Julieth Cornwall

Hiljaiselta vaikuttava, mutta helposti lähestyttävä tyttö Pouffsoufflesta.
Pouffsoufflen valvojaoppilas.

Valvoja: Julieth Cornwall

Alueen säännöt
Tämä alue on tarkoitettu Julieth Cornwallia koskeville tiedoille ja kuvauksille.

Julieth Cornwall

ViestiKirjoittaja Julieth Cornwall » 16 Kesä 2014, 12:45

Perustiedot
Nimi: Julieth Cornwall
Sukupuoli: Nainen/noita
Ikä: 15 vuotta
Syntymäpaikka: Wales
Verisääty: Puhdasverinen

Ulkonäkö
Julieth on lyhyt ja pienikokoinen ikäisekseen. Hän on ruumiinrakenteeltaan melko hoikka ja heikon oloinen. Hänen kehonkielensä viestii pelokkuutta ja ujoutta.

Juliethilla on teräväpiirteiset ja hienotunteiset kasvot. Hänen otsansa on matala ja poskipäät melko korkeat. Juliethin silmät ovat pienet ja sävyltään merensiniset/-vihreät. Juliethin kasvot ovat perusilmeeltään varautuneet, mutta huulilta on havaittavissa usein pieni ujo hymy.

Julieth omistaa hänen äidiltään perimän kalpean ihon joka ei rusketu juuri lainkaan, mutta palaa hyvin herkästi auringon valossa. Hänellä on nenänvarressaan haaleita pisamia, jotka etenkin kesällä tulevat esille.

Julieth tykkää pukeutua Pouffsoufflen tuvan mukaisesti mustaan ja keltaiseen, mutta vapaa-ajalla hän suosii valkoista ja mustaa. Julieth käyttää vaatteita, jotka eivät vahingossakaan erotu muista liika. Hänen suosikkiasuunsa kuulu harmaa villapaita, musta hame ja valkoiset polvisukat.

Luonne
Julieth vaikuttaa ensinäkemältä etäiseltä ja hiljaiselta, vähän ujoltakin. Häntä on kuitenkin helppo lähestyä, sillä Julieth ei kuitenkaan ole sulkeutunut tai eristäytynyt.

Julieth pyrkii kaikessa sekoittumaan muuhun massaan, sillä hän inhoaa huomion keskipisteeksi joutumista. Hän puhuu hiljaisesti ja mahdollisimman vähän. Puhuessaan hänellä on tapana katsoa alaviistoon ja nipistellä hermostuneesti itseään.

Kun Juliethiin tutustuu, hänestä saa todella luotettavan ystävän. Julieth on mieluiten muutaman ystävänsä seurassa ja välttelee suuria ihmismääriä. Heille muutamille Julieth voi uskoa suurimmatkin salaisuutensa ilman, että epäilee niiden leviämistä.

Vaikkei Julieth ole koulussa erityisen hyvä, hän haluaa opiskella silti tunnollisesti ja ahkerasti, aivan kuten pouffsoufflet yleensäkin. Julieth on perfektionisti, joka haluaa että asiat sujuvat aina täydellisesti, eikä voi hyväksyä omaa epäonnistumista. Aitoutta, rehellisyyttä ja ystävällisyyttä harjoittamalla Julieth uskoo pärjäävänsä elämässä.

Tulevaisuudessa Julieth haaveilee ammatista parantajana.

Tausta
Julieth syntyi 11.4 Walesin jästikylässä, Swanseassa.

Juliethin menneisyys, elämä ennen taikakoulua ei ole mitenkään erikoinen vaan hyvin tavallinen. Hänen molemmat vanhempansa ovat myös opiskelleet Tylypahkassa, isä Daniel Cornwall Rohkelikossa ja äiti Erika Cornwall Korpinkynnessä . Ennen Tylypahkaan menoa Julieth ei kuitenkaan saanut vahingossakaan koskea taikasauvaan tai luutaan. Hänen vanhempansa eivät halunneet olla vastuussa teoista, jos jotain olisi tapahtunut. Ja kaikista parhaiten tyttö oppisi taiat koulussa.

Juliethilla on häntä vuoden nuorempi sisko, Hannah. Lopulta kuitenkin paljastui, että Hannah on surkki, eikä täten koskaan pääse Tylypahkaan. Salaa Julieth on siitä iloinen; eihän tarvitsisi ainakaan hävetä hänen ylivilkasta siskoaan, itsensä vastakohtaa.

Julieth opiskeli jästikoulussa, jossa hänellä oli muutama läheinen ystävä. Koskaan hän ei kuitenkaan oppinut kunnolla viihtymään jästien seurassa, eikä varsinkaan koulussa.

Samana vuonna kun Tylypahkan oppilaiden oli tarkoitus siirtyä Taikakoulu Châteaun alaisuuteen, Juliethin vanhemmat erosivat. Hänen äitinsä oli luontevinta muuttaa asumaan Ranskaan, sillä hänen uusi miesystävänsä asui Pariisissa. Koska myös Juliethin uusi koulu sijaitsi Ranskassa, oli päätös helppo.
Avatar
Julieth Cornwall
Oppilas
 
Viestit: 42
Liittynyt: 01 Kesä 2014, 16:14
Tupa: Pouffsouffle

Paluu Cornwall, Julieth

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron