Tornien upeat maisemat

Koulussa on myös lukuisia eri torneja, joista tutuimmiksi koulun jäsenille lienevät pöllötorni sekä tähtitorni.
 • Keskustelualue
  Aiheet
  Viestit
  Uusin viesti
 • Gryffondorin tupa
  Gryffondorin oleskeluhuone sijaitsee koulun kahdeksankulmion muotoisessa länsitornissa. Sinne vievää portaikkoa vartioi vanha kuluneen kullanvärinen haarniska. Haarniskan ohi pääsee lausumalla tunnussanan. Haarniska on elossa, joten se ei aina ole paikalla, mutta suurimman osan ajasta se kuitenkin seisoo paikallaan päästämässä gryffondorilaisia oleskeluhuoneeseen.
  Valvojat: Autumn Haddow, Noah Andersson, Ruth Rousseau
  1 Aiheet
  1 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Mila Molina Näytä uusin viesti
  16 Heinä 2016, 18:59
 • Tähtitorni
  Tähtitorni sijaitsee koulun pohjoisissa osissa, jonne kapeat kierreportaat vievät kulkijansa. Tornihuone on suuri ja sen suuret ikkunat kaukoputkineen soveltuvat täydellisesti planettojen ja tähtien liikkeiden tutkiskeluun. Huone on kylmä, joten varaudu tuuleen villasukilla ja lämpimällä neuleella. Torni on auki muutenkin kuin oppituntisin, aina hiljaisuuteen asti.
  1 Aiheet
  7 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Sonia Cartier Näytä uusin viesti
  15 Syys 2019, 17:33
 • Ennustustorni
  Koulun luoteisosassa sijaitseva ennustustorni toimii koulun rehtorin ja ennustuksen professorin, Mila Molinan, työhuoneena. Professoria voi tulla tapaamaan arkisin klo 7 – 21 välisenä aikana kouluun liittyvissä asioissa sekä ennustuksen merkeissä. Torni on yksi koulun korkeimmista ja sieltä on kauniit näköalat järvelle sekä metsään ja vuoristolle.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
 • Serdaiglen tupa
  Serdaiglen tuvan tilat sijaitsevat linnan isossa pohjoistornissa, joka jakautuu pian kahdeksi erilliseksi torniksi, joista toinen on selvästi suurempi kuin toinen. Sinne johtaa muutama eri portaikko, jotka yhdistyvät, ja tuosta tilasta löytyy Serdaiglen tuvan sisäänkäynti. Sisäänkäynnillä vartijan virkaa toimittaa suuri vanhanaikainen kaappikäkikello, joka antaa pohdittavaa niin Serdaigleille kuin muille sisäänkäynnille eksyville.
  1 Aiheet
  1 Viestit
  Uusin viesti Kirjoittaja Mila Molina Näytä uusin viesti
  19 Heinä 2016, 23:36
 • Pöllölä
  Pöllötorni on sekä koulun omien pöllöjen, että oppilaiden siivekkäiden lemmikeiden asuinpaikka. Tornihuone on täynnä seinille kiinnitettyjä pitkospuita ja niin kuin arvata saattaa - torni ei kovin puhdas ole, eikä ole suinkaan kotitonttujenkaan mieluisin siivouskohde. Astu sisään pöllötorniin lähettämään kirje ystävällesi!
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
   
Tällä alueella ei ole viestejä.

Paluu Etusivu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

Keskustelualueen oikeudet

Voit kirjoittaa uusia viestejä
Voit vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

cron