsissa, sillä otti tuon mukaan omiin porukoihinsa.

Robert Forestier
Robert on yksi Christopher Jeremiahin jästimaailman ystävistä, jonka kanssa hän oli samalla luokalla Christopher Jeremiahin koko jästikouluajan, tämä kuuluu samaan kaveriporukkaan Pierre-Olivierin kanssa ja tuo kaksikko pyöriikin yhä yhdessä.

Nico Frost
Nico on toinen ihminen (henki), jonka Christopher Jeremiah laskee parhaaksi ystäväkseen (Deciman lisäksi) ja näistä ainoa, jonka poika on tuntenut tämän vielä eläessä. Nicon kanssa Christopher Jeremiah tutustui Beauxbatonsissa aloittaessaan ja Christopher Jeremiahin ollessa kolmannella luokalla he alkoivat seurustelemaan, vaikka asia jouduttiinkin hivenen salaisena pitämään. Salailu ei toki johtunut siitä, että molemmat olivat miehiä vaan ennemminkin siitä, että toinrn heistä oli hivenen vanhempi. Nico nimittäin oli yksi Christopher Jeremiahin opettajista Beauxbatonsista. Kyseinen suhde paljastui sitten keväällä 2019 (Nicon kuoltua edellisen vuoden loppupuolella), kun Christopher Jeremiah meni tekemään kohtalaisen idioottimaisia ratkaisuja käytännössä estäen Nicon matkaamisen tuonpuoleiseen.

Marc Lebeau ja Annabelle Leclerc
Sekä Marc, että Annabelle ovat Christopher Jeremiahin ystäviä Beauxbatonsissa. Molempiin hän tutustui kyseisessä koulussa aloitettuaan ja molemmat olivat Nathanin ystäviä ennen kuin Christopher Jeremiah heihin tutustui, eli toisin sanoen he ovat molemmat Christopher Jeremiahia vanhempia.

Alain Martinez
Alain on myöskin yksi Christopher Jeremiahin jästikouluaikaisista ystävistä, tuon kanssa tavataan paljon vähemmän kuin muiden jästikouluaikaisten ystävien kanssa, sillä Alainin perhe muutti Kanadaan jo ennen Christopher Jeremiahin siirtymistä taikaopintojen pariin. Perinteisiä kirjeitä he kumminkin vaihtelevat kohtalaisen säännöllisesti.

Juliana Regnier
Julianaan Christopher Jeremiah on aikoinaan ennen taikaopintojaan tutustunut osallistuessaan kuvataidekerhoon jästikoulussaan. Juliana on muutaman vuoden Christopher Jeremiahia vanhempi ja on tuolle kuin sisko ilman verisidettä. Christopher Jeremiahilla ei todellakaan ole yhtäkään visiittiä kotiin, jolloin ei Julianaa tavattaisi, vaikka kotona ehtisi viettää vain tunnin ennen muualle lähtöä, niin osa tästä vietetään Julianan seurassa.
“Without a soul, my spirit
Sleeping somewhere cold
Until you find it there and
Lead it back home”

Bring Me to Life - Evanescence
Avatar
Christopher J. Shadowfield
Oppilas
 
Viestit: 63
Liittynyt: 13 Loka 2019, 19:32
Paikkakunta: Nantes
Tupa: Serdaigle

Re: Helmikuun haaste: Ystävät [2020]

ViestiKirjoittaja Elicia Beaudouin » 18 Helmi 2020, 22:13

// En nyt luettele tässä Châteaun jäsenlistalla olevia hahmoja vaan itse keksimiäni sivuhahmoja. //

Soléne Segal | 17v | nainen | Serdaigle | Toulouse, Ranska
Elician ehdottomasti yksi rakkaimmista ja tärkeimmistä ystävistä on Soléne , johon hän tutustui viidentenä kouluvuonnaan kaksintaistelukerhossa. Hänen kanssaan Elicia viettääkin kaikista eniten aikaa, heti Sonian jälkeen tietty.

Jeanne-Marie Caron | 17v | nainen | Serdaigle | Tours, Ranska
Elicia tutustui Jeanne-Marieen käsityökerhossa viidentenä kouluvuonnaan ja tästä tuli nopeasti yksi tytön parhaimmista ystävistä. Tytöt viettävät mielellään aikaa teekupposen äärellä käsitöitä tehden ja keskustellen kaikesta maan ja taivaan välillä.

Brendan Cloutier | 17v | mies | Pouffsouffle | Reims, Ranska
Brendaniin Elicia tutustui kaksintaistelukerhossa viidentenä kouluvuonaan. Myös Brendan on yksi Elician parhaimmista kavereista. Elicia ja Brendan käyvät usein yhdessä Poudlardinessa kermakaljalla.

Shun Nakamura | 16v | mies | Pouffsouffle | Sendai, Japani
Shun on vaihto-opiskelija, johon Elicia tutustui seitsemäntenä vuonaan kielikerhossa. Shun ja Elicia tulivat alusta asti äärettömän hyvin toimeen ja viettävätkin paljon aikaa keskenään. Vaikka Elicia ei ole tuntenut poikaa kuin puoli vuotta, luettelee hän tämän yhdeksi parhaimmiksi ystävikseen.

Yasmeen Mahbub | 15v | nainen | Pouffsouffle | Pariisi, Ranska
Myös Yasmeen on yksi Elician hyvistä ystävistä. Hänet Elicia tapasi myös kielikerhossa, ja hän auttaakin Eliciaa opiskelemaan Arabiaa (Mayan lisäksi). Kielikerhon lisäksi Elicia viettää tytön kanssa aikaa myös taikaliemikerhossa.
❝Même si nous venons d'autres pays et parlons d'autres langues, nos cœurs battent à l'unisson.❞

Elicia Beaudouin, 7.luokkalainen Pouffsouffle

Muut hahmoni: Luol Crunel, Maya Khalil, Sophie Everett
Avatar
Elicia Beaudouin
Oppilas
 
Viestit: 183
Liittynyt: 01 Huhti 2018, 18:00
Paikkakunta: Strasbourg, Ranska
Tupa: Pouffsouffle

Re: Helmikuun haaste: Ystävät [2020]

ViestiKirjoittaja Rain Savage » 24 Helmi 2020, 00:49

Rainin ystävistä oli jotain jo tässä aiemmassa haasteessa, mutta nyt tulee päivitystä + myös toisten pelaajien shatoohahmoja mukana. Osa on vain tuttuja eikä ystäviä, mutta laitoin ne nyt silti tähän.

Noah Andersson
Noah on Rainin tyttöystävä, mutta hän pitää tätä myös tämänhetkisenä parhaana ystävänään. Aikaisemmin Rain (tai Reichard) on ajatellut seurustelukumppaneita ja ystäviä jokseenkin erillisinä asioina, mutta Noahin kanssa suhde tuntuu ylipäätään erilaiselta kuin aiemmat. Noah ei tunnukaan olevan pelkästään jotain haluttavaa, vähän mystistä ja omituisesti ajattelevaa (Kuten Reichard on aiemmin naisista ajatellut...) vaan ihminen jota pystyy myös ymmärtämään. Tietyistä syistä Rain ei kuitenkaan koe voivansa olla edes Noahin kanssa täysin avoin, rehellinen ja oma itsensä.

Jasper Gordon (npc, ex-tupa- ja luokkatoveri)
Kouluaikainen jästisyntyinen kaveri, johon Rain on keksinyt pitää yhteyttä puhelinviesteillä. Rain ei tietenkään voi puhua tälle puhelimessa tai tavata kasvotusten, jos ei halua salaisuutensa paljastuvan. Jasper taas luulee piilottelun johtuvan siitä, että Reichard on etsitty rikollinen koulun valtauksen jälkeen. Tämä ei kuitenkaan vaikuta tuomitsevan häntä, ja välillä lapsuuden toveruus tuntuu palanneen melkein ennalleen.

Natrix Goldenrod
Kaveri. Ehkä Rain on vähän lähentynyt Naten kanssa viime vuodesta, ja alkanut jopa välittää tuosta. Hän ei kuitenkaan sano sitä ääneen. Rainin neuvot eivät myöskään ole muuttuneet Natrixille sen käyttökelpoisemmiksi, vaikka Rain itse luulee jakelevansa tälle avuliaasti suuriakin elämänviisauksia.

Vanessa Segal (npc, Serpentard 7lk.)
Jonkinlainen frenemy. Rain ja Vanessa tulevat toimeen ihan hyvin yhtenä päivänä ja seuraavana eivät ollenkaan. Silloinkin, kun he ovat väleissä, keskustelu kuulostaa lähinnä sanaharkalta. Rain ei voi sanoa, että varsinaisesti pitäisi Vanessasta, mutta tämän seura on toisinaan ihan viihdyttävää.

Sesia Segal (npc, Serpentard 7lk.)
Vanessan hiljainen ja etäinen kaksoissisko. Ihan mielenkiintoinen persoona, mutta Rain ei ole vieläkään saanut tuosta mitään kunnollista otetta. Loppujen lopuksi enemmän vain tuttu kuin kaveri.

Christopher Jeremiah Shadowfield
Rain ei tunne poikaa sen kummemmin, mutta pitää tätä Shadowfieldin suvun vuoksi varsin kiinnostavana. Joskin tämä vaikuttaa hänestä myös hieman ärsyttävältä tapaukselta.

London Morel
Rainista London on ärsyttävä mutta tavallaan viihdyttävä vähän kuten Vanessakin. Hän voisi omasta puolestaan hengata tuon kanssa silloin, kun on muutoin tylsistynyt.

Luol Crunel
Rain muistaa jutelleensa tälle kerran. Luol vaikuttaa siltä, että he voisivat ehkä jopa tulla toimeen, jos tutustuisivat paremmin.

Rebecca Hope
Noahin ystävä, josta Rainilla ei oikeastaan ole mitään erityistä mielipidettä, mutta hän saattaa Noahin vuoksi yrittää olla tälle avuksi tai jopa mukava. Kaipa Rebecca on okei, jos kerran Noah tästä pitää.

Ophelia Villard
Se yksi vaaleahiuksinen tyttö, jonka kanssa Rainin on tullut joskus juteltua. Ihan okei? (Pelikin kesken, joten ehkä täydennän tätä myöhemmin.)
Viimeksi muokannut Rain Savage päivämäärä 27 Helmi 2020, 14:01, muokattu yhteensä 1 kerran
Nobody looks good in their darkest hours. But it’s those hours that make us what we are.

Rain Savage, seitsemäsluokkalainen Serpentard
+ Natrix Goldenrod
Rain Savage
Oppilas
 
Viestit: 104
Liittynyt: 06 Heinä 2018, 14:30
Tupa: Serpentard

Re: Helmikuun haaste: Ystävät [2020]

ViestiKirjoittaja Maya Khalil » 26 Helmi 2020, 00:41

Camille Larousse | 16v | nainen | Pouffsouffle | Perpignan, Ranska
Mayan paras ystävä, sekä tupa- ja makuusalikaveri. Camille on yksi ensimmäisistä ihmisistä joihin Maya tutustui Châteaussa.

Maëva Pretre | 15v | nainen | Pouffsouffle | Limoges, Ranska
Myöskin Mayan tupa- ja makuusalikaveri. Lisäksi Châteaun jästisyntyiset-kerhossa. Yksi parhaista kavereista.

Tamara García | 15v | nainen | Pouffsouffle | San Sebastián, Espanja
Tyttö, johon Maya tutustui kielikerhossa. Ehdottomasti yksi mukavimpia ihmisiä jonka Maya tuntee.

Azucena Torres | 16v | nainen | Gryffondor | Andorra la Vella, Andorra
Azucenaan Maya tutustui räjähtävä näpäys -kerhossa. Tämän tytön kanssa Mayalla ei ole koskaan tylsää.

Jason Baillieu | 16v | mies | Pouffsouffle | Toulon, Ranska
Poika, joka auttoi Mayaa tämän ensimmäisenä päivänä löytämään tien suurten saliin. Senkin jälkeen poika on auttanut Mayaa milloin missäkin. Todella ystävällinen ja avulias poika.

Thomas Auvray | 16v | mies | Serdaigle | Nantes, Ranska
Poika, johon Maya tutustui oppilaskunnan hallituksessa. Rento, hauska ja puhelias poika, jonka kanssa on helppo tulla toimeen.

// Nämä eivät ole siis Châteaun jäsenlistalla olevia hahmoja vaan itse keksimiäni sivuhahmoja. //
"Ne doute jamais de toi-même, même si le monde se retourne contre toi."

Maya Khalil, 5. luokkalainen Pouffsouffle.

Muut hahmoni: Elicia Beaudouin, Luol Crunel & Sophie Everett
Avatar
Maya Khalil
Oppilas
 
Viestit: 28
Liittynyt: 02 Syys 2019, 18:03
Paikkakunta: Roubaix, Ranska
Tupa: Pouffsouffle

Re: Helmikuun haaste: Ystävät [2020]

ViestiKirjoittaja Luol Crunel » 27 Helmi 2020, 01:26

// Kuvaan tässä Luolin ydinkaveriporukan. Siihen kuuluu Luolin itsensä lisäksi kolme poikaa ja kaksi tyttöä. Kaikki nämä hahmot ovat itse keksimiäni sivuhahmoja, ei Châteaun jäsenlistalla olevia hahmoja. //

Malik Ndiaye | 23v | mies | Cerfeur | Nîmes, Ranska
Luolin paras ystävä, johon hän tutustui ensimmäisenä vuonaan jatko-opiskelijana. Kuten Luol, Malik on Châteaun puhdasveriset -kerhossa, huispauskerhossa ja kaksintaistelukerhossa.

Emmanuel Chevalier | 20v | mies | Cerfeur | Lille, Ranska
Aluksi Luol ei tullut toimeen Emmanuelin kanssa, mutta erikoisten sattumien kautta nämä päätyivätkin pitämään toisistaan ja ystävystymään. Myös Emmanuel on kaksintaistelukerhossa.

Ahmad Fakhir | 21v | mies | Cerfeur | Poitiers, Ranska
Yksi mukavimmista, rennoimmista ja uskollisimmista ihmisistä, jonka Luol tuntee. Myös huispauskerhossa.

Jaylen Gauvreau | 22v | nainen | Cerfeur | Versailles, Ranska
Myös Jayleniin Luol tutustui ensimmäisenä vuonaan vaihto-opiskelijana. Tyttö on usein se, jolta Luol kysyy vinkkejä naisongelmiinsa.

Kalisha Dosier | 20v | nainen | Cerfeur | Limoges, Ranska
Kalishaan Luol tutustui Ahmadin kautta, nämä kaksi ovat nimittäin pari. Päällisin puolin mukava tyttö, joka on kuitenkin sanavalmis ja sarkastinen.
"J'aime être encouragé à faire mes preuves car, encore été fois, je le ferai."

Luol Crunel, aiemmin Uagadoussa opiskellut jatko-opiskelija

Muut hahmoni: Elicia Beaudouin, Maya Khalil, Sophie Everett
Avatar
Luol Crunel
Jatko-opiskelija
 
Viestit: 77
Liittynyt: 04 Touko 2018, 19:44
Paikkakunta: Avignon, Ranska
Tupa: Cerfeur


Paluu Kuukauden haaste

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa