Tervetuloa Taikakoulu Châteauhun, Eris!

Oppilas Pouffsoufflesta.
Alueen säännöt
Tämä alue on tarkoitettu Eris Hildegardia koskeville tiedoille ja kuvauksille.

Tervetuloa Taikakoulu Châteauhun, Eris!

ViestiKirjoittaja Julieth Cornwall » 15 Heinä 2014, 12:21

Hei!
Olen viidesluokkalainen Pouffsoufflen valvojaoppilas Julieth Cornwall ja haluan toivottaa sinut sydämellisesti tervetulleeksi Taikakoulu Châteauhun ja etenkin Pouffsoufflen lämminhenkiseen tupaan!

Ihan vielä ei oppitunneille pääse osallistumaan, vaan niitä alkaa ilmestyä vasta opettajien koulutuksen jälkeen. Sitä odotellessa kannattaa jo suunnitella omaa oppilashahmoaan, ja helpotusta siihen löytyykin Apua hahmon suunnitteluun-osiosta. Oppilaasta kannattaa kirjoittaa kuvaus myös muiden nähtäville, ja se onnistuu täällä omalla alueellasi. Lisäksi suosittelen foorumille rekisteröitymistä.

Roolipelaus kuuluu Taikakoulu Châteaun arkeen. Pelien suunnittelu ja ideointi toteutetaan suunnittelu-alueella ja kesälomapelejä–alueella niitä pääsee pelaamaan. Minusta saat varmasti peliseuraa, joten sitä kaivatessasi tarjoan mielelläni oppilashahmoni Julieth Cornwallin tai opettajan Ève Boutinin käyttöön (:

Ehkä oletkin jo huomannut, että Taikakoulu Château on muodustumassa tällä hetkellä kahden koulun yhdistymisestä. Tämän takia koulu varmasti vaikuttaakin vielä sekaiselta etenkin uuden oppilaan silmiin. Olen kuitenkin varma, että opit nopeasti koulun toimintatavat ja –käytännöt! Apua kaivatessasi voit rohkeasti tulla kysymään apua minulta tai suunnata foorumin ohjeita ja apuja –sivulta.

Ystävällisin terveisin,
Julieth Cornwall
Julieth Cornwall: hiljainen ja ystävällinen 5.-luokkalainen Pouffsoufflen valvojaoppilas, sääntöjä pilkuntarkasti noudattava ahkera oppilas, riitoja inhoava huispaaja.

Juliethin avatarin kuvassa on Chloe Moretz
Avatar
Julieth Cornwall
Oppilas
 
Viestit: 42
Liittynyt: 01 Kesä 2014, 16:14
Tupa: Pouffsouffle

Paluu Hildegard, Eris

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron